?>

Yılmaz, Umut Mahallesi’nde incelemede bulundu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Umut Mahallesi’nde yapımı devam eden park ve ikram evinde incelemelerde bulundu.

Yerel - 11 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Umut Mahallesi’nde yapımı devam eden park ve ikram evinde incelemelerde bulundu. Parkın kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Yılmaz, “Hemşehrilerimiz hasret kaldığı yeşile kavuşacak. Dinlenirken çayını, çorbasını gönül rahatlığıyla içebilecek” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçenin dört bir yanında yapımı devam eden projelere ilişkin ziyaretlerini sürdürüyor.  Projeleri yerinde inceleyen Yılmaz, projelerin son durumu hakkında bilgi alıyor.

KISA SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Başkan Yılmaz, yıllardır park hasreti çeken Umut Mahallesi’nde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu. Parkın kısa süre içerisinde tamamlanacağını bildiren Yılmaz, “Parkı yapacağımız alanın fiziki şartları çok uygun olmadığı için ekip arkadaşlarımız sağolsun güzel bir proje ortaya çıkardı. Yaklaşık 1.5-2 metre derinliğinde dolgu ve zemin sıkıştırma ile alan hazırlığı yapıldı. Toplamda 2 bin 900 metrekarelik alanımızda 800 metrekarelik yeşil alan, oturma ve dinlenme alanları, oyun alanları ile yılların özlemini sona erdireceğiz” diye konuştu.

BELEDİYE KAYNAKLARIYLA HAYATA GEÇİRİLİYOR

İlçe genelindeki tüm parkların tamamen belediye öz kaynaklarıyla hayata geçirildiğini paylaşan Yılmaz, “Sürdürülebilirliği sağlamak için tüm işlerimizi kendimiz yapıyoruz. Çok şükür gerekli mali ve işgücüne sahibiz. Ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla da sulama, altyapı, inşaat ve peyzaj işlerinin tamamı park bahçeler müdürlüğü ekipleri ve atölye çalışanları tarafından tamamlandı” ifadelerini kullandı.

İKRAM EVİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Yılmaz, parkın içerisinde kurulumu devam eden Şehitkamil belediyesi İkram Evi’nde de incelemelerde bulundu. Vatandaşların çocuklarıyla parkta zaman geçirirken, dinlenirken çay ve çorbadan mahrum kalmayacağını dile getiren Yılmaz, “Yine tamamen öz kaynaklarımızla kendi ekibimiz tarafından atölyelerimizde hazırladığımız İkram Evi ile parka gelen hemşehrilerimize çay ve çorba ikramında bulunacağız. Vatandaşlarımızın ilk tepkisi çok güzeldi. İnşallah bu ikram evlerimizi ilçemizin genelinde yaygınlaştıracağız” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Berkay Gezgin'den Cem Küçük hakkında suç duyurusu

2025-04-17 18:30 - Gündem

Yandaşlar birbirine girdi! Ahmet Hakan'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki: "Korunaklı değilsin, şarlatansın!"

2025-04-17 10:16 - Gündem

Meclis’te okunan AYM'nin Can Atalay kararı, tutanakta sansürlendi!

2025-04-16 15:39 - Siyaset

Avukatı duyurdu: Lütfü Savaş, 21. Olağanüstü Kurultay için de iptal davası açacak!

2025-04-17 16:09 - Siyaset

Sayıları iki kat, maaşları 10 kat arttı!

2025-04-13 17:50 - Gündem

Bahçeli'den İmamoğlu çağrısı: 'İvedilikle karara bağlansın'

2025-04-14 18:08 - Siyaset

Samsun'da mahşeri kalabalık! Millet iradesine sahip çıktı!

2025-04-13 14:39 - Siyaset

İmamoğlu'nun davası 16 Haziran'a ertelendi. İşte savunması...

2025-04-11 13:39 - Gündem

Çok konuşulacak iddia: Erdoğan, yargı mensubuna ‘Hani dosyanız çok güçlüydü’ dedi

2025-04-14 20:08 - Gündem

Bülent Turan: Biz de CHP kapatılsın kampanyası yapalım!

2025-04-15 11:07 - Siyaset

İlgili Haberler

Gazeteciler, Nurdağı’nda çocuklara bayram sevinci yaşattı

00:00 - Yerel

“Haremeyn Hatıraları, Kutsal Yolculuğun İzleri Sergisi” açıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Kur’an-ı Kerim tilavetine davet

00:00 - Yerel

Fedaioğlu’ndan Kadir Gecesi mesajı

00:00 - Yerel

Şahinbey, Sakal-ı Şerif’i vatandaşlarla buluşturuyor

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tutuklandı!

22:17 - Gündem

Ümit Özdağ: PKK terörü Güney Azerbaycan'a yayılmadan müdahale edilmesi gerekiyor

18:27 - Siyaset

Hüseyin Baş: AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz

18:24 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: Bir tiyatro sahnesi oynanıyor gibi...

14:01 - Gündem

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen tutuklandı!

13:56 - Gündem