?>

Yılmaz'dan, Anneler Günü mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, her yıl Mayıs ayının 2. pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yerel - 5 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Hayattaki ilk öğretmenimiz, şefkat ve kocaman yürekleriyle fedakârlığın timsali olan ömür boyu rehberimiz, eğitimcimiz ve zorlu hayat yolculuğumuzda kutup yıldızımız olan tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, her yıl Mayıs ayının 2. pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Anne hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini ifade eden Yılmaz, “Bizlere düşen, sevgi ve şefkatle aydınlattıkları yolumuzda onlara en iyi şekilde layık olabilmektir” ifadelerini kullandı.

“Annelerimiz, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasında hiç şüphesiz en büyük güvencemizdir” diyen Yılmaz, şunları kaydetti: “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) buyurduğu gibi: “Cennet annelerin ayakları altındadır.” Varlıkları ile her daim yaşamımıza dokunan ve fedakarlıkları bir ömür ödeyemeyeceğimiz annelerimiz için ne kadar hizmet etsek de yeterli olmayacaktır. Onların karşılıksız sevgi ve şefkat hisleriyle bizlere sunmaya çalıştıkları hayatın karşılığını hiçbir bedel ile ödemek mümkün olmasa da hiçbir annemizin gözüne yaş, gönlüne gam değmemesi en büyük temennimiz ve duamızdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, huzur dolu bir yaşam diliyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

CHP'li Ali Mahir Başarır açıkladı: Saldırganın kızı CHP Genel Merkezi'ni aradı

2025-05-05 21:38 - Gündem

Son Dakika... Özgür Özel'in kızını tehdit eden kişi yakalandı

2025-05-05 21:08 - Gündem

AKP'li olduğunu söyleyen emeklinin sözleri gündem oldu!

2025-05-06 10:02 - Gündem

Özcan: Muğlalı köylünün Ata toprağına dokunmayın

2025-05-09 00:44 - Tarım

Hepsi geri gönderildi: 2 bin tondan fazla patates virüslü çıktı!

2025-05-07 00:09 - Tarım

İBB Soruşturmasında gizli dalga mı?

2025-05-07 10:43 - Gündem

GTB'de yılın ilk buğdayı 13 lira 50 kuruştan alıcı buldu

2025-05-08 00:00 - Tarım

Adana'da ilk hasat başladı: Hedef, 330 bin ton

2025-05-06 00:39 - Tarım

Türkiye için pestisit alarmı... 24 yerli ürün için 8 ayrı ülkeden sınır reddi!

2025-05-07 00:00 - Tarım

Özgür Özel'e saldıran kişi evlat katili çıktı!

2025-05-04 13:38 - Gündem

İlgili Haberler

Milletvekili Sevda Karaca gazetecilerle bir araya geldi

00:28 - Yerel

KOBİ’lere 25 milyar TL destek

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Ekim ayı Meclis Toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Aktoprak ve Nesimi'de yol çalışmaları tamamlandı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Saray'dan Cem Küçük'e 'KAAN' yalanlaması

16:45 - Gündem

247 gündür cezaevinde bulunan Ayşe Barım tahliye edildi

15:24 - Gündem

Görüntüler gündem oldu, NTV Washington Temsilcisi Hüseyin Günay, görevinden alındı!

13:29 - Gündem

CHP’li Meriç: Testler sadece prosedür olmamalı

00:30 - Siyaset

Kasımpaşa Spor Kulübü'ne kayyum atandı!

19:32 - Gündem