?>

Uysal: Kast ettiğim kişiler Beştepe etrafında!

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yeni bir paylaşımda bulunarak, söz konusu sözlerinin maksadının dışında yorumlandığını söyledi.

Siyaset - 4 yıl önce

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili "Ortak bir yaşam inşaası için 6’lı masa etrafında bir araya gelmiş partiler/liderler değildir" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili açıklamasında “20 yıllık AKP döneminde sorumluluğa ortak olmamış olmak" maddesi yer alması dikkat çekmişti. Bu sözleriyle ilgili yeni açıklamada bulunan Uysal, "Kast ettiğim kişiler açıkça Beştepe etrafında kümelenmiş dar çıkar gruplarıdır. Ortak bir yaşam inşaası için 6’lı masa etrafında bir araya gelmiş partiler/liderler değildir" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, geçtiğimiz günlerde sosyal medya mesajında cumhurbaşkanı adayıyla ilgili 3 maddeyi açıklamıştı.

Gültekin Uysal'ın “Türk milletinin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili beklentisinin 3 ölçüsü var” diyerek sıraladığı maddeler arasında “20 yıllık AKP döneminde sorumluluğa ortak olmamış olmak” ifadesi dikkat çekmişti.

Gültekin Uysal, bugün yeni bir paylaşımda bulunarak, söz konusu sözlerinin maksadının dışında yorumlandığını söyledi.

“KAST ETTİĞİM 6’LI MASA ETRAFINDA BİR ARAYA GELMİŞ LİDERLER DEĞİLDİR”

Gülktein Uysal, şu ifadeleri paylaştı:

“Bu konuya dair ifadelerimin farklı mecralarda maksadım dışında yorumlandığını üzülerek gözlemliyorum. Kast ettiğim kişiler açıkça Beştepe etrafında kümelenmiş dar çıkar gruplarıdır. Ortak bir yaşam inşaası için 6'lı masa etrafında bir araya gelmiş partiler/liderler değildir.”

Gültekin Uysal, söz konusu açıklamalarını hedef alan Melih Gökçek’e, “Nifak sokamayacaksın!” çıkışında bulunmuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Yargıtay üyesinden AKP yöneticisine ziyaret!

2022-04-12 18:34 - Gündem

Ayetlerle milyonlar kazandı!

2022-04-09 10:10 - Gündem

Ergün Poyraz’a saldırı: Arabayla ezmeye çalıştılar!

2022-04-12 14:26 - Gündem

Vali Gül'den Şireci'ye ziyaret...

2022-04-12 21:05 - Yerel

İhracatçılarda Celal Kadooğlu dönemi...

2022-04-13 18:44 - Yerel

Gündem olan 'ekmek fişi' ile ilgili yeni karar!

2022-04-13 11:54 - Yerel

Özgür Özel'den Soylu'ya çok sert yanıt!

2022-04-13 19:47 - Siyaset

İmamoğlu: Beyefendi incinmiş...

2022-04-12 17:40 - Gündem

Resmi Gazete'deki hata gündem oldu!

2022-04-08 11:43 - Gündem

Ali Erbaş'ın damadına torpil iddiası!

2022-04-12 09:40 - Gündem

İlgili Haberler

Erdoğan ile Bahçeli 3 ay sonra Saray’da bir araya geldi

20:02 - Siyaset

Öztürkmen: Toprak Mahsulleri Ofisi'ni soymuşlar!

00:32 - Siyaset

Kaya: Ticaret yapmak, Uygur Türklerine uygulanan zulme sessiz kalmanın nedeni olamaz

00:30 - Siyaset

Özgür Özel: Erdoğan artık iktidarda kalmanın demokratik bir yolunu görmüyor

14:13 - Siyaset

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Günün Manşetleri

500 kişi gözaltındayken, Erdoğan 1 Mayıs'ı kutladı

17:56 - Gündem

1 Mayıs'ta yurttaşlara biber gazlı, TOMA'lı müdahale ve gözaltı...

16:15 - Gündem

İstanbul'da '1 Mayıs' ablukası: Metro, vapur ve çok sayıda yol kapatıldı!

10:05 - Gündem

İBB davasında itirafçı Adem Soytekin dahil 15 kişi için tahliye kararı!

17:09 - Gündem

Ataşehir Belediyesi'nde başkanvekili CHP'li Murat Güneş seçildi

14:05 - Gündem