USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

ALG Spor’un sağlık sponsoru Defa Life oldu

ALGSpor takımı ile Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi arasında “Sağlık Sponsorluğu Sözleşmesi” imzalandı.

ALG Spor’un sağlık sponsoru Defa Life oldu
31-08-2020 16:09
Google News

 

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele eden ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan ALGSpor takımı ile Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi arasında “Sağlık Sponsorluğu Sözleşmesi” imzalandı.

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi'nde düzenlenen imza törenine Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, ALG Spor KulübüYönetim Kurulu Başkanı Ali Gözcü, teknik heyet ve futbolcular katıldı. İmza töreni öncesinde konuşan Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, “Koronavirüs nedeniyle kaygılarımızın üst düzeyde olduğu bir dönemde sizlerden gurur verici, sevindirici bir haber aldık. Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1.Liginde Gaziantep’imizi temsil eden ALG Spor Kulübü’nün şampiyonluğunu duyduk. Takımımızın bu başarısı ile gururlandık. Defa Life Hastanesi olarak sağlığa önem veren bir hastaneyiz. Sporcu sağlığını önemsiyoruz. Sağlık Sponsorluğu Sözleşmesi ile ilgili bizleri kırmadınız. Bu süreçte sağlık noktasında desteğimizi esirgemeyeceğimiz konusunda emin oldunuz. İnşallah bundan sonraki süreçte sağlık ile konularda takımımıza desteğimizin olacağını bilmenizi isterim. Başta Aslı Hocam olmak üzere Teknik Heyet ve futbolcu arkadaşlarımızın emekleri yadsınamaz” dedi.

“ALG SPOR YALNIZCA GAZİANTEP’İ DEĞİL, ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYOR”

Sözlerini sürdüren Başhekim Dr. Yanık, “Kadın Futbolu, coğrafyamız için bir tabu idi. Bu tabuyu yıkmış olmanız, takımı böylesi ekonomik sıkıntıların olduğu bir dönemde bu aşamaya getirmiş olmanızdan dolayı sizleri tebrik ederim. Kadın Futbolunun tamamen dışlandığı bir coğrafyada bu başarıyı göstermiş olan Gaziantep’imizin takımına başta bürokratlar olmak üzere kentin ileri gelen sanayicilerinin sahip çıkması, maddi ve manevi her türlü desteği vermesi gerekmektedir.ALG Spor yalnızca Gaziantep’i değil, ülkemizi de temsil ediyor. Umarım en kısa zamanda takımımıza gerekli olan destek sağlanır” diye konuştu.

“ALG SPOR KULÜBÜ’NÜN YANINDAYIZ”

ALG Spor Kulübü’nün yanında olduklarının altını çizen Başhekim Dr. Yanık, “Biz Defa Life Ailesi olarak ALG Spor Kulübü’nün hem sağlığında hem de sağlıkla ilgili sorunlarının olduğu durumlarda sonuna kadar yanlarında olacağız. Sakatlıkların olmaması en büyük temennimizdir” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİ UEFA’DA TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Sözlerini Defa Life Ailesi’ne teşekkür ederek başlayanALG Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gözcü, “ALG Spor olarak, 4 yıllık bir geçmişimiz var. Alt seviyelerde başladığınız da doğal olarak bazı zorluklarla karşı karşıya kalıyorsunuz. İlk başladığımız zamanlarda, “Bu takımız Türkiye’de şampiyon yapacağız” demiştik. O dönemlerde uzak bir hayal olsa da oyuncularımızın, hocamızın gayreti ile Türkiye’nin birinci takımı olduk. Ülkemizi ve Gaziantep’i UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

“TUR ATLAMAK İSTİYORUZ”

Hedeflerinin büyük olduğunu açıklayan Gözcü, “Beş yıllık bir planlama yaptık, özellikle TFF Kadınlar 1.Ligi’nde beş yılda üst seviyede bir takım kuruyoruz. Bazen yaptığınız planlat tutmayabiliyor ancak emek verdiğiniz de mutlaka karşılığını alıyorsunuz. UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemiz şu ana kadar ciddi bir başarı elde edemedi. Biz UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ilk turda çok iyi bir performans göstererek, tur atlamak istiyoruz. İlk turun ardından karşılaşmalar hem Gaziantep Kalyon Stadyumunda hem de rakip sahada oynanacak. Kadın Futbolunun tanınırlığı, Gaziantep’in ve Türkiye’nin bizlere sahip çıkması bu başarıyı önemli hale getirdi. Bu anlamda çok çalışıyoruz, 5 yabancı kontenjanımız var. Mevcut yerli oyuncularımızın tamamı takımımızda kaldı. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmamız nedeniyle bir üst seviyede takımımıza takviyelerde bulunduk. Netice itibariyle Kadın Futbolunda Türkiye ile Avrupa arasındaki fark çok fazla. Biz de ALG Spor olarak bu aradaki farkı kapatmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki Şampiyonlar Ligi’nde, Gaziantep’imizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

“DEFA LİFE HASTANESİ YÜKSELEN BİR DEĞER”

Sözlerini sürdüren Gözcü, “Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi’ni yükselen bir değer olarak görüyoruz. Sosyal sorumluluk konusunda çok duyarlılar, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından “Sağlık Sponsorluğu Sözleşmesi” imzalandı.

İmza Töreninde, Gazisehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya, Özel Defa Life Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Ayhan Uluve Hastane Hizmetleri Sorumlusu Şenay Akkaş hazır bulundu.

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü