?>

Yılmaz'dan yeni yıl mesajı: 2026 dönüm noktası olacak

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yayımladığı yeni yıl mesajında 2026 yılının başta Şehitkamil olmak üzere tüm ülkeye sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Yerel - 6 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yayımladığı yeni yıl mesajında 2026 yılının başta Şehitkamil olmak üzere tüm ülkeye sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti. Yeni yılın, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, umutların tazelendiği özel bir başlangıç olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, 2026 yılının Şehitkamil için önemli bir dönüm noktası olacağını ifade etti.

Başkan Umut Yılmaz, mesajında geride bırakılan yılın değerlendirmesini yaparak, göreve geldikleri günden bu yana vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini belirtti. Eğitimden spora, kültürden sosyal belediyeciliğe, altyapıdan çevre düzenlemelerine kadar geniş bir yelpazede hizmet üretmeye devam ettiklerini dile getiren Yılmaz, yeni yılda da aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

“2026 yılı, Şehitkamil’in geleceğini şekillendirecek projelerin hız kazandığı, somut sonuçların daha net şekilde görüleceği bir yıl olacak” diyen Yılmaz, hemşehrilerin hayatına doğrudan dokunacak, refah seviyesini yükseltecek ve kente değer katacak projelerin birer birer hayata geçirileceğini kaydetti.

Şehitkamil Belediyesi olarak insan odaklı bir anlayışla hareket ettiklerini vurgulayan Yılmaz, özellikle çocuklar, gençler, kadınlar ve dezavantajlı gruplar için geliştirilen projelerin artarak devam edeceğini belirtti. Sosyal dayanışmayı güçlendiren, eğitim ve spor alanında fırsat eşitliğini önceleyen çalışmaların yeni yılda da öncelikli olacağını ifade etti.

Başkan Yılmaz, mesajında birlik ve beraberliğin önemine de dikkat çekerek, “Şehitkamil’i daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha mutlu bir ilçe haline getirmek için hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışıyla, Şehitkamil’i hep birlikte geleceğe taşıyacağız” dedi. Yeni yılın barış, kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirmesini dileyen Yılmaz, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle 2026 yılının başta Şehitkamil’de yaşayan kıymetli hemşehrilerim olmak üzere, Gaziantep’imize ve tüm ülkemize sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum. Yeni yılın hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

TFF'nin eski başkan vekili ve 3 kişi serbest bırakıldı!

2025-12-25 12:06 - Spor

Futbolda bahis soruşturması: Erden Timur ve 29 kişi hakkında gözaltı kararı

2025-12-26 08:17 - Spor

Ali Koç'tan Sadettin Saran'a destek açıklaması

2025-12-24 21:27 - Spor

Yargıdan CHP İstanbul İl Kongresi için yeni karar

2025-12-30 13:33 - Gündem

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Hayırlı olmasını diliyorum

2025-12-24 14:58 - Siyaset

Yalova'daki IŞİD operasyonunda 3 polisimiz şehit oldu!

2025-12-29 13:59 - Asayiş

Şehit polisler için tören: Gözyaşları sel oldu...

2025-12-30 13:39 - Gündem

Erden Timur tutuklandı!

2025-12-29 20:48 - Gündem

Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!

2025-12-30 22:48 - Asayiş

Adli Tıp'ta uyuşturucu testi pozitif çıkan Sadettin Saran, bağımsız bir laboratuvarda uyuşturucu testi yaptırdı

2025-12-24 14:49 - Gündem

İlgili Haberler

MFF Ortadoğu Gıda Fuarı için hazırlıklar başladı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de bir market daha kapatıldı!

00:00 - Yerel

"Her Gebeye Bir Ebe Projesi" için protokol imzalandı

00:00 - Yerel

Yılmaz, Yamaçoba ve 29 Ekim'de vatandaşlarla buluştu

00:00 - Yerel

“Sokaktan Sahaya Spor Söleni” turnuvasına açılış töreni

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP'de butlan kıyımı: 26 il başkanı görevden alındı, 7 il başkanının ihracı istendi

17:48 - Siyaset

CHP'li Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tutuklandı

08:59 - Gündem

Özgür Özel'e İzmir'de sevgi seli: Halk bağrına bastı!

14:38 - Gündem

Özgür Özel grup toplantısı yapacak, Kılıçdaroğlu MYK'yi topluyor...

13:25 - Siyaset

Komedyen Deniz Göktaş hakkında soruşturma başlatıldı

11:15 - Gündem