?>

Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim” sözlerine tepki gösterdi.

Siyaset - 3 yıl önce

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim” sözlerine tepki gösterdi. Özcan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısında da bulundu.

Türkiye 28 Mayıs’ta ülkeyi 5 sene yönetecek cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. Kesin olmayan sonuçlara göre AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı oldu. 

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sonrasında yaptığı konuşmada geçen “Hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim etmedim. Ben bir kardeşiniz, dostunuz, amcanız her şeyden önce bu toprakların bir insanı olarak hakkınız için bolluk bereket içinde yaşayın diye mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim” sözlerine ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

Özcan’ın söz konusu paylaşımı şu şekilde: 

“Ben mi yanlış anladım? Sn Kılıçdaroğlu devam mı dedi? İstediğin gibi muhalefeti organize ettin,kendini aday ilan ettirdin! İstemeyenlerde bağrına taş basıp destekledi! Ama yeter..Lütfen bırakın, torunlarınızı sevin,13 yıldır umut verdiniz…bizi bu adama mahkum ettiniz.Lütfen şu koltuk sevdalısı,gücünü sizden alan zavallılara kalkan olmayın,onurunuzla,gururunuzla İSTİFA ediniz!! Kazananlara bırakın.”

Haftanın Öne Çıkanları

Adil Serdar Saçan hayatını kaybetti!

2023-05-24 21:43 - Gündem

Sinan Oğan ile Zekeriya Yapıcıoğlu aynı karede!

2023-05-29 00:57 - Gündem

Merve Dizdar'ın ödülü trend topic oldu...

2023-05-27 22:58 - Kültür & Sanat

Adil Serdar Saçan son yolculuğuna uğurlandı!

2023-05-25 19:53 - Gündem

AKP’liler okul bastı, kadınlara saldırdı!

2023-05-28 15:21 - Gündem

Erdoğan, canlı yayında uyuyakaldı!

2023-05-27 00:37 - Gündem

Dr. Ahmet Onur Yiğit, Defa Life Hastanesi'nde

2023-05-23 10:58 - Sağlık

İşte Kılıçdaroğlu'na sorulan sorular ve yanıtları...

2023-05-24 22:19 - Gündem

Şanlıurfa Akçakale’de toplu oy iddiası

2023-05-28 11:05 - Gündem

Adayken çıkamadığı TRT'de Kılıçdaroğlu'nu geçti!

2023-05-25 23:45 - Gündem

İlgili Haberler

Meriç: İcra dosyaları 24,5 milyona dayandı, konkordato ve borçlar patladı

19:10 - Siyaset

CHP’li Öztürkmen: İthalat değil, yerli üretici desteklenmeli

19:06 - Siyaset

CHP Gaziantep’ten Fatma Şahin’e “konut” tepkisi

00:01 - Siyaset

DEM Parti İmralı Heyeti'nden CHP'ye ziyaret

14:40 - Siyaset

Zafer Partisi Gaziantep'te yeniden teşkilatlanıyor

00:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

Meriç: İcra dosyaları 24,5 milyona dayandı, konkordato ve borçlar patladı

19:10 - Siyaset

CHP’li Öztürkmen: İthalat değil, yerli üretici desteklenmeli

19:06 - Siyaset

CHP Gaziantep’ten Fatma Şahin’e “konut” tepkisi

00:01 - Siyaset

Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı!

11:13 - Gündem

AKP'li vekil, bütçe görüşmelerine 9 milyon 200 bin liralık saatle geldi!

10:10 - Gündem