?>

Yılmaz, Kadir Gecesi’nde Çağkuyu sakinleri ile buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kadir Gecesi’nde Çağkuyu Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Yerel - 1 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kadir Gecesi’nde Çağkuyu Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında bir araya geldi. Taziye evinde kurulan sofrada orucunu açan Yılmaz, “Halkımızla dayanışma içerisinde mutlu bir Şehitkamil inşa ediyoruz” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk buluşmalarına devam ediyor. Başkan Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi tarafından iftar çadırı kurulan Çağkuyu Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN

Yılmaz, iftar öncesi vatandaşlarla sohbet etti. Genç, çocuk, yaşlı demeden herkesle sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Mübarek Kadir Gecesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Yılmaz, “Bu mübarek günde gönül sofrasında büyüklerim ve kardeşlerimle lokmamızı paylaştık. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

ŞEHİTKAMİL’DE HERKES MUTLU OLACAK

Başkan Yılmaz, iftar sonra muhtar ve vatandaşlarla birlikte Şehitkamil Belediyesi tarafından Çağkuyu’da yürütülen çalışmaları inceleyerek, bilgi aldı. Her mahallede ortak ve bölgesel ihtiyaçlar olduğunu dile getiren Yılmaz, “Çok şükür ki 1 yılda kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın öncelikli ve önemli ihtiyaçlarını karşıladık. Bundan sonrası artık refah seviyesini artırmaya yönelik olacak. En başta sözünü verdiğimiz gibi, Şehitkamil’de herkes mutlu olana dek bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, teravih namazını kıldığı Çağkuyu Camisi’nin çıkışında vatandaşlara lokum ikram ederek, Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Kayseri'de yurttaşlar kar yağışına aldırış etmeden İmamoğlu için yürüdü

2025-03-22 00:09 - Gündem

AKP'li Melih Gökçek ve Mücahit Birinci'ye tepki yağdı!

2025-03-25 13:43 - Gündem

Erdoğan, Gürcistan’daki çatışmayı 'Saraçhane' diye paylaştı

2025-03-26 19:39 - Gündem

CHP'de Lütfi Savaş dahil 3 isimden olağanüstü kurultay kararının iptali başvurusu

2025-03-25 13:00 - Siyaset

Çağlayan Adliyesi nerede? İstanbul Adalet Sarayı'na nasıl gidilir?

2025-03-22 00:39 - Gündem

ROK: Ekrem İmamoğlu en az 6-7 sene hapiste kalacak!

2025-03-21 11:04 - Gündem

Tamar Tanrıyar kimdir? Tamar Tanrıyar kaç yaşında, nereli? Tamar Tanrıyar'ın eşi kim?

2025-03-22 00:00 - Magazin

İğrençlikte 'birinci'... AKP'li Mücahit Birinci'den çirkin gönderme!

2025-03-24 22:09 - Gündem

CHP'nin 'boykot' kararı Fatih Portakal'ı üzdü: Özgür Özel'e böyle seslendi!

2025-03-26 11:38 - Gündem

Sanatçılar İmamoğlu'na destek için Saraçhane'de

2025-03-22 19:01 - Gündem

İlgili Haberler

Şahinbey'de zabıta ekipleri tarihi geçmiş ürün satan iş yerini kapattı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den gençlere karne hediyesi deniz kampı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den Metin Sözen Günü...

00:00 - Yerel

Gaziantep'in temmuz ayı ihracatı 1 milyar dolar

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

YENİ Parti'ye 6 günde 124 bin 102 kişi 266 milyon TL bağış yaptı

20:18 - Siyaset

Beyaz TV programcısı Tahir Sarıkaya tutuklandı

18:43 - Asayiş

Menderes Belediyesi'ne operasyon: Başkan İlkay Çiçek gözaltına alındı!

08:14 - Asayiş

AKP'li Şamil Tayyar: Konuşursa medyada deprem olur!

07:44 - Gündem

Yeni Partili Meriç, cezaevlerindeki kötü koşulları meclis gündemine taşıdı

00:52 - Siyaset