?>

Tüp mide ameliyatı ile sağlığına kavuştular

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde uygulanan obezite cerrahisi ile hastalar fazla kiloları ile vedalaşarak sağlığına kavuşuyor.

Sağlık - 7 yıl önce

Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde uygulanan obezite cerrahisi ile hastalar fazla kiloları ile vedalaşarak sağlığına kavuşuyor.

Yıllarca kilo sorunu yaşayan ve yaptığı diyetlere rağmen zayıflayamayan 48 yaşındaki, Nusret Yıldız, Özel Hatem Hastanesi Genel Cerrahi , Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Emin Yılmaz’a başvurdu. Op. Dr. Yılmaz tarafından yapılan tetkik ve muayenelerin ardından 120 kilo olan Nusret Yıldız için Sleeve Gastrektomi (Tüp mide) ameliyatı yapılmasına karar verildi.

 Başarılı operasyon sonrası hem sağlığına hem de ideal kiloya kavuşacağı için mutlu olduğunu dile getiren Nusret YILDIZ,” Çocukluğumdan bu yana aşırı kiloluydum ve kilo vermek için çok uğraştım. Fazla kilolarımdan ötürü fiziksel ve psikolojik olarak çok etkileniyordum. Giydiğim kıyafetler içerisinde kendimi iyi hissetmiyordum. Obezite Cerrahisi hakkında araştırmalarda bulundum ve Op.Dr. Emin Yılmaz beyi tercih ettim. Ameliyatım başarılı bir şekilde geçti ve hemen ayağa kalkıp yürüyebiliyorum. Başarılı bir şekilde ameliyatımı gerçekleştiren Op. Dr. Emin Yılmaz sayesinde fazla kilolarımdan kurtulacağım ve sağlığıma kavuşacağım için mutluyum. Başta Op.Dr. Emin Yılmaz olmak üzere , Özel Hatem Hastanesinin vermiş oldukları sağlık hizmetinden dolayı ve güler yüzlü hastane personellerinden ötürü teşekkürü borç bilirim” dedi.

Obezite hastalığının son dönemlerde çok yaygın olduğun dikkat çeken Op.Dr. Emin Yılmaz’ Tüp mide ameliyatlarının bir safra kesesi ameliyatı kadar risk teşkil ettiğini ve hastaların hastanede 2 gün gibi kısa süre kalması ile obezite ameliyatları içerinde en çok tercih edilen ameliyat yöntemi olduğunu söyledi.

Editör: Turgut Bozgeyki

Haftanın Öne Çıkanları

Bozgeyik, Oğuzeli Belediye Başkan aday adayı

2018-10-18 09:13 - Siyaset

Gaziantep'te parka verilen Atatürk'ün ismi değiştirildi

2018-10-17 13:58 - Gündem

Ada Koleji sporda da iddialı

2018-10-17 09:27 - Eğitim

13’üncü Çukurova Nöroloji Günleri

2018-10-21 10:09 - Sağlık

Gaziantep Ülkü Evleri törenle açıldı

2018-10-22 20:55 - Siyaset

Tepkiler üzerine o tabela söküldü

2018-10-17 17:00 - Gündem

Seçkin'li öğretmenler 'Okul Öncesi' konferansında

2018-10-17 08:17 - Eğitim

Gaziantep'te 'Çepni buluşması'

2018-10-22 20:38 - Yerel

Gaziantepli sözde gazeteci fuhuş ve şantajdan tutuklandı

2018-10-17 19:53 - Asayiş

Seçkin Koleji’nin gururu oldu

2018-10-21 09:45 - Eğitim

İlgili Haberler

Doç. Dr. Handan Haydaroğlu Şahin yeniden görevine başladı

00:02 - Sağlık

Medical Point'ten Behçet Hastalığı'na dikkat çeken uyarı

00:00 - Sağlık

GAÜN Hastanesi’nde Obeziteye karşı farkındalık etkinliği

00:00 - Sağlık

Dr. Garip Bekfilavioğlu Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde

00:00 - Sağlık

Sağlık ekipleri vatandaşı bilgilendirdi

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Ekrem İmamoğlu’na Brüksel'de uluslarası ödül

19:10 - Gündem

Ümit Özdağ: PKK ve KDP, İran'a saldırı hazırlığında...

19:01 - Siyaset

Test sonucu negatif çıkan Lal Denizli'den açıklama

18:35 - Gündem

Hüseyin Baş: Milli paralarla ticaret ABD'nin dengesini bozdu!

18:30 - Siyaset

Kemal Okuyan: Türkiye'yi savaşa sokmak isteyenler kimler, planları ne?

18:28 - Siyaset