?>

Tedarik Zinciri için iş birliği protokolü

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” ürünü için iş birliği protokolü imzaladı.

Yerel - 5 yıl önce

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), üyelerinin ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için Ziraat Bankasının “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” ürünü için iş birliği protokolü imzaladı.

10 Aralık’ta, Ziraat Bankasının “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” ürünü için TOBB ile yapılan imza töreninin ardından imzalar bu kez de GTO üyeleri için atıldı.

İmza töreninde, “Ticari faaliyetlerin sürdürülebilirliğinde en önemli nokta finansmana erişim ve güvendir.” diyen GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, üyelerine ticari mal alım-satımlarında, güvenli ticaret ve kolay finansman imkânı için Ziraat Bankası ile güçlerini birleştirdiklerini ifade etti.

İçinden geçilen bu zor dönemde Ziraat Bankasının “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” projesinin KOBİ’ler için büyük önem arz ettiğini belirten Yıldırım şöyle devam etti:

“Ne yazık ki işletmelerimiz zor bir süreçten geçiyor. Böylesi bir dönemde Ziraat Bankasının üyelerimize sağlayacağı avantajlar ticari faaliyetlerini devam ettirmelerine katkı sağlayacaktır. Tahsilat riskini azaltan, özel vade ve fiyat avantajı sunan bu proje ile üretim, ihracat ve istihdamın devamlılığı da korunacak ve sonuçta tüm ekonomi de bundan olumlu etkilenecektir. Ben projede emeği geçenlere teşekkür ediyor, attığımız bu imzanın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Geliştirilen Tedarik Zinciri Finansmanı uygulaması ile 360 Derece ekonomik hayatın üretimden-ticarete tüm akışında yer alan aktörlere aynı anda destek sağlandığını söyleyen, Ziraat Bankası Gaziantep Bölge Yöneticisi Gazi Özgür Yılmaz ise “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Geçtiğimiz günlerde ilk adımı TOBB ile attığımız Tedarik Zinciri Finansmanı projesi ile hedefimiz, riskleri ortadan kaldırarak ticaretin daha etkin ve verimli yapılmasını desteklemek. Bu bağlamda Oda ve Borsa üyesi işletmelere sunulacak özel fiyatlama-vade avantajının yanı sıra alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan bir ürün. Alıcı ve satıcı arasında oluşabilecek tahsilat riskini ortadan kaldırıyor, ürün ve ham maddeye daha hızlı ulaşımı sağlanıyor. POS-Üye İş Yerlerinde kurumsal kartı Bankkart Başak kullanarak yapacakları alımlarda 540 güne kadar vade ve uygun finansal avantajlardan yararlanabiliyor. Geliştirilen Tedarik Zinciri Finansmanı uygulaması ile 360 Derece ekonomik hayatın üretimden-ticarete tüm akışında yer alan aktörlere aynı anda destek sağlanarak büyüme, ihracat ve istihdamın korunması konusunda da önemli bir adım atılmış olacak.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

CHP'li Veli Ağbaba hastaneye kaldırıldı!

2020-12-11 12:12 - Gündem

Eline iş-aş yazdı, kendini asarak intihar etti!

2020-12-11 00:22 - Asayiş

Abdullah Bakadan ve Gülay düet yapacak...

2020-12-12 09:44 - Magazin

Kuru ekmek yiyorlarsa aç değiller...

2020-12-15 18:23 - Gündem

Kürşat Göncü görevinden ayrıldığını açıkladı

2020-12-15 17:44 - Yerel

Türkiye'ye yaptırımların yolunu açan karar!..

2020-12-11 22:43 - Dünya

Kanal İstanbul'da tapu süreci başladı!

2020-12-15 18:39 - Gündem

İlk kez uygulanan yöntemle hayata döndü

2020-12-15 09:48 - Sağlık

ABD’den Türkiye’ye yaptırım kararı

2020-12-14 21:52 - Dünya

ORC'nin son anketinde çarpıcı sonuçlar!

2020-12-11 16:12 - Siyaset

İlgili Haberler

Şehitkamil, 700 öğrenciyi Dülük Antik Kenti ile buluşturdu

00:00 - Yerel

Gaziantep’te öğrenciler ve okullar için ödül töreni

00:00 - Yerel

Ali Topçuoğlu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı...

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Kent Ekonomileri Zirvesi başladı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Üretici Kadın Kermesi kapılarını açtı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Zeynel Emre: Artık kurultay dışında hiçbir işlem yapamazlar!

11:17 - Siyaset

CHP'li vekillerden ihraç tepkisi: Saray'da AK’lananlar ferman buyurmuş!

08:58 - Siyaset

Prof. Dr. Örsan Öymen: ABD, AKP ve Kılıçdaroğlu işbirliği var

08:49 - Siyaset

Beren Saat, Kenan Doğulu ve Enis Arıkan gözaltına alındı!

08:44 - Asayiş

CHP sözcüsü Zeynel Emre: ‘Acaba dengeyi değiştirebilir miyiz’ çabası

06:50 - Siyaset