?>

Türkiye Değişim Partisi CHP ile birleşiyor!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin CHP ile birleşeceğini açıkladı.

Siyaset - 3 yıl önce

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde CHP listelerinden Erzincan Milletvekili seçilen Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin CHP ile birleşeceğini açıkladı.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül partisinin CHP’ye katılma kararını aldığını duyurdu.

Sarıgül, kararla ilgili, “Bugün TDP için demokrasi adına, özgürlükler adına çok önemli bir gün. Hayatta bazı dönüm noktaları vardır. Yaşamın hangi noktasında nerede olursam olayım siyaset vefadır, mertliktir, omurgası olmaktır. İnsan hayatında önemli kararlar alması gereken zamanlar vardır. Devletler ve partiler de böyledir. Olaylar ve gelişmeler partileri bir noktaya getirir. Bir karar vermek zorunda kalırlar ve verdikleri kararla tarihe geçerler. Arkanıza yaslanır ve kurulduğumuzdan bugüne yaşananları gözden geçirin. Hem oy pusulasında hem de Türkiye siyasetinde TDP’ye yer açtık. Çözüm önerilerini ortaya koyduk, şan şöhret peşinde koşmadık. Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmedik” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Apple, Türkiye’deki ürünlerine üçüncü kez zam yaptı!

2023-06-08 11:21 - Teknoloji

Erdoğan'a övgüler dizdiği şiiri paylaşmıştı Başkan atandı!

2023-06-08 08:49 - Gündem

Özgür Demirtaş: Yapmayın dedik, etmeyin dedik!

2023-06-08 11:42 - Ekonomi

Tanju Özcan'dan Cübbeli'ye: Hani şeyhtin, niye savcıya koşuyorsun?

2023-06-08 11:48 - Gündem

Erkan Baş'tan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki!

2023-06-07 18:30 - Siyaset

Kılıçdaroğlu: Bu benim ilk ve son adaylığımdı...

2023-06-08 12:59 - Siyaset

Perinçek: Erdoğan, Davutoğlu'nun programına döndü!

2023-06-08 12:43 - Siyaset

Çaya yüzde 43 zam geldi!

2023-06-08 11:02 - Ekonomi

Numan Kurtulmuş üçüncü turda Meclis Başkanı seçildi

2023-06-07 19:09 - Siyaset

Merkez Bankası iki ayda 96 ton altın sattı!

2023-06-07 11:43 - Ekonomi

İlgili Haberler

Ümit Özdağ: Türk Silahlı Kuvvetleri tarikat ve cemaatlerin ya da iktidarın değil, Türk milletinin ordusu olacak!

16:41 - Siyaset

Açar: Gaziantep’in ayarlarıyla, değerleriyle oynamayın!

00:00 - Siyaset

Özgür Özel'den Akın Gürlek'e yanıt: Hızla sattıklarını gizlemeye kalkıyor

14:31 - Siyaset

CHP Sözcüsü Emre'den Bakan Gürlek'e yanıt

13:39 - Siyaset

CHP'li Günaydın: Dedikodu yapmaktan vazgeç Adalet Bakanı...

13:13 - Siyaset

Günün Manşetleri

Memleketi Trabzon'da İmamoğlu’nun bayram afişleri söküldü!

20:21 - Gündem

Danıştay, MEB’den “Ramazan Genelgesi” için savunma istedi

17:55 - Gündem

Ümit Özdağ: Türk Silahlı Kuvvetleri tarikat ve cemaatlerin ya da iktidarın değil, Türk milletinin ordusu olacak!

16:41 - Siyaset

170 akademisyenden Mehmet Türkmen için destek bildirisi

02:00 - Gündem

Türkiye yine 'özgür olmayan ülke' kategorisinde...

00:11 - Gündem