?>

Tuğsuz: Esnaf artık değişim istiyor

İYİ Parti Gaziantep milletvekili adayı Can Tuğsuz, Gaziler ve Mütercim Asım Caddelerinde esnafı gezdi, sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlattı.

Siyaset - 8 yıl önce

İYİ Parti Gaziantep milletvekili adayı Can Tuğsuz, Gaziler ve Mütercim Asım Caddelerinde esnafı gezdi, sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlattı.

24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına hız veren İYİ Parti Gaziantep milletvekili adayı Can Tuğsuz, Gaziler Caddesi ve Mütercim Asım Caddesi esnafını gezdi. Esnafın sorunlarını dinleyen çözüm önerilerini anlatan Tuğsuz, büyük ilgi gördü. Esnafın artık değişim istediğine dikkat çeken Tuğsuz, "Hangi esnafımıza girsek, işleriniz nasıl dediğimizde kötü olduğunu söylüyor. Siftah yapmadan kepenk kapatan esnaflarımız var. Toptancıya borç, bankalara borç. Her tarafları borç içerisinde. Borçlarını kapatmak için de bankalardan kredi çekiyorlar. Yani her geçen gün borç batağına saplanıyorlar. Bir dokunduk bin ah işittik. Hepsi dertli" diye konuştu.

Tuğsuz, esnafın İYİ Parti iktidarında ayağa kalkacağını ve nefes alacağını söyledi. Esnafın çaresizliğini gördükten sonra milletvekili seçilmesi halinde ilk iş olarak onlarla ilgili çalışmalar yapacağını dile getiren Tuğsuz, "Esnafımız İyi Parti iktidarında sıfır faizli kredilerle desteklenecek. Kredi borcu olanların faizlerinin hepsi silinecek. Esnafın halini çok iyi bilen birisiyim. Seçim süresince de durumlarını daha yakından gördüm. İnşallah esnafımızın sorunlarına çözüm bulmak için gayret göstereceğim" ifadelerini kullandı.

Çarşıda esnafın yanı sıra vatandaşlarla da sohbet etme fırsatı bulduğunu belirten Tuğsuz konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Vatandaşımız da huzursuz. Artık bıkmış durumda. Yüzü gülmez olmuş. Sürekli kavga, sürekli tartışma insanlarda inanılmaz bir bezginlik var. Artık gülmek istiyorlar. Gülmek ve huzur ortamını bulmak için de çarenin değişimden geçtiğini biliyorlar. O yüzden 24 Haziran seçimlerinde İyi Parti'ye destek olacaklarını söylüyorlar. İnşallah 24 Haziran günü Türkiye'ye güneş yeniden doğacak. Yüzler gülecek. Esnafımız başta olmak üzere herkes rahat bir nefes alacak. Değişim gelecek" şeklinde konuştu. 

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 'Ateş-Buz' operasyonu

2018-06-09 14:00 - Asayiş

Düztepe-Akkent arası 6 şeritli yol

2018-06-07 15:48 - Yerel

Moody’s 11 Türk şirketin notunu izlemeye aldı

2018-06-07 09:48 - Ekonomi

Gaziantepli Milli bisikletçi kazada hayatını kaybetti

2018-06-08 16:12 - Asayiş

Gaziantep'te Milli eğitim müdürü seçim çalışmasında

2018-06-05 07:53 - Gündem

Gaziantep Kolej Vakfı uzmanları uyardı

2018-06-07 11:49 - Eğitim

Gaziantep'te feci kaza: Traktörün altında kaldı!

2018-06-07 13:19 - Asayiş

Hatem Hastanesi'nin 12. kuruluş yıl dönümü

2018-06-08 16:26 - Sağlık

Gaziantep'te 'kene' ısıran asker tedaviye alındı

2018-06-10 08:11 - Asayiş

Psikolog Gözde Kıratlı'dan karne uyarısı

2018-06-06 08:20 - Sağlık

İlgili Haberler

Özgür Özel: Geriye kim kalır, aklınızı başınıza toplayın!

21:39 - Siyaset

Erdoğan: Üzülerek ifade etmek isterim ki, faillerin ekmeğine adeta yağ sürmüşlerdir

20:52 - Siyaset

Özdağ: Basının iktidardan korkmadığı ama iktidarın basından korktuğu bir Türkiye olmalı

00:19 - Siyaset

Hüseyin Baş: Mutlak butlan kararı çıkarsa CHP yönetimi Ekrem İmamoğlu'na verilmeli

00:16 - Siyaset

Mansur Yavaş'ın çağrısı hakkında CHP'den açıklama

17:50 - Siyaset

Günün Manşetleri

CHP'li Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan tutuklandı!

07:19 - Gündem

Maden işçileri açlık grevi kararı aldı!

17:40 - Gündem

TMSF, el konulan TELE 1'i açık artırmayla satışa çıkardı!

17:32 - Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye soruşturma izni talebi

13:59 - Gündem

AKP'li Metiner'in ABD vize talebi 'Türkiye’ye dönmez' diye reddedildi

13:47 - Gündem