USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Erdoğan: Akıbeti Menderes gibi olacak diyorlar…

Erdoğan, "Erdoğan'ın akıbeti de Menderes gibi olacak diyorlar... Ey CHP'nin atıkları biz bu yola girerken kefenimizle çıktık. Bizi korkutamazsınız" dedi.

Erdoğan: Akıbeti Menderes gibi olacak diyorlar…
15-01-2022 20:34
Google News

 

Aydın’da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Erdoğan'ın akıbeti de Menderes gibi olacak diyorlar... Ey CHP'nin atıkları biz bu yola girerken kefenimizle çıktık. Bizi korkutamazsınız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da toplu açılış törenine katıldı. Burada yaptığı açıklamada CHP’ye yüklenen Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

""

Aydın CHP'ye prim vermemelidir. 2023'te CHP'ye faturayı çok ağır kesmelidir. Menderes ölüşüyle bile onları silip süpürmüştür.

“ERDOĞAN'IN AKIBETİ DE MENDERES GİBİ OLACAK DİYORLAR…”

Türkiye'nin demokrasi mücadelesinde attığımız adımlarda Menderes'i yad etmemizin sebebi onurlu duruşudur. Ülkemizin kalkınmasına tahammül etmeyen zihniyet, bugünde kendini belli ediyor.

Ne diyorlar Erdoğan'ın akıbeti de Menderes gibi olacak diyorlar. Ey… CHP'nin atıkları biz bu yola çıkarken beyaz kefenimizi giyerken çıktık. Bizi bu tür tehditlerle korkutamazsınız.

Her hayırlı hizmete karşı çıkmaya, siyaset kisvesi altında sürdürüyorlar. Ülkenin bir adım daha ileri gitmesini istemeyenler, kurdukları ittifakla ülkeyi yönetmeye taliplermiş.

“TÜRKİYE'Yİ AYNI KABUSLARA BIRAKMAYACAĞIZ”

CHP, bu ülkeye ne yapmıştır. Geçmişte 1970'lerde, 90’larda aynı kabusu yaşadık. Milletimiz yaşadığı bu kabusları unutmadı. Türkiye'yi aynı kabuslara bırakmayacağız. Ülkemiz bugünlere gelirken hangi oyunları bozduğumuzu en iyi siz biliyorsunuz.

Elbette bu süreçte bedeller ödüyoruz. Terör örgütlerinden, darbecilere kadar tüm şer güçleri üzerimize saldılar. Bizi 2023 hedefinden vazgeçirmeye çalıştılar. Ayağımıza vurulan prangaları attıkça maruz kaldığımız saldırıların cephesi genişledi.

""

KUR ENDEKSLİ TL

Döviz kuru üzerinden ekonomik kriz için sayısız denemede bulundular. Aldığımız tedbirlerle etkisiz hale getirdik. Başarabildiler mi, kura endeksli Türk lirası dedik, bütün oyunları bozuldu. Biz bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. 225 milyar ihracat yaptık, engellemelerine rağmen yaptık. Bunu biz yaparız, Biz yapıyoruz çalışıyoruz, CHP laf üretiyor.

“ENFLASYONUN MİLLETİMİZİ BUNALTTIĞINI BİLİYORUZ”

Fahiş fiyat artışlarının milletimizi bunalttığını biliyoruz. Asgari ücret başta olmak üzere yüksek orandaki artışlarla milletimiz rahatlattık. Asgari ücreti hiç düşünmedikleri seviyeye çıkardık.

Her vatandaşımızı enflasyon karşısında korumaya devam edeceğiz. Hiçbir insanımızı işsiz aç bırakmamak için, devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik.

Gelişmiş ülkelerin sağa sola yalpaladığı bir dönemde Türkiye güvenle yoluna devam ediyor. Sanayinin, tarımın ticaretin ve turizmin şehri Aydın bu hakikati en iyi bilen şehirlerimizin arasında geliyor.

Kendi üretim ve ihracat, potansiyelimize bakacağız. Sanayi, lojistik ve ihracatta çok iyiyiz. Çiftçilerimizden ekilmemiş değerlendirilmemiş toprak bırakmamaları dileğiyle çalışmalarını diliyoruz.

Ambara giren her mahsul değerini bulacaktır. Çiftlerimizin desteklenmesi hükümetimizin yaptığı çalışmaların en başında yer alıyor. Çiftçilerimizin her zaman yanında yer alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

“2023'TE AYDIN'DA BU İŞİ BİTİRELİM”

“Öyle bir dertleşelim ki, Haziran 2023' te Aydın'da bu işi bitirelim” diyerek konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye son iki asrını siyasi ve ekonomik kayıplarla geçirmiştir. Sanayileşeme ve kalkınma hamlelerimizin önü provokasyonlarla kesilmiştir. Milletimizin tarihi ve kültürü ile ilişkisi kesilmek istenmiştir. Vatan toprağı yaptığımız ebedi yurdumuz olarak gördüğümüz ülkemizin köyleri ilçeleri en temel yapılardan mahrum kalmıştır. Bir yandan geçim derdiyle bunalan milletimiz rahmetli Menderes gibi özgürlük ikliminde bir parça nefes almıştır.”

“BU TÜR YALANLARDAN ÇOK BIKTIK”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ücretsiz elektrik vaadi üzerinden eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi;

Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Belediyesi'ni bize verin, elektriği bedava verelim, dedi. Aydın tarım kenti mi, çiftçilerimiz burada, hadi bakalım Aydın'da sen belediye başkanına ver talimatı Aydın'da elektrik çiftçimize ücretsiz olarak verilsin.

Bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünyadan haberi yok. Elektriğin yönetimi şu anda bizde, belediyelerde mi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda.

Sen bunu bilmeyecek kadar cahilsin. 14-15 büyükşehir sende, hadi ver talimatı da bedava elektriği versinler. Bunun hesabını sormaya var mıyız, böyle bir hakları var mı, biz bu tür yalanlardan çok bıktık.

“İKTİDAR RÜYASI GÖRENLERE ALDIRIŞ ETMEYİN”

Buradan tüm milletimize sesleniyorum. Kendi kifayetsizliklerini gizlemek için, karamsarlık pompalayanlara müsaade etmeyin, iktidar rüyası görenlere, ülkenin kalkınma trenini yoldan çıkarmak isteyenlere aldırış etmeyin.

Sıkıntıları biz çözeriz, Kemal Kılıçdaroğlu değil, onun öyle bir iradesi yok. 20 yıl bütün bu yatırımları nasıl yaptıysak, yolları havalimanları ulaşımı nasıl yaptıysak bunları biz yaparız.

2023′ te sizlerden daha çok destek istiyoruz. Bu kutlu yolda Aydın'a lider olmak yaraşır. Buradan öyle bir ses verin ki duymayan kalmasın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3351+6
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü