?>

Yılmaz, koltuğunu çocuklara bıraktı...

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, başkanlık koltuğunu geleceğin yöneticilerinden Hüseyin Poyraz Kılınç’a bıraktı.

Yerel - 22 saat önce

Şehitkamil’de 23 Nisan coşkusu, bu yıl da anlamlı ve renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen temsili devir teslim töreninde, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, başkanlık koltuğunu geleceğin yöneticilerinden Hüseyin Poyraz Kılınç’a bıraktı.

Başkanlık makamında gerçekleşen törende Hüseyin Poyraz Kılınç, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı, projeleri dinledi ve kendi düşüncelerini paylaştı. Çocukların bakış açısıyla yapılan değerlendirmeler, geleceğe dair umutları bir kez daha güçlendirdi. Minik başkanın soruları ve önerileri karşısında memnuniyetini dile getiren Başkan Umut Yılmaz, çocukların düşüncelerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu vurguladı.

BAŞKAN YARDIMCILARI DA KOLTUĞU DEVRETTİ

Törende yalnızca belediye başkanlığı değil, başkan yardımcılarının makamları da minik öğrencilere devredildi. Başkan Yardımcısı Yusuf Açıkgöz koltuğunu Melih Buğra Ağtaş’a, Hakan Aslansoy Ertuğrul Şerif Yıldız’a, Umut Salcan Begüm Umucu’ya, Hülya Kılıç Rabia Aysima Saçlığolu’na, Ceyda Gürsel ise Pakize Sude Doğan’a bıraktı. Minik yöneticiler, gün boyunca temsili olarak görev alarak hem belediyecilik faaliyetlerini yakından tanıma fırsatı buldu hem de kendi fikirlerini dile getirdi.

ÇOCUKLARIN HAYALLERİ BİZİM YOL HARİTAMIZ

Başkan Yılmaz, çocuklara umut ve güven dolu bir gelecek bırakmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirterek, “Bugün koltuğumuzu geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza emanet ettik. Onların hayalleri, bakış açıları ve umutları bizim yol haritamızdır. Daha güzel, daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımızın daha mutlu, daha güvenli ve daha donanımlı bir geleceğe sahip olması en büyük hedefimizdir” dedi.

YARINLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK

23 Nisan’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda çocuklara verilen değerin en güçlü göstergesi olduğunu ifade eden Yılmaz, “Bu tür etkinlikler hiç şüphesiz çocuklarımızın gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Onların gönlünde ufacık da olsa bir mutluluk ve tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bize. Onlar bizim mutlu yarınlarımız, hayalleri bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Yarınlarımız çocuklarımız çok daha güzel olacak. 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.

Çocukların enerjisi ve heyecanı, belediye binasına adeta bayram havası kattı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, çocukların kendilerine olan güveni ve sorumluluk bilinci takdir topladı.

Haftanın Öne Çıkanları

AKP'li Metiner'in ABD vize talebi 'Türkiye’ye dönmez' diye reddedildi

2026-04-20 13:47 - Gündem

AKP'li Tayyar'dan eylemdeki eğitimcilere tehdit: Bu milleti sahaya inmek zorunda bırakmayın!

2026-04-17 08:34 - Gündem

Bahçeli: Seçim siyasi cambazlıklarla, öne sürülecek bir oyuncak değildir!

2026-04-21 11:22 - Siyaset

Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel gözaltına alındı!

2026-04-17 11:31 - Asayiş

Kılıçdaroğlu, Doğu Perinçek ile bir araya geldi

2026-04-19 12:55 - Siyaset

CHP'li Eşme Belediye Başkanı ve eşi gözaltına alındı!

2026-04-17 09:53 - Asayiş

Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel tutuklandı

2026-04-21 10:59 - Gündem

Okuldaki katliamın 'belgesi' İsa Aras Mersinli'nin bilgisayarından çıktı

2026-04-16 11:11 - Gündem

Mansur Yavaş: Bu böyle sürmez, acilen ne gerekiyorsa yapılmalı...

2026-04-18 15:11 - Siyaset

Mansur Yavaş hakkında bir soruşturma izni daha...

2026-04-19 12:58 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’in 109 coğrafi işaretli ürünü YÖREX’te gövde gösterisi yaptı

00:00 - Yerel

Onkoloji servisinde 23 Nisan coşkusu

00:00 - Yerel

Büyükşehir'e coğrafi işaret ödülü

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den 23 Nisan'a özel fidan dikim töreni

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de 23 Nisan coşkusu

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: AK Parti’yi emekliye sevk edeceğiz...

21:04 - Siyaset

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tahliye oldu!

09:03 - Gündem

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Onursal Adıgüzel görevden uzaklaştırıldı

09:01 - Gündem

Ümit Özdağ: Akbelen halkın vatanını, toprağını, ormanını savunmasının sembolüdür

08:23 - Siyaset

Baş: Bu tablo sadece ekonomik değil; sosyal bir çöküşün habercisi

08:22 - Siyaset