?>

Üniversite öğrencilerine 3 bin TL nakdi destek

Üniversite öğrencilerine 1. eğitim döneminde 3.000 TL nakdi destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ikinci dönemde de ilave 3.000 TL nakdi destek sağlanacağını başvuruların başladığı müjdesini verdi.

Yerel - 3 yıl önce

Üniversite öğrencilerine 1. eğitim döneminde 3.000 TL nakdi destekte bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ikinci dönemde de ilave 3.000 TL nakdi destek sağlanacağını başvuruların başladığı müjdesini verdi.

Depremin vermiş olduğu psikolojik hasarı bir nebze azaltmak isteyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dönem başında 22.319 üniversite öğrencisine 3.000’er TL nakdi destekte bulunmuştu. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, gelen yoğun talepleri geri çevirmeyerek ikinci dönemde de üniversite öğrencilerine 3.000‘er TL nakdi destekte bulunacağı müjdesini verdi. Öğrenciler ‘Biz Şahinbey’iz’ uygulaması üzerinden başvurularını yapabilecekler.

AİLE BİLİNCİ İÇERİSİNDE HAREKET EDİYORUZ

Bu zor günlerde öğrencilere müjdeli bir haber vermek istediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu  “Sevgili gençler daha güzel yarınlara ve hayallerimize hep birlikte yürüyeceğiz. Şahinbey Belediyesi olarak aile bilinci içerisinde hareket ediyor sizlerin eğitimde, sporda, kültür ve sanat alanında gelişiminize her türlü maddi ve manevi desteği vermeye devam ediyoruz. Bu yılki eğitim öğretim dönemi başında vermiş olduğumuz 3.000 TL desteğin size ne kadar güzel katkılar sağladığını yine sizlerden gelen güzel mesajlarla müşahade etmiş olduk. Bildiğiniz gibi 11 ilimizi kapsayan bir deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık. Millet olarak bu zor günleri de hep birlikte aşacağız. Bu çerçevede ilk dönemde vermiş olduğumuz bu desteğin şu anda daha büyük ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. İkinci 3.000 TL’lik desteğimizin başvurularını başlattık. ‘Biz Şahinbey’iz’ uygulamasını indirerek başvurularınızı yapabilirsiniz. Eğitim öğretim hayatınızda başarılarınızın devamını diliyor, hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Fenerbahçe taraftarı "Hükümet istifa" sloganları attı!

2023-02-25 20:59 - Spor

Kılıçdaroğlu'ndan Alaattin Çakıcı'ya yanıt

2023-02-27 19:28 - Siyaset

Gülşen hakkında yeniden hapis istemi

2023-03-01 11:36 - Magazin

AKP'li Şamil Tayyar'ın halay ekibi gündem oldu!

2023-02-25 17:41 - Gündem

Şenol Güneş'ten Bahçeli’ye yanıt

2023-02-27 11:03 - Gündem

Dün Kadıköy bugün İnönü'de 'Hükümet istifa' sesleri

2023-02-26 19:16 - Spor

Yunanistan'da tren kazasının ardından Ulaştırma Bakanı istifa etti

2023-03-01 09:50 - Dünya

Çadır sattığı ortaya çıkan Kızılay'a tepki yağıyor!

2023-02-26 14:23 - Gündem

Erdoğan, Soylu ve Akar hakkında suç duyurusu

2023-02-23 18:45 - Gündem

Bahçeli: Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm!

2023-02-28 12:07 - Siyaset

İlgili Haberler

Fırat-OSB İsale Hattı Projesi törenle hizmete açıldı

00:00 - Yerel

Güçyetmez: Toplumsal ilerlemenin lokomotifiyiz

00:00 - Yerel

Güneydoğu’da hububat ihracatı 3,2 milyar dolar oldu

00:00 - Yerel

Kamil Ocak Spor Salonu, 25 Aralık’ta hizmete giriyor

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de 25 Aralık coşkusu yaşanacak

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ela Rümeysa Cebeci ifadesinin ardından yeniden cezaevine gönderildi

17:51 - Gündem

Balıkesir’de İHA boş bir araziye düştü!

15:28 - Gündem

Sadettin Saran 'Adli kontrol' kararıyla serbest bırakıldı

20:56 - Asayiş

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

19:34 - Siyaset

Tutuklu Başkan Murat Çalık'a biyopsi yapıldı, boynundan kitle alındı!

19:30 - Gündem