USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Komünist adaylardan sandık müşahitliği çağrısı

İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Sakarya’daki Bağımsız Komünist Adaylar tüm seçmenleri müşahit örgütlenmesine davet etti.

Komünist adaylardan sandık müşahitliği çağrısı
23-03-2019 09:24
Google News

 

İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Sakarya’daki Bağımsız Komünist Adaylar tüm seçmenleri müşahit örgütlenmesine davet etti.

Bağımsız adayların açıklaması şöyle:

"31 Mart 2019 günü oyumuzu kullandıktan sonra sandıkları terk etmiyoruz. Bağımsız Komünist Adayların İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Sakarya’daki müşahit örgütlenmesi başlamış olup, tüm seçmenlerimizi ve dostlarımızı bu çalışmaya davet etmekteyiz.

Sandık başlarında siyasi partiler ile birlikte bağımsız adayların da müşahitleri görev almakta, seçim güvenliği, oy sayımı ve güvenli seçim ortamı ile ilgili gözlemci olabilmektedir.

Komünistlerin oylarını korumaları için ve olası oy hırsızlıkları ya da usulsüzlüklere karşı sandık başlarındaki varlığımız elbette büyük önem taşımaktadır. Geçmiş seçimlerde yaşananlar müşahitliğin, hele ki Bağımsız Komünist Adaylar adına yapılacak bu çalışmanın ne kadar büyük bir önem taşıdığını bizlere göstermektedir.

İstanbul’da Aysel Tekerek, Gaziantep’te Sibel Altıntaş, Sakarya’da Murat Taksim ve İzmir’de Deniz Tütmez için müşahit çalışmasına katılalım. Oylarımıza sahip çıkalım.

Müşahit olmak için Bağımsız Komünist Adaylar’ın sosyal medya hesapları üzerinden iletişim kurabilir ya da Türkiye Komünist Hareketi il ve ilçe örgütleri ile temas edebilirsiniz. İletişim: 0541 515 1920"

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü