USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Beykent sakinlerinin 'sapık' çığlığına kulak verin!..

Gaziantep'te Beykent Mahallesi'nde sürekli sapıkça davranışlar içerisnde bulunarak mahalle sakinlerini taciz ettiği ve masturbasyon yaptığı ileri sürülen şahıs mahalle sakinleri tarafından linç edildi.

Beykent sakinlerinin 'sapık' çığlığına kulak verin!..
20-07-2019 14:37
Google News

Gaziantep'te Beykent Mahallesi'nde sürekli sapıkça davranışlar içerisnde bulunarak mahalle sakinlerini taciz ettiği ve masturbasyon yaptığı ve pantolonunu çıkardığı ileri sürülen şahıs mahalle sakinleri tarafından linç edildi.

Gazikent27 Whatsapp ihbar hattımıza ulaşarak durumu anlatan mahalle sakinleri, mahallelerinde ikamet eden şahısın defalarca bu şekilde ahlaksız girişimlerde bulunduğunu ve bir kaç kez linç edildiğini belirttiler. Uyuşturucu kullandığı belirtilen şahsın sürekli mahalle sakinlerini rahatsız ettiği ve artık çocukların pencerelere dahi çıkamadığını belirterek yetkililerden yardım istediler. Sapık hareketler yapan şahısın defalarca linç edilip polise teslim edildiğini ve ifadesinin alındıktan sonra serbest kaldığını ifade eden mahalle sakinleri, bu şahsın bir an önce tutuklanmasını ya da uzaklaştırılmasını istediler.

GÖZALTINA ALINDI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre olay, Beykent Mahallesi Toki 1. Etap'ta yaşandı. Mahalle sakinleri tarafından linç edilen M. A. isimli şahs gözaltına alındı ve ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Mahallede birçok kişi gibi annesinin de tacize uğradığını ve dava açtıklarını belirten bir kız çocuğunun Whatsapp hattımıza gönderdiği açıklama şöyle:

BUNLARI YAZARKEN UTANIYORUM...

"Bu birazdan fotoğrafını atacağım insan Gaziantep beykent mahallesinde ikametgah etmektedir. 8 mart 2018 tarihinde annem parkta yürüyüş yaparken eve kadar takip eden taciz eden bir insandır.  Bu insan olay yerinde yakalanıp sadece denetim serbestlik alarak işin içinden sıyrılmıştır. Ailemin şikayeti üzerine dava açılmıştır. Bir kaç milyar para cezası ve sadece 6 ay denetimle serbest bırakılmıştır. Bizim ülkemizde kaç özgecan ölmeli bu insanların hapis cezası alması için. Bu bahsettiğim adam bizden önce de bir sürü kişiye yapmış. Bizden sonra da bir çok kişiye yapmış dün gece 1 buçuk saati aralıklarında yan komşumuzu kapısına gelip taciz etmiştir. Binadaki oturan kişiler engel olmuştur. Bu adam cinsel içerikli şeyler yapıyor. Milletin kapisina gelip affedersiniz ama ben bunu söylemeye utanıyorum, pantolonu çıkarıyormuş. Aynısı benim anneme de ve bir çok kişiye yapmıştır. Dün gece polisler tarafından ıfadesi alınmak üzere alınmıştır. Benim size yazma amacım bu adamı yine serbest bırakacaklar, en azından sizden istediğim bu insanı ihbar hattından paylaşmanız bizim bildiğimiz bu dışarıda bir sürü çocuk var. Bu adam yaşlı bir kadına bunu yaptıysa bir çocuğa da yapabilir. Bunları yaparken az miktarda madde alındığı söyleniyor. Biz böyle insanların dışarıda kalmasını istemiyoruz.  Bu olayı araştırabilirsiniz sonuna kadar arkasında duruyorum."

Editör: Turgut Bozgeyik

 !#**h15595**#! 

 !#**h15624**#! 

 !#**h15594**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü