Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Gaziantep'te

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Ülkü ocakları Gaziantep İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Siyaset - 6 yıl önce

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Ülkü ocakları Gaziantep İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı M. Fuat Yozbatıran’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Kılavuz, daha sonra Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı Ahmet Kerse Konferans Salonu’nda ocak yöneticileri, ilçe ocak başkanları, bayanlar birimi ve üniversite teşkilatı ile sohbet etti.

“GAZİANTEP ÜLKÜ OCAKLARI BÖLGEDE ÖRNEK”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ahmet Kerse Konferans Salonu’nda yaptığı konuşmada “Teşkilatlarımız çok güçlü, Ocaklarımız dimdik ayakta. Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığımızda kendi alanlarında eğitim, spor, sanat, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çalışmalarını son sürat devam ettirmekte. Buda bizim göğsümüzü kabartıyor. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığımız yaptıkları etkinlikleri ve faaliyetleri ile bölgede de örnek bir ülkü ocakları olması başımızı dik tutmakta ve yüzümüzü ak eylemektedir. Bu dönemde genç kardeşlerimize Ülkü Ocakları olarak her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Çünkü maalesef genç kardeşlerimize yönelik türlü türlü tehlikeler, türlü türlü felaketler ortaya konuldu. Her yerde ifade ediyorum uyuşturucu bağımlılığı denilen bir illet var, bir musibet var. Bu illet gençliğimiz bitirip yok ediyor. Gençliklerinin baharında kara toprağa giriyorlar. Kimi park köşesinde kimi sokak ortasında kimi evinde can çekişiyor. Maalesef ahlaki bir çöküş var. Milli manevi değerlerimizin yozlaşması var. Gelenek görenek örf adetin tahribatı var. Ama Allah’ın izniyle ve sizin varlığınızla umutsuz değiliz. Her şeyden evvel bizim birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz ne kadar sıkıntı olursa olsun ne kadar zorluk olursa olsun hepsinin üstesinden gelecek imana sahibiz, inanca sahibiz, kararlılığa ve cesarete sahibiz. İnşallah burayı şereflendiren yiğit kardeşlerim bugünün liseli üniversiteli gençleri yarının büyük Türkiye’sinin, 2013 lider ülkesinin yöneticileri ve söz sahipleri olacak. Siyasette de benim ülküdaşım olacak, ticarette de, bürokraside de her alanda Ülkü Ocakları’ndan yetişmiş iman ve ahlak abidesi ülkücü gençlik olacak” dedi.

“BEN SİZİM, SİZ BENSİNİZ”

Milleyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili aday adaylığı sürecinden bahseden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Malumunuz sizin adınıza sizin onurunuz ve şerefiniz olarak Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdirleri ile nasip olursa milletvekili aday adayı olduk. Bundan sonraki süreç Allah’ın takdiridir yarının sahibi Cenab-ı Allah’tır. Ben sizim, siz bensiniz biz biriz hepimiz birlikteyiz. Birbirimizden ayrımız gayrımız yok. Ülkücü ülkücünün kanıdır canıdır kardeşidir anlayışı ile yolumuzu devam ediyoruz. Rabbim inşallah bizleri her alanda muzaffer eyler. Başımızı aşağı eğdirmez” dedi. 

ÜLKÜ OCAKLI GENÇLER YARININ SÖZ SAHİBİ OLACAK

Ülkü Ocaklı Gençlerin kendilerini her yönde geliştirmelerini isteyen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Burayı Pırıl pırıl tertemiz varlıklarıyla güzelleştiren ocağımızın maneviyatına maneviyat katan siz değerli kardeşlerimden isteğimiz kendinizi her yönüyle donanımlı bir şekilde geliştirmeye gayret edin. Çünkü bu ülkenin kaçınılmaz bir şekilde yarınki yöneticileri sizler olacaksınız. Ülkü Ocakları’ndan filizlenmiş genç kardeşlerim yarının söz sahipleri olacak. Dolayısıyla Allah rızası için sizlerden hem ricam hem de talimatımdır kendinizi her yönüyle bilimde, teknolojide, sanatta, sosyal sorumluluk alanlarında nitelikli hale getirin. Okuyan, inceleyen, araştıran, sorgulayan vasıflı Ülkücü Türk Gençliği olmanız gerekiyor. Sizlerin her birinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum. Göğsüm kabarıyor. Her biriniz bizim rütbemizsiniz. Sizleri buraya kadar yorduk hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi önce Cenab-ı Allah’a sonra birbirinize emanet ediyorum” dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 1 kişi silahlı saldırıda hayatını kaybetti

2018-05-07 14:51 - Asayiş

Gaziantep'e 55 bin metrekarelik yeni cezaevi

2018-05-11 09:55 - Gündem

Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti'ye katıldı

2018-05-12 19:52 - Siyaset

GKV Ortaokulu’ndan anlamlı kampanya

2018-05-11 09:09 - Eğitim

Berat Geyik, MHP'den aday adaylığını açıkladı

2018-05-08 14:49 - Siyaset

MMT Amerikan Hastanesi, ‘Hemşireler Günü’nü kutladı

2018-05-14 10:57 - Sağlık

Araban kale camii ibadete açıldı

2018-05-12 08:24 - Yerel

İnce'den, CHP'ye pislik diyen Erdoğan’a cevap...

2018-05-12 13:50 - Siyaset

Yeryüzü Okulları eğitim hayatına başlıyor

2018-05-11 07:10 - Eğitim

Uğur Kalkan, o kitapta...

2018-05-10 08:52 - Siyaset

İlgili Haberler

Özgür Özel: Mehmet Şimşek çerez parası diyordu...

14:27 - Siyaset

Bahçeli: Geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir!

13:30 - Siyaset

CHP'den kamuda tasarruf paketine tepki

20:10 - Siyaset

Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması

20:32 - Siyaset

CHP'li Meriç, ilaç sorununu TBMM'ye taşıdı

12:49 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ankara Emniyeti'nde 3 polis müdürüne gözaltı!

13:50 - Asayiş

Sinan Ateş'in vurulma anına ait görüntüler ortaya çıktı!

13:06 - Gündem

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 63 lüks araç kiraladı!

12:50 - Gündem

CHP'li Öztürkmen'in ablası hayatını kaybetti!

11:46 - Yerel

Erdoğan'ın konvoyuna tepki gösteren çocuk gözaltına alındı!

22:46 - Asayiş