?>

Ünverdi'den 30 Ağustos mesajı...

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümünü kutladı.

Yerel - 5 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin, milli mücadele ruhu ile canı pahasına savaşarak bizlere emanet bıraktığı cennet vatanımıza sahip çıkacak ve aziz hatıralarını her daim yaşatacağız” ifadelerini kullandı. 

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, kutlama mesajında şunları kaydetti: “30 Ağustos Zaferi’nin 99. yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor, milletçe aynı ruh ve heyecanı bugün de paylaşıyoruz.  

Zafere giden yolda şanlı ecdadımız Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde çok büyük zorluklara göğüs germiş, küllerinden yeniden doğmuş ve yeniden bir diriliş destanı yazmıştır. 

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile birlik ve beraberlik ruhuyla aziz milletimiz kenetlenmiş, Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yol açılmıştır. 

Türk Milleti kazanılan bu zaferle, bağımsızlık ve hürriyetine kimsenin pranga vuramayacağını, en zor şartlarda dahi kahramanca çarpışarakistiklal ve istikbali için neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermiş ve örnek olmuştur.    

Bugün bizlere düşen görev de cennet vatanımız için ödenen bu büyük bedelleri idrak ederek birlik ve beraberlik içerisinde olmak, daha fazla kenetlenerek Büyük Atatürk’ün armağanı olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, Cumhuriyet değerlerini genç nesillere aktarmak ve ülkemiz için daha fazla çalışmaktır. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece aşamayacağımız bir konu, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.  

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”  

Haftanın Öne Çıkanları

Peker'in gündeme getirdiği Paramount Hotel'e haciz!

2021-08-25 19:04 - Gündem

İşte, Ümit Özdağ'ın kurduğu parti ve logosu...

2021-08-24 10:58 - Siyaset

Zamlı elektrik faturaları isyan ettirdi!

2021-08-22 12:54 - Ekonomi

AKP’li başkanın makam aracı savunmasına bak!

2021-08-27 10:10 - Gündem

Mısırlıoğlu'nun kitapları Atatürk Kütüphanesi’nde!

2021-08-23 17:39 - Gündem

Kızılay Başkanı 9 şirketten 27 asgari ücret alıyor!

2021-08-25 09:30 - Gündem

Didem Arslan Yılmaz hakkında suç duyurusu...

2021-08-25 19:53 - Gündem

Elektrik şirketlerinden yeni zam talebi!

2021-08-27 08:39 - Ekonomi

Davutoğlu'ndan çarpıcı Sedat Peker açıklaması...

2021-08-26 20:47 - Siyaset

Diyanet, 30 Ağustos hutbesinde Atatürk'ü yine anmadı!

2021-08-28 10:35 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te Yeşil Okullar Projesi'nde büyük başarı

00:00 - Yerel

AK Parti Gaziantep, Turdu bebek için seferber oldu!

00:00 - Yerel

Şahinbey ekipleri LGS için seferber oldu

00:00 - Yerel

Yılmaz, Beykent'te “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programına katıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan milli maça davet

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özşen Madencilik’ işçilerinin ve ailelerinin üzerine ateş açıldı!

20:00 - Gündem

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset

Hüseyin Baş: Vatandaş, siyasetçilerden dertlerine derman olacak çözümler bekliyor

08:08 - Siyaset