?>

Viennalife, Türkiye’deki çeyrek asırlık başarısını satış toplantısında kutladı

Çeyrek asırdır Türkiye’de de faaliyet gösteren Viennalife, başarısını satış konferansında kutladı. Toplantıda hedef ve stratejilerini paylaşırken, Türkiye pazarına ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

Ekonomi - 12 ay önce

Türkiye Sigorta Birliği’nin sektöre ilişkin yayımladığı rapora göre hayat sigortalarının 2023’te toplam prim üretimi bir önceki yıla kıyasla %83,6 artarak 56,6 milyar TL’ye ulaştığı kaydediliyor. Bu ivme, hayat sigortalarının bir ürün değil, insanlar için güven kaynağı olduğunu gösterirken ülkemizde faaliyet gösteren global şirketler, düzenledikleri kapsamlı buluşmalarla sektör için dinamik bir zemin yaratmaya devam ediyor.

Son olarak, Orta ve Doğu Avrupa’nın 200 yıllık sigorta markasının bünyesinde faaliyet gösteren Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş., Türkiye pazarındaki çeyrek asırlık başarısını satış konferansında kutladı. 1-7 Ekim’de Antalya, Belek’te gerçekleştirilen toplantıda bin 400 katılımcıyı ağırlayan şirket, Türkiye’deki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunurken, akşam saatlerinde ise tüm çalışanların iyi zaman geçirdiği aktiviteler düzenledi.

“SEKTÖRÜN ÖNCÜLERİ ARASINDA YER ALMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Satış konferansında yaptığı konuşmada, Türkiye’deki pazara yaptıkları katkıdan söz eden Viennalife Yönetim Kurulu Başkanı Peter Thirring,Türkiye, gerek sigortacılık gerekse makroekonomik dinamikleriyle büyük potansiyel barındırıyor. Vienna Insurance Group çatısı altında bu pazara önemli ölçüde katkıda bulunuyoruz. Sigorta sektörünün köklü bir grubu olarak, Türkiye'de giderek artan bir ivmeyle büyüyen sektörde öncü oyuncular arasında yer almaktan gurur duyuyoruz.”

“TÜRKİYE’DEKİ PAZAR PAYIMIZ AĞUSTOS AYI İTİBARIYLA %12,82 OLDU”

“Gelecek için daha da yükseğe” mottosuyla emin adımlarla ilerlediklerini belirten Viennalife CEO’su Uğur Tozşekerli ise değerlendirmelerini şu şekilde paylaştı: “Ağustos ayı itibarıyla Türkiye’deki hayat sigortası sektöründe %12,82 olan pazar payımızı, güçlü ve profesyonel ekibimizle birlikte 6 yıl içinde ’nin üstüne çıkarmayı planlıyoruz. 2030 hedeflerimize kararlılıkla yürürken işgücümüzü katma değerli hale getirmeye devam ediyoruz. Birlik, güven, kalite, inovasyon ve şeffaflık bakış açımız ve yaklaşımımız ışığında sürekli olarak gelişiyor ve üretiyoruz. Önce insan diyerek müşteri memnuniyetini esas alıyor ve iş ortaklarımız için hizmet kalitemizi optimize ediyoruz.”

Türkiye’nin güçlü sigorta şirketlerinden biri olan Viennalife Satış Konferansı katılımcıları etkinlik boyunca her akşam eğlenceli bir atmosferde vakit geçirdi. Kurum içi etkileşimi artırmayı amaçlayan etkinlikler aracılığıyla ekipler arası uyum yakalanırken, daha dinamik bir çalışma ortamı yaratılması ve verimliliğin artırılmasına olanak sağlandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Alaattin Çakıcı, Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

2024-10-24 20:09 - Gündem

Müsavat Dervişioğlu, Bahçeli'ye kürsüden ip fırlattı!

2024-10-23 10:59 - Siyaset

Simay Barlas kim, kaç yaşında, nereli? Simay Barlas hangi dizilerde oynadı?

2024-10-28 00:38 - Biyoğrafi

İrfan Can Kahveci'nin temsilcisinden flaş sözleşme cevabı!

2024-10-25 00:39 - Spor

Disney'in 'Beyaz Atlı Prens' filmi için Chris Hemsworth düşünülüyor...

2024-10-24 00:09 - Magazin

Zafer Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Pamuk'a silahlı saldırı

2024-10-28 11:28 - Asayiş

Şehit Polis Hüseyin Dalgılıç'ın babası Şaban Dalgılıç'tan Bahçeli hakkında suç duyurusu

2024-10-23 06:08 - Gündem

Muhabir Emre Kaplan'a yumruk atmıştı: Beşiktaş'tan Sezgin Gülnar'a destek!

2024-10-29 19:38 - Spor

Jose Mourinho'dan kariyer itirafı: 'Asla o takımlara gitmem'

2024-10-29 00:00 - Spor

'Cübbeli Ahmet'ten Alaattin Çakıcı'ya ziyaret

2024-10-26 18:39 - Gündem

İlgili Haberler

Sigaraya 5 lira zam! En ucuz sigara 95 TL oldu!

09:07 - Ekonomi

Abdullah Kiğılı: Bizi büyük bir felaket bekliyor!

08:25 - Ekonomi

Ünverdi: Konkordato konusunda yanlış hesap var!

00:25 - Ekonomi

Kredi kartında 90 gün kuralına aman dikkat!

10:49 - Ekonomi

Açlık sınırı 28 bin, yoksulluk sınırı 91 bin TL'ye çıktı!

13:26 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Bahçeli tepki gösterdi, DEM Partili Koçyiğit özür diledi!

20:31 - Siyaset

Mansur Yavaş, kürtçe tartışmalarına sessiz kalmadı!

20:11 - Gündem

AKP'nin 'Özlem Çerçioğlu' anketi ortaya çıktı!

09:06 - Siyaset

Gaziantep’e şehit ateşi düştü!

08:59 - Gündem

Son dakika... Ünlülerden 8'i pozitif çıktı!

21:55 - Gündem