?>

Turhan Çömez, Osman Çataklı'nın nerede olduğunu açıkladı!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Çömez canlı yayında, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın 'FETÖ firarisi' olduğu iddia edilen kardeşi Osman Çataklı'nın Fransa’da yaşadığını öne sürdü.

Gündem - 3 yıl önce

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Çömez canlı yayında, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın 'FETÖ firarisi' olduğu iddia edilen kardeşi Osman Çataklı'nın Fransa’da yaşadığını öne sürdü.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın kardeşi Osman Çataklı hakkında açıklamalarda bulundu.

Halk TV’de yayınlanan Şule Aydın sunduğu Kayda Geçsin programına katılan Çömez, Osman Çataklı'nın Fransa'da olduğunu iddia etti.

Çataklı’yla ilgili açıklamalarda bulunan Çömez şunları söyledi:

"Osman Çataklı nerede? Kimse bu konuyla ilgili bir şey söylemedi daha. Osman Çataklı Fransa'da. Osman Çataklı'nın, Paris'in kuzeyinde bir küçük ilçede evi var. Taahhüt işleri yapıyor, ev alım satım işleri yapıyor.

Paris'te bir merkez var. Bu merkez büyük bir merkez ve burası aynı zamanda Afrika'da kurulmuş FETÖ okullarını koordine eden merkez. Fransızca konuşan ve Fransa'nın hakimiyetinde kalmış Mali'nin başkenti Bamako'da büyük devasa FETÖ okulları var. Bu okulların kurucusu Osman Çataklı.”

NE OLMUŞTU?

CHP Grup Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) personeli hakkında hazırlanan raporun savcılığa teslim edilmesini değerlendirirken İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın kardeşinin "FETÖ firarisi" olduğunu açıklamıştı. 

Haftanın Öne Çıkanları

Kürşat Yılmaz, Sinan Ateş'e 'FETÖ ajanı' dedi!

2023-01-03 21:04 - Gündem

Yavuz Selim Demirağ: Sinan Ateş'i E.Ö. öldürdü, başlarında Dado vardı

2023-01-01 19:07 - Gündem

Sedat Peker'den Sinan Ateş paylaşımı...

2023-01-01 18:36 - Gündem

Sinan Ateş'in katil zanlısının kimliği ortaya çıktı!

2022-12-31 11:55 - Gündem

Akit yazarı, AKP'li Özlem Zengin'i hedef aldı!

2022-12-28 09:29 - Siyaset

Fatih Altaylı'dan Ahmet Hakan'a: Ulan sana mı kaldı?

2022-12-29 13:00 - Gündem

Gazeteci Tolga Şardan'dan Sinan Ateş suikastı iddialarını yazdı

2023-01-03 09:26 - Gündem

İstanbul gece hayatının Kraliçesi İrem…

2022-12-31 11:40 - Magazin

MHP'de 'Sinan Ateş' istifaları...

2023-01-01 17:45 - Siyaset

Ali Türkşen'den Mehmet Ali Çelebi'ye sert tepki

2022-12-30 17:09 - Gündem

İlgili Haberler

Erdoğan'ın atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de...

10:00 - Gündem

Diyanet’te Ali Erbaş dönemi kapandı

09:42 - Gündem

Özgür Özel: Hasan Mutlu'yu operasyondan önce AKP ve MHP'li yöneticiler aradı!

17:46 - Gündem

'CHP'nin Olağanüstü Kurultayı iptal edilsin' talebi reddedildi

16:29 - Gündem

Erdoğan'dan, Netanyahu'ya: Kudüs'ün kirletilmesine izin vermeyeceğiz!

16:10 - Gündem

Günün Manşetleri

Diyanet’te Ali Erbaş dönemi kapandı

09:42 - Gündem

'CHP'nin Olağanüstü Kurultayı iptal edilsin' talebi reddedildi

16:29 - Gündem

Emekli Albay Orkun Özeller gözaltına alındı!

11:37 - Asayiş

CHP'li Köyceğiz Belediyesi'ne operasyon

11:35 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin kendisini eleştirebilecek isimleri saydı...

11:11 - Gündem