?>

Ünverdi: 30 Ağustos tarihe altın harflerle yazıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türk milletinin varoluş mücadelesi olan 30 Ağustos’un tarihe altın harflerle yazıldığını belirtti.

Gündem - 8 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türk milletinin varoluş mücadelesi olan 30 Ağustos’un tarihe altın harflerle yazıldığını belirtti.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Ünverdi, ülkemizi parçalamak ve esaret altına almak isteyenlere karşı, yokluk içinde, güç koşullarda mücadele eden bu aziz milletin büyük bir kahramanlık destanı yazdığını söyledi.

“Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükranla anıyorum” ifadelerini kullanan Ünverdi mesajında, “Atalarımız Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile örnek bir mücadele ortaya koymuş ve tüm zorluklara rağmen vatanını müdafaa etmiştir. Milletimizin canını ortaya koyarak kazandığı bu zafer ile Türk insanının vatanının bölünmez bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünya bir kez daha görmüştür” cümlelerine yer verdi.

Tarih boyunca ülkemize yönelik kuşatma ve baskı kurma çabalarının farklı unsurlar kullanılmak suretiyle devam ettiğini kaydeden Ünverdi, şöyle devam etti:

“Ülkemiz üzerinde hesabı olanlara karşı o gün olduğu gibi milletimiz tek yürek, birlik ve beraberlik içerisinde mücadeleye devam etmekte, söz konusu vatan olduğunda 15 Temmuz’da olduğu gibi gözünü bile kırpmadan canını ortaya koymaktan çekinmemektedir. Bugünlerde ise terörle, darbe girişimi ile yapamadıklarını ekonomi üzerinden gerçekleştirmek isteyenlere karşı aziz milletimiz en güzel cevabı vermekte, omuz omuza vererek bizi güçsüz bırakmaya çalışanların hesaplarını boşa çıkarmaktadır. Atalarımızın ruhu şad olsun, bu ülke bizlere onların emaneti ve dün oldu gibi biz de bu emaneti canımız pahasına koruyup çocuklarımıza emanet edeceğiz. Günün gereklerine uygun daha güçlü, daha gelişmiş bir Türkiye için daha çok çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.”

30 Ağustos ruhunun dimdik ayakta olduğunu ve nesiller boyu yaşamaya devam edeceğini dile getiren Ünverdi, sözlerini şöyle tamamladı:

“Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor,  30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te bunalıma giren genç kafasına sıktı!

2018-08-22 18:41 - Asayiş

Gaziantepli gazeteci hayatının en acı haberini...

2018-08-25 23:49 - Asayiş

Biber üreticilerinin sorunlarını meclis gündemine taşıdı

2018-08-27 18:24 - Siyaset

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

2018-08-28 16:23 - Asayiş

Karaduman'dan, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

2018-08-29 09:45 - Gündem

Gaziantep'e Şehit ateşi düştü

2018-08-26 10:42 - Asayiş

Soluk borusuna yiyecek kaçan 18 yaşındaki genç öldü

2018-08-28 15:53 - Asayiş

Büyük Taarruz’un yıl dönümü kutlu olsun

2018-08-26 10:54 - Gündem

Oryantal Didem, unutulmaz bir gece yaşattı

2018-08-26 12:02 - Magazin

Adana Demirspor maçı biletleri satışta

2018-08-24 11:17 - Spor

İlgili Haberler

Eylemlerini bakanlık önüne taşıyan öğretmenlere polis yine müdahale etti!

17:22 - Gündem

TBMM'de 'sahte oy' skandalı: 76 sahte pusula verilmiş!

07:27 - Gündem

12 milletvekili hakkında dokunulmazlık dosyaları Meclis’e sunuldu

20:43 - Gündem

CHP lideri Özgür Özel'e, Ulus Hali'nde sevgi seli...

16:17 - Gündem

Özgür Özel'den açlık grevindeki öğretmenlere destek ziyareti

19:18 - Gündem

Günün Manşetleri

Cemil Tugay: Yeni parti kurulacak, orada olacağım

10:56 - Siyaset

Kılıçdaroğlu: CHP ve belediye davaları siyasi değil!

21:13 - Siyaset

Eylemlerini bakanlık önüne taşıyan öğretmenlere polis yine müdahale etti!

17:22 - Gündem

Denizli'de Özgür Özel izdihamı...

14:37 - Siyaset

CHP'li Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı gözaltında!

09:17 - Asayiş