?>

Turhan Çömez: Peker, Erdoğan'ı tehdit ediyor...

Eski AKP'li milletvekili Turhan Çömez, "Sedat Peker’in verdiği isimlerin toplum nezdinden çok fazla bir karşılığı yok fakat Erdoğan nezdinde bu isimler çok önemli ve anlamlı isimler" dedi.

Gündem - 4 yıl önce

Eski AKP'li milletvekili Turhan Çömez, "Sedat Peker’in verdiği isimlerin toplum nezdinden çok fazla bir karşılığı yok fakat Erdoğan nezdinde bu isimler çok önemli ve anlamlı isimler" dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve 22. Dönem AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, suç örgütü lideri Sedat Peker'in payhlaşımlarına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

TELE1’de Tuba Emlek’in sunduğu ‘Mercek’ programına konuk olan Turhan Çömez, şu ifadeleri kullandı:

“Sedat Peker çok ince, zekice bir yol izliyor. Sedat Peker’in verdiği isimlerin toplum nezdinden çok fazla bir karşılığı yok fakat Erdoğan nezdinde bu isimler çok önemli ve anlamlı isimler. Sedat Peker özellikle konuşmalarının arasına bu isimleri zikrederek Erdoğan’la bizim anlayamadığımız, yorumlayamadığımız bir dille iletişim sağlıyor. Ve bana göre bir anlamda Erdoğan’ı tehdit ediyor. Benim birinci okumam bu yönde.

Peker konuşmalarının arasına bu isimleri zikrederek Erdoğan’la bizim anlayamadığımız, yorumlayamadığımız bir dille iletişim sağlıyor.

İkinci okumam ise Sedat Peker’in elinde bizim tahminimizin ötesinde son derece ciddi bilgiler, belgeler var.  Bunların nasıl ulaştırıldığı konusunda hiçbir bilgim yok ama muhtemelen devletin değişik kademelerinden kendisine intikal etirilmiş. Yoksa bir kişinin bu kadar derin ve kapsamlı bilgiye sahip olması mümkün değil. Sedat Peker muhtemelen Erdoğan’la kurduğu bu görülmeyen iletişimi seçim döneminde daha da hızlandıracak ve şu anda bunun hazırlıklarını yapıyor. Şu anda ortaya koymuş olduğu iddialarla ‘söylediği doğru’ anlayışını pekiştirmek istiyor ki seçim zamanı ortaya koyduğu bilgi ve belgelerle daha büyük bir kamuoyu oluştursun. Bir hekim olarak son derece kararlı görüyorum. Elinde avucunda ne varsa tüm bunları seçim atmosferinde kullanacak. Keşke bu süreç devlet tarafından idare edilseydi… Keşke yargı ve demokrasinin tüm kurumları çalışarak bu rezilliklerin, yolsuzlukların, uyuşturucunun, mala çökmenin takibati yapılsaydı…”

Haftanın Öne Çıkanları

Millet İttifakı farkı açtı...

2022-06-27 16:58 - Siyaset

Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun CHP'den istifa etti

2022-06-29 17:36 - Siyaset

En genci 105 yaşında tahliye olacak!

2022-06-26 10:19 - Gündem

Uğur Dündar: Tarık Ümit’i kim öldürttü?

2022-06-26 09:25 - Gündem

Denizi olmayan Kütahya'ya 'Kanal Kütahya'

2022-06-30 08:49 - Gündem

Sedat Peker, yeni ses kaydı yayınladı

2022-06-29 01:16 - Gündem

Timur Soykan o cinayetin arka planını yazdı

2022-06-27 10:42 - Gündem

Timur Soykan, Peker'in iddialarının belgelerini açıkladı

2022-06-25 20:23 - Gündem

Cem Küçük'ten emeklilik yazısı...

2022-06-27 10:31 - Gündem

Sedat Peker, ölüm emrini kimin verdiğini açıkladı!

2022-06-25 21:22 - Gündem

İlgili Haberler

Butlan ekibi CHP İzmir'de kapıları kırarak içeri girdi!

11:44 - Gündem

Eylemlerini bakanlık önüne taşıyan öğretmenlere polis yine müdahale etti!

17:22 - Gündem

TBMM'de 'sahte oy' skandalı: 76 sahte pusula verilmiş!

07:27 - Gündem

12 milletvekili hakkında dokunulmazlık dosyaları Meclis’e sunuldu

20:43 - Gündem

CHP lideri Özgür Özel'e, Ulus Hali'nde sevgi seli...

16:17 - Gündem

Günün Manşetleri

CHP'den istifa edip AKP'ye katılan Haymana Belediye başkanı Erdoğan'ın elini öptü!

15:58 - Siyaset

Butlan ekibi CHP İzmir'de kapıları kırarak içeri girdi!

11:44 - Gündem

Tülay Hatimoğulları'ndan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

20:56 - Siyaset

Cemil Tugay: Yeni parti kurulacak, orada olacağım

10:56 - Siyaset

Kılıçdaroğlu: CHP ve belediye davaları siyasi değil!

21:13 - Siyaset