?>

Yılmaz, kurban satış fiyatlarını açıkladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kurban Bayramı öncesinde kurban satış alanlarında yürütülen çalışmalar ve fiyat denetimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yerel - 5 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kurban Bayramı öncesinde kurban satış alanlarında yürütülen çalışmalar ve fiyat denetimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurbanlık fiyatlarını da açıklayan Yılmaz, vatandaşların bayram sürecini huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için bayram boyunca mesaide olacaklarını söyledi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından belirlenen kurban satış alanlarında hem üreticilerin hem de vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kapsamlı çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Başkan Yılmaz, özellikle hijyen, düzen, ulaşım ve fiyat denetimleri konusunda titiz davranıldığını kaydetti. Zabıta ekipleri ve ilgili birimlerin sahada aktif olarak görev yaptığını belirten Yılmaz, vatandaşlardan gelen talep ve şikayetlerin de anlık olarak değerlendirildiğini dile getirdi.

MOR KOYUN 305, VAN BEYAZI 320 TL

Son günlerde kurbanlık fiyatlarıyla ilgili çeşitli şikayetlerin belediyeye ulaştığını ifade eden Yılmaz, fırsatçılığa kesinlikle izin vermeyeceklerini vurguladı. Fiyatların Mor Koyun için 305 TL, Van Beyazı için ise 320 TL olduğunu belirten Yılmaz, bu fiyatların üzerinde satış yapılması durumunda gerekli işlemlerin uygulanacağını ifade etti. Yılmaz, “Vatandaşlarımızın ekonomik şartlar altında daha fazla zorlanmasına müsaade etmeyeceğiz. Hem üreticimizin emeğini koruyacağız hem de hemşehrilerimizin hakkını savunacağız. Bayrama kadar tüm satış alanlarımızda denetimlerimizi kararlılıkla sürdüreceğiz. 25.05.2026 Pazartesi günü itibariyle hemşehrilerimiz Sanayi Mahallesi 60721 Nolu Cadde ve Selahattin Eyyubi Mahallesi Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı 63015 Nolu Sokak’ta bulunan kurban satış yerlerinden kurbanlıklarını alabilirler” ifadelerini kullandı.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAYRAM SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Kurban satış alanlarında temizlik, ilaçlama, veteriner kontrolü ve güvenlik hizmetlerinin de düzenli şekilde devam ettiğini belirten Şehitkamil Belediyesi yetkilileri, vatandaşların herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaları halinde belediyeye ulaşabileceklerini ifade etti.

Başkan Umut Yılmaz, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı şimdiden kutlayarak, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmesini temenni etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Şampiyon Galatasaray, Rams Park’ta kupasına kavuştu

2026-05-15 00:00 - Spor

Akbelen direnişçisi Esra Işık'a tahliye kararı

2026-05-11 14:32 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin'in kayyımlığı sürecek!

2026-05-15 11:34 - Gündem

CHP, Burcu Köksal’ı kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti

2026-05-11 15:29 - Siyaset

Rasim Ozan Kütahyalı gözaltına alındı

2026-05-14 09:20 - Asayiş

Gaziantep’te 300 yataklı yeni sağlık yatırımı hizmete açılıyor

2026-05-15 00:00 - Sağlık

Çocuklarda Hemanjiyom'a dikkat: Erken takip önem taşıyor

2026-05-13 00:00 - Sağlık

Özgür Özel: Ey Burcu hanım 2 yıl çabuk geçer...

2026-05-12 15:27 - Siyaset

Erdoğan: CHP'den aramıza katılacak yeni arkadaşlar olabilir...

2026-05-16 14:14 - Siyaset

İBB'ye yeni operasyon dalgası: Çok sayıda gözaltı var

2026-05-15 09:18 - Asayiş

İlgili Haberler

GTB'de organ seçimlerinin sonuçları açıklandı

19:29 - Yerel

Bakan Göktaş'tan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret

18:07 - Yerel

GTB'de seçim heyecanı başladı

18:04 - Yerel

41 yıl ve üzeri evli olan 1000 yeni çifte Umre için kura çekimi

00:00 - Yerel

Gaziantep'te “Yöneten Kadın Liderler Forumu” düzenlendi

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: Bu soyguncu ruh, her bir Türk insanına zarar veriyor

18:27 - Siyaset

Soma'da maden ocağında göçük: 5 işçi hayatını kaybetti!

11:15 - Gündem

Eyüpsultan Belediyesi’ne operasyon: Başkan Özmen dahil 28 kişi gözaltında

08:46 - Asayiş

Hakem Yasin Kol gözaltına alındı!

06:11 - Spor

YENİ Partili Meriç, Gaziantep'in baz istasyonu sorununu Meclis'e taşıdı

00:08 - Siyaset