?>

Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Geleceğimizin mimarı, ışığımız, yol göstericimiz tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Yerel - 2 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Geleceğimizin mimarı, ışığımız, yol göstericimiz tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Öğretmenliğin; sevgiyle, sabırla, fedakârlıkla ve adanmışlıkla yürütülen, insanı ve toplumu dönüştürme gücüne sahip en değerli mesleklerden biri olduğunu ifade eden Yılmaz, “Tarih boyunca bilginin kıymetini en yüksek mertebede tutan bir ecdadın mirasçıları olarak öğretmenlerimize duyduğumuz saygı köklü bir anlayışa dayanır. Hz. Ali’nin, “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözü; öğretmenin ilim yolundaki yerini ve değerini bütün açıklığıyla ortaya koymaktadır. Bu söz, öğretmene duyulan minnetin ve hürmetin asırlar boyu süregelen bir bilinç olduğunu göstermektedir. Öğretmenlerimiz; öğrencilerine sadece bilgi değil, aynı zamanda ahlak, erdem, vicdan ve insanlık onuru kazandırarak hayatın her alanına ışık tutmaktadır” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” sözünün  Cumhuriyet vizyonunun merkezine öğretmenleri yerleştiren büyük ufkun en net ifadesi olduğuna dikkat çeken Yılmaz, şunları kaydetti: “Bugün ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz bu vizyonu yaşatmakta ve geleceğe umut taşımaktadır. Atatürk’ün bu sarsılmaz güveni, bugünün ve yarının Türkiye’sini şekillendiren tüm eğitim neferlerine duyduğumuz saygı ve minneti daha da derinleştirmektedir. Şehitkamil Belediyesi olarak, her zaman olduğu gibi, öğretmenlerimizin yanında olmaya ve eğitim alanındaki tüm çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki güçlü bir gelecek, güçlü öğretmenlerin yetiştirdiği nesillerle mümkündür.

Bu vesileyle görevlerini büyük bir sorumluluk duygusuyla sürdüren tüm öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Göreve yeni başlayan öğretmenlerimize başarı, yıllarını eğitim neferliğine adamış emekli öğretmenlerimize ise sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum. Eğitim yolunda şehit düşen tüm öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Onların bıraktığı iz, bu toprakların hafızasında her zaman yaşayacaktır. Güçlü yarınlarımız, güçlü öğretmenlerimizle mümkün olacaktır. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.”

Haftanın Öne Çıkanları

Dilek Kaya İmamoğlu: Bugün susan, yarın konuşacak bir ülke bulamayabilir!

2025-11-17 20:29 - Gündem

Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu: CHP derhal arınmalı ve yoluna devam etmelidir

2025-11-22 19:34 - Siyaset

Kayyum Gürsel Tekin televizyona çıkmak için yargıya başvurdu

2025-11-22 13:36 - Gündem

Bahçeli: Silivri’ye gidişle İmralı Cezaevi’ne gidiş arasında ne fark var?

2025-11-21 12:24 - Gündem

Yavuzyılmaz: İBB'de paralel bir belediye yapılanması tespit ettik!

2025-11-16 10:57 - Gündem

Süreç komisyonunun İmralı ziyaretinde yer alacak isimler belli oldu

2025-11-21 16:59 - Gündem

Mansur Yavaş'a "görevi kötüye kullanma" ve "denetim görevini ihmal" hakkında soruşturma izni verildi

2025-11-22 13:21 - Gündem

Selahattin Demirtaş Bülent Arınç'ı yalanladı

2025-11-20 14:54 - Gündem

Son dakika... CHP, İmralı'ya temsilci göndermeyecek!

2025-11-21 14:39 - Gündem

Bizim Çocuklar İspanya'yı elinden kaçırdı: 2-2

2025-11-19 00:00 - Spor

İlgili Haberler

Ünverdi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

00:00 - Yerel

Pamuk'tan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

00:00 - Yerel

CHP'li Öztürkmen’den ÇAYKUR’a kaliteli çay çağrısı

00:35 - Yerel

Acar'dan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de ocak ayı meclis toplantısı tamamlandı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

En düşük emekli maaşı 20 bin TL oldu

11:46 - Ekonomi

Dilek İmamoğlu: Biz susarsak, haksızlık normalleşir...

11:35 - Gündem

Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu testi sonucu pozitif çıktı

11:31 - Magazin

Hakimden Mabel Matiz'e: Bu şarkı bir erkeğe mi yazıldı?

10:36 - Magazin

Hüseyin Baş: Bu, dalga geçer gibi bir şey, böyle emekli aylığı olmaz

00:37 - Siyaset