?>

Ünverdi, Çanakkale Zaferi'ni kutladı...

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yerel - 4 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında,“Aziz milletimiz, Çanakkale’de vatan uğruna canı pahasına verdiği mücadele ile istiklal ve istikbalin ne demek olduğunu tüm dünyaya göstermiştir” dedi.

Çanakkale’nin,yurdun herbölgesinden gelen kahraman milletimizin, tüm teknoloji ve donanımıyla saldıran düşmana karşı kazandığı büyük bir zafer olduğunu kaydeden Başkan Ünverdi, mesajında şunları kaydetti:

“18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, birlik, beraberlik içerisinde omuz omuza vererek yazılmış bir destandır. Topyekun saldıran düşmana karşı yürekteki imanla şahadete koşan şanlı ecdadımız, bağımsızlık mücadelesi ile tüm ülkeler için sembol olmuştur.

Kahraman Mehmetçiğimizin vermiş olduğu mücadele düşmanı bile kendisine hayran bırakmıştır. Büyük bir azim ve kararlılıkla kazanılan zafer, Çanakkale’yi geçilmez kılarken, savaş koşullarında dahi düşman askerine gösterilen merhametdünya tarihine geçmiştir.

Çanakkale Savaşları'nda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün,"Ben size taarruz emretmiyorum.Ölmeyi emrediyorum" komutuylaortaya konulan o yüce ruh ve cesaret her daim rehberimiz olacaktır.

Böylesi bir neslin varisleri olarak,her koşulda canımız pahasına ülkemize sahip çıkacak, daha gelişmiş, müreffeh bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bugün ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşıyor ve yarınlarımıza umutla bakıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.

Bu şuur ve anlayışla en büyük gücümüz olan kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeli, birbirimize sahip çıkmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünde mukaddes vatanımızı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

Haftanın Öne Çıkanları

Konukoğlu ailesinin acı günü...

2022-03-15 13:45 - Yerel

TRT spikeri ve Yiğit Bulut böyle rezil oldu!

2022-03-13 11:32 - Gündem

Sedat Peker'in eşinden yeni paylaşım...

2022-03-12 19:51 - Gündem

'Metaverse ve Yapay Zekâ Çağı' konferansı

2022-03-16 18:18 - Kültür & Sanat

Altın kulaçlar Balkan Şampiyonası vizesi aldı

2022-03-15 18:05 - Spor

89 yaşındaki profesör yere düştü!

2022-03-14 14:43 - Gündem

İnci Konukoğlu son yolcuğuna uğurlandı...

2022-03-16 18:10 - Yerel

Çiller'e parti ismi önerileri gündem oldu!

2022-03-15 11:07 - Gündem

Bir zam da sigaraya geldi!

2022-03-13 10:59 - Ekonomi

Gaziantep Valiliği'nden iddialara ilişkin açıklama

2022-03-15 14:37 - Gündem

İlgili Haberler

Bozgeyik: Nevruz, birliğimizin, dirliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği gündür

00:26 - Yerel

Gaziantep'te Nevruz Yenigün Kutlama Programı gerçekleşti

00:01 - Yerel

Tahmazoğlu vatandaşlarla bayramlaştı...

00:00 - Yerel

Bozgeyik Ailesi’nden coşkulu bayramlaşma töreni

00:19 - Yerel

Gaziantep Havalimanı’nda kavga çıktı!

10:31 - Yerel

Günün Manşetleri

Soylu'dan 'İsrail' çıkışı: 300-400 bin şehit veririz belki ama…

09:46 - Gündem

Basın meslek örgütleri: İsmail Arı derhal serbest bırakılmalı

09:30 - Gündem

Muhittin Böcek: Düz yaşayacağız, düz yürüyeceğiz, dik duracağız!

17:52 - Gündem

Bahçeli'nin açıklaması 'farklı' servis edildi, işine son verildi!

17:49 - Gündem

CHP ve DEM Parti bayramlaşmasında 'İmamoğlu' gündemi

13:02 - Gündem