?>

Uysal: Kast ettiğim kişiler Beştepe etrafında!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yeni bir paylaşımda bulunarak, söz konusu sözlerinin maksadının dışında yorumlandığını söyledi.

Siyaset - 4 yıl önce

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili "Ortak bir yaşam inşaası için 6’lı masa etrafında bir araya gelmiş partiler/liderler değildir" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili açıklamasında “20 yıllık AKP döneminde sorumluluğa ortak olmamış olmak" maddesi yer alması dikkat çekmişti. Bu sözleriyle ilgili yeni açıklamada bulunan Uysal, "Kast ettiğim kişiler açıkça Beştepe etrafında kümelenmiş dar çıkar gruplarıdır. Ortak bir yaşam inşaası için 6’lı masa etrafında bir araya gelmiş partiler/liderler değildir" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, geçtiğimiz günlerde sosyal medya mesajında cumhurbaşkanı adayıyla ilgili 3 maddeyi açıklamıştı.

Gültekin Uysal'ın “Türk milletinin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili beklentisinin 3 ölçüsü var” diyerek sıraladığı maddeler arasında “20 yıllık AKP döneminde sorumluluğa ortak olmamış olmak” ifadesi dikkat çekmişti.

Gültekin Uysal, bugün yeni bir paylaşımda bulunarak, söz konusu sözlerinin maksadının dışında yorumlandığını söyledi.

“KAST ETTİĞİM 6’LI MASA ETRAFINDA BİR ARAYA GELMİŞ LİDERLER DEĞİLDİR”

Gülktein Uysal, şu ifadeleri paylaştı:

“Bu konuya dair ifadelerimin farklı mecralarda maksadım dışında yorumlandığını üzülerek gözlemliyorum. Kast ettiğim kişiler açıkça Beştepe etrafında kümelenmiş dar çıkar gruplarıdır. Ortak bir yaşam inşaası için 6'lı masa etrafında bir araya gelmiş partiler/liderler değildir.”

Gültekin Uysal, söz konusu açıklamalarını hedef alan Melih Gökçek’e, “Nifak sokamayacaksın!” çıkışında bulunmuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Yargıtay üyesinden AKP yöneticisine ziyaret!

2022-04-12 18:34 - Gündem

Ayetlerle milyonlar kazandı!

2022-04-09 10:10 - Gündem

Ergün Poyraz’a saldırı: Arabayla ezmeye çalıştılar!

2022-04-12 14:26 - Gündem

Vali Gül'den Şireci'ye ziyaret...

2022-04-12 21:05 - Yerel

İhracatçılarda Celal Kadooğlu dönemi...

2022-04-13 18:44 - Yerel

Gündem olan 'ekmek fişi' ile ilgili yeni karar!

2022-04-13 11:54 - Yerel

Özgür Özel'den Soylu'ya çok sert yanıt!

2022-04-13 19:47 - Siyaset

Ali Erbaş'ın damadına torpil iddiası!

2022-04-12 09:40 - Gündem

İmamoğlu: Beyefendi incinmiş...

2022-04-12 17:40 - Gündem

Yüzme yarışlarına Sanko damgası...

2022-04-09 16:22 - Spor

İlgili Haberler

AKP medyası: Cemil Tugay Çarşamba günü AKP’ye katılacak

11:17 - Siyaset

Ümit Özdağ: Türkiye’yi kurşun geçirmez okul çantası üretecek noktaya getirdiler!

10:59 - Siyaset

Özgür Özel'den, Erdoğan'a: Sen bizde 2 kuruş bulamadın, biz senin Bakanında 2 milyar lirayı ispatladık!

19:04 - Siyaset

Erdoğan'dan 'fon krizi' çıkışı: Yol haritamızı belirledik

19:02 - Siyaset

Ümit Özdağ: Bu soyguncu ruh, her bir Türk insanına zarar veriyor

18:27 - Siyaset

Günün Manşetleri

Operasyondan 1 gün önce 650 hesaptan 227 milyar lira çekilmiş

11:10 - Gündem

TÜİK'e göre Eylül ayı enflasyonu 1,84 oldu!

10:55 - Ekonomi

Hakem Yasin Kol'un MASAK raporu ortaya çıktı!

06:11 - Spor

Ümit Özdağ: Türkiye’yi kurşun geçirmez okul çantası üretecek noktaya getirdiler!

10:59 - Siyaset

Soma'da maden ocağında göçük: 5 işçi hayatını kaybetti!

11:15 - Gündem