?>

Yılmaz, Ankara’da önemli temaslarda bulundu

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep ve Şehitkamil’e kazandırılması planlanan projeler kapsamında Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

Yerel - 6 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep ve Şehitkamil’e kazandırılması planlanan projeler kapsamında Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Yoğun geçen başkent programında Yılmaz, hem bakanlarla hem de Gaziantep milletvekilleriyle bir araya gelerek ilçenin öncelikli ihtiyaçlarını ve yatırım planlarını detaylı biçimde ele aldı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Açıkgöz ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

BAKAN KURUM VE BAK’A PROJELER ANLATILDI

Görüşmede belediyenin kentsel dönüşüm planları, çevre yatırımları, modern yaşam alanlarının oluşturulması ve altyapı çalışmaları masaya yatırıldı. Şehitkamil’in gelişim ivmesini artıracak projeler hakkında Bakan Kurum’a kapsamlı sunum yapıldığı öğrenildi.

 Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi. İlçede gençlere yönelik yeni spor yatırımları, görüşüldü.

AK PARTİ MECLİS GRUP TOPLANTISI’NA KATILDI

Başkan Yılmaz, bakanlık temaslarının ardından TBMM’ye geçerek AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Ardından TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Bünyamin Bozgeyik, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı ve İrfan Çelikaslan’ı ziyaret etti. Şehitkamil’in ihtiyaçları, bölgesel yatırımlar ve Gaziantep gündemine dair konularda kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

VERİMLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİK

Ankara programıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Bakanlarımıza ve milletvekillerimize misafirperverlikleri, ilgileri ve Gaziantep’imize verdikleri güçlü destek için teşekkür ediyorum. Şehrimiz ve ilçelerimiz adına önemli projeleri en ince ayrıntısına kadar istişare ettiğimiz, son derece verimli ve umut dolu bir görüşme trafiği gerçekleştirdik. Gaziantep’in geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Şehitkamil’de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak, ilçemizi geleceğe hazırlayacak projeler için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kayyum Gürsel Tekin ilçe başkanını disipline sevk etti!

2025-11-28 15:07 - Siyaset

İBB davasında önce duruşma tarihi verildi, sonra iptal edildi!

2025-11-27 12:05 - Gündem

CHP'li belediye başkanı yoğun bakıma alındı!

2025-12-02 17:07 - Gündem

Dev derbide kazanan çıkmadı: 1-1

2025-12-01 22:22 - Spor

İhraç edilen teğmenlerden bir kişi hakkında ihraç kararı kaldırıldı

2025-12-01 16:12 - Gündem

AKP'li Tayyar'dan yeni açıklama: Son kez ifade edip bu faslı kapatacağım...

2025-12-01 16:20 - Gündem

Habur rezaletini hatırlattı! Cizre'de Kürt bayraklı korumalara sevgi gösterileri...

2025-11-30 16:33 - Gündem

Hepsi tek tek zamlanacak! İşte 2026’da geçerli olacak yeni ücretler...

2025-11-27 08:49 - Ekonomi

Mansur Yavaş'tan Gökçek ailesine suç duyurusu

2025-11-27 15:38 - Gündem

Özgür Özel'den DEM'e yeni 'cellat' mesajı

2025-12-02 11:29 - Siyaset

İlgili Haberler

MHP Gaziantep KAÇEP’te yeni dönem başladı

00:58 - Yerel

Bakan Kacır, BÜSEM'in temelini attı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası

00:00 - Yerel

Bakanı Kacır, Kuzeyşehir’de 2’nci etabın temelini attı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den Burak Mahallesi’ne yeni park

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Onur Akın'dan Kılıçdaroğlu'na: Şarkılarımı kullanmayın, aksi halde yasal yollara başvuracağım

19:55 - Gündem

CHP'den TBMM'de MYK toplantısı: 25 Temmuz'a kadar kurultay...

16:03 - Siyaset

Dilek İmamoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na: Seni seviyorum sevgilim, iyi ki doğdun

14:09 - Gündem

YSK, CHP'ye mutlak butlan reddinin gerekçesini açıkladı

13:55 - Gündem

Reha Muhtar hayatını kaybetti

10:48 - Gündem