?>

Yılmaz Özdil: Sedat Peker gazetecilik yapıyor…

Usta Gazeteci Yılmaz Özdil, suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker ile ilgili olay yaratacak paylaşımlarda bulundu.

Gündem - 3 yıl önce

Usta Gazeteci Yılmaz Özdil, suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker ile ilgili olay yaratacak paylaşımlarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde, yazısında Sedat Peker’den bahseden gazeteci Yılmaz Özdil,” Karadeniz'in hırçın delikanlısı içişleri bakanımız dut yemiş bülbül gibi, çıtı çıkmıyor. Herkese atıyor tutuyor esiyor gürlüyor, mevzu Sedat Peker'e gelince yelkenler suya iniyor.” demişti.

Bu kez sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdil, dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Suç örgütü lideri olmadığını belirten Özdil, “Sedat Peker gazetecilik yapıyor… Dünya basın tarihinde örneği görülmemiş bir olay yaşıyoruz” dedi.

Özdil devamında ise, “Sedat Peker roman olacak, film olacak, anlattığı rezil figürler tarihe kalıcı.” İfadelerini kullandı.

PEKER GAZETECİLİK YAPIYOR

İşte Özdil’in paylaşımları:

Suç örgütü lideri değilim. Yazılı kanunların karakterime uygun olmayan bölümlerini ihlal ettiğim için suçlu olan kişiyim…” Mario Puzo eserlerinde bile böyle cümle yok. Geçici diyenler yanılıyor, Sedat Peker roman olacak, film olacak, anlattığı rezil figürler tarihe kalıcı.

Gazeteciler tetikçilik yapıyor, Sedat Peker gazetecilik yapıyor… Dünya basın tarihinde örneği görülmemiş bir olay yaşıyoruz.

Öte yandan Peker'in de sanıkları arasında olduğu tutuklu yedi kişi hakkında daha tahliye kararı verildi. Böylelikle 92 sanıklı davada tutuklu kalmadı. Bunun üzerine Yılmaz Özdil, paylaşımında, "Sedat Peker örgütü davası açtılar, 92 sanık vardı, müebbet filan istediler, hepsi tahliye oldu, kırmızı bülten tozpembe bülten oldu, ama bunu haber yapmıyorlar, kahraman gazeteci ayaklarına yatanlar da yapmıyor… Hep söylüyorum, en büyük organize suç örgütü, sayın medyamızdır." Demişti.

PEKER'DEN ART ARDA PAYLAŞIMLAR

 Peker, bir medya patronu ve bazı gazeteciler için açıklamalarda bulunacağını söylemişti. Peker Demirören Medya'ya yönelik dikkat çeken paylaşımlarda bulunmuştu. 

Haftanın Öne Çıkanları

Millet İttifakı farkı açtı...

2022-06-27 16:58 - Siyaset

Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun CHP'den istifa etti

2022-06-29 17:36 - Siyaset

En genci 105 yaşında tahliye olacak!

2022-06-26 10:19 - Gündem

Sedat Peker'den Emir Sarıgül'e uyarı!

2022-07-02 16:58 - Gündem

Uğur Dündar: Tarık Ümit’i kim öldürttü?

2022-06-26 09:25 - Gündem

Yüsra Geyik: Arka Sokaklar ayrı bir evren...

2022-07-01 11:42 - Magazin

Denizi olmayan Kütahya'ya 'Kanal Kütahya'

2022-06-30 08:49 - Gündem

Ufuk Beydemir, İpek Filiz Yazıcı ile evleniyor!

2022-06-30 11:04 - Magazin

Sedat Peker, yeni ses kaydı yayınladı

2022-06-29 01:16 - Gündem

Cem Küçük'ten emeklilik yazısı...

2022-06-27 10:31 - Gündem

İlgili Haberler

AKP'li Şamil Tayyar'dan 'yeni operasyon' sinyali

10:25 - Gündem

Yiğit Bulut hastaneye kaldırıldı, durumu ağır!

09:49 - Gündem

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklandı!

22:46 - Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'e ziyaret

20:09 - Gündem

NATO Amfibi Görev Kuvveti Komutanlığı ve Çıkarma Kuvveti Komutanlığı görevini devraldı

00:00 - Gündem

Günün Manşetleri

AKP'li Şamil Tayyar'dan 'yeni operasyon' sinyali

10:25 - Gündem

Yiğit Bulut hastaneye kaldırıldı, durumu ağır!

09:49 - Gündem

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklandı!

22:46 - Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'e ziyaret

20:09 - Gündem

Özgür Özel miting tartışmalarına son noktayı koydu: Çağrı yaptı

17:09 - Siyaset