USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

NCR Hospital’de P-Shot tedavisi

NCR Hospital Üroloji Uzmanı Op. Dr. Abdulkerim Üstün, ereksiyon problemi nedeni ile kliniğe başvuran hastalara uyguladıkları P-Shot tedavisi hakkında bilgi verdi.

NCR Hospital’de P-Shot tedavisi
Google News

NCR Hospital Üroloji Uzmanı Op. Dr. Abdulkerim Üstün, ereksiyon problemi nedeni ile kliniğe başvuran hastalara uyguladıkları P-Shot tedavisi hakkında bilgi verdi. Keşinin kendi kanından üretilen aşının penise uygulanması ile ereksiyon sorunu yaşayan hastalarda yüz güldüren sonuçlar elde ettiklerini söyleyen Op. Dr. Üstün, uygulama ile penisin gençleştirildiğini, eski kas ve ereksiyon gücüne yeniden kavuşturulduğunu dile getirdi.

Op. Dr. Abdulkerim Üstün şunları söyledi: Öncelikle hastalarımız P-shot operasyonunun tazeleme – duyarlılıkla ilgili işlevi arttırma için penise enjeksiyon işlemi olduğunu bilmelidir. PRP ile yapılan bu işleme priapus shot ya da p-shot deniyor. P-Shot işlemi, penisteki trombosit sayısını 4-5 kat artırabiliyor, damarların hasarlı kısımları onarılıyor, yeni damar yapıları oluşuyor, hasarlı dokular eski haline geri dönüyor. Bu sayede ereksiyon süresi artarken eğer varsa sertleşmeme gibi sorunlar ortadan kalkıyor. Ek olarak kullanılan aletlerle penisin boyu ve kalınlığı da artırılıyor.

Burada, vücudun kendine ait iyileştirici ve canlandırıcı kabiliyetini kullanmış oluyoruz. Koldan az miktarda kan alarak plazmanın toplandığı bir santrifüje yerleştiriyoruz. Plazmayı penise enjekte ettiğimizde kök hücreler harekete geçiyor. Sağlıklı doku büyüyor.

P-Shot cerrahi bir işlem değildir. Acısız, ağrısız bir süreçte gelişiyor. Kolay ve kısa süreli bir prosedür. Koldan enjeksiyonla alınan kan, içeriğinin santrifüj cihazı ile trombosit yönünden zengin hale getirildiği laboratuvar işleminin ardından mikro uçlu iğne kullanılarak penise enjekte ediliyor. Uygulamanın temelini kandaki tombositlerin ayrıştırılarak özel bir serum halinde penis üzerinde belirlenen bölgelere aktarımından oluşuyor. Sadece birkaç dakika süren uygulama sonrası hasta günlük rutin yaşantısına dönüyor.

P-shot Kimlere Yapılabilir?

·         Penisin şeklinden rahatsız olunma

·         Penisin işlevinden memnun olmama

·         Cinsel performansı arttırmak isteme

gibi durumlarda, uygulamayı yapıyoruz. Hastalarımızın bu şikayetlerden biri ile gelmeleri yeterlidir. Yapılan muayenenin ardından rahatsız olunan hususların fizyolojik bir hastalıktan kaynaklanmıyor olması halinde, bu yöntem ile istediğiniz cinsel hayata kavuşmanız mümkün olacaktır.

P-shot ağrılı bir işlem mi?

Hastalarımızın bu yöntemde endişe duymasına gerek yok. P-shot uygulaması ile herhangi bir şekilde acı çekmiyorsunuz. Operasyon lokal anestezi altında yapılır. Herhangi bir şekilde ağrı acı olması gibi hisler olmayacaktır. Çoğu zaman hastalarımızın bu işlem sırasında hiçbir şekilde ağrı hissetmediği geri dönüşlerini alıyoruz.

P-shot işlemi Ne Kadar Sürer?

Hastalarımıza yaptığımız uygulamanın son derece kısa süre içinde tamamlandığını bilmelisiniz. Bunun için yapılacak olan uygulama lokal anestezi altında yapıldığı için operasyon kısa sürede tamamlanacaktır.30 – 40 dakika gibi kısa bir süre içinde işlemin tamamlanmasını sağlıyoruz. Hastalarımıza vermiş olduğumuz bilgiler sayesinde endişe duyulmadan işlemin tamamlanması söz konusu oluyor.

P-shot Hangi Aralıklar ile Uygulanır?

Yaklaşık iki haftalık ara vermeler olacaktır. 2 haftada bir uygulama ile başarılı sonuçlar alınması söz konusudur. Ortalama olarak 3 – 4 seans ile operasyondan son derece başarılı sonuçların alınması sağlanacaktır. Hastalarımıza gerekli bilgileri vererek, sorularının yanıtlanmasını sağlıyoruz.

P-shot  Sonrası

Başarılı şekilde yapılan p-shot sonrasında peniste ve cinsel hayatta önemli değişimler ortaya çıkmaktadır. Bu değişimleri şu şekilde sıralayabiliriz.

·         Aranan kan akışının ve dolaşımın olması

·         Penisin güçlenmesi

·         Geliştirilmiş cinsel yetenek

·         Penisin düzleştirilmesi

·         Gelişmiş penis görünümü

·         Artan duyarlılık ve cinsel zevk

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü