?>

Yalıkavak Marina: Ağar'ın görevi sona erdi!

Bodrum'daki Yalıkavak Marina’nın yönetim kurulu başkanlığını yapan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın İstanbul’daki evinde dinlendiği ortaya çıktı.

Gündem - 5 yıl önce

 

Bodrum'daki Yalıkavak Marina’nın yönetim kurulu başkanlığını yapan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın İstanbul’daki evinde dinlendiği ortaya çıktı.

Sözcü'ye konuşan Ağar "Zor bir ameliyat geçirdim, sağlığımı düşünüyorum, yönetim kurulu ne yaptı bilmiyorum zaten ayrılmak niyetindeydim" diye konuştu. Marinadan yapılan açıklamada ise "Mehmet Ağar'ın şirketimizdeki görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaşırız" denildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren ve yaklaşık iki hafta önce ameliyat olan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Sözcü’nün sorularını telefonda yanıtladı. Ameliyat olduktan sonra İstanbul'daki evinde dinlendiğini belirten Ağar, şunları söyledi:

“Yeni ameliyat olup hastaneden çıktım, İstanbul'da evimdeyim. Benim Bodrum'da ne işim var. Hastaneden yeni çıktım evdeyim. Ben bu olaylar başladığı anda Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılmak istediğimi ifade ettim. Onlar belki bu hastalık dolayısıyla bir jest yaptılar bana.

Bugüne kadar bekletmişlerdi. Ama konular çıktığı anda herkes rahatlasın diye bir dilekçe vermiştim, kapatsınlar diye konuyu. Yani ayrılmak istediğimi 10-15 gün evvel önce beyan etmiştim ben. Ne yaptılar bilmiyorum. İşin doğrusu ilgilenecek vaktim de zamanım da yok.”

YALIKAVAK MARİNA’DAN AÇIKLAMA

Marinadan yapılan yazılı açıklamada, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ağar’ın 17 Mayıs itibariyle görevinden ayrılma isteğini yazılı olarak bildirdiği ve Ağar’ın sağlık sorunları nedeniyle gerekli işlemlerin yapılmasının ertelendiği kaydedildi.

Açıklamada “Bu vesileyle Mehmet Ağar’ın şirketimizdeki görevinin sona erdiği bilgisini kamuoyuyla paylaşır, bu zamana kadar verdiği katkı ve hizmetler için kendisine teşekkür ederiz” denildi.

SÜLEYMAN SOYLU ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddiaları sonrası bir TV kanalındaki programa katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar’a çağrıda bulunarak “Sayın Ağar’ın marinada görev alması doğru mu? 48 saat içinde ben olsam ayrılırım. İçişleri Bakanı olarak söylüyorum” demişti.

 !#**h30061**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

Doç. Dr. İnanç Medical Park Gaziantep’te!

2021-05-25 16:25 - Sağlık

Gaziantepli iş insanı Mesut İşsever vefat etti!

2021-05-25 14:47 - Yerel

Peker'in 'Defne' tweetinin ardından flaş açıklama...

2021-05-26 20:45 - Gündem

Binali Yıldırım'ın oğlu hakkında flaş iddia!

2021-05-23 10:00 - Gündem

Sedat Peker bugün için saat verdi!

2021-05-25 14:03 - Gündem

Sadık Soylu: Beni yem yaptılar...

2021-05-23 18:38 - Gündem

Yavaş'a iftira atana 'çocuk pornosu' cezası...

2021-05-28 19:53 - Gündem

Peker, Uğur Mumcu'nun katilini açıkladı!

2021-05-23 09:17 - Gündem

Gülsan Holding’in İSO 500 gururu...

2021-05-27 10:57 - Ekonomi

Sedat Peker beklenen videoyu paylaştı!..

2021-05-25 18:28 - Gündem

İlgili Haberler

Barış Pehlivan ve Murat Ağırel'e hapis cezası!

19:46 - Gündem

Gazeteci Zafer Arapkirli’ye 2 yıl 6 ay hapis cezası

19:45 - Gündem

Kılıçdaroğlu'na 'Cumhurbaşkanı'na hakaret'ten hapis cezası!

14:59 - Gündem

Mansur Yavaş hakkında soruşturma izni!

11:14 - Gündem

Kılıçdaroğlu’ndan İbrahim Tatlıses’e ziyaret

01:40 - Gündem

Günün Manşetleri

CHP’den istifa eden belediye başkanı Kumbul AKP’ye mi geçecek?

06:40 - Siyaset

Barış Pehlivan ve Murat Ağırel'e hapis cezası!

19:46 - Gündem

Kılıçdaroğlu'na 'Cumhurbaşkanı'na hakaret'ten hapis cezası!

14:59 - Gündem

6 yıldır kayıp olan Gülistan Doku'nun dosyası: 7 ilde 13 gözaltı!

06:31 - Asayiş

Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in elini sıkmadı!

16:53 - Gündem