?>

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, tarafını seçti!

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, AKP'nin Üsküdar'da Taksiciler Buluşması programına katıldı. Aksu, burada yaptığı konuşmada Kurum'a açıkça destek vererek "Biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" diye seslendi.

Gündem - 3 yıl önce

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, AKP'nin Üsküdar'da Taksiciler Buluşması programına katıldı. Aksu, burada yaptığı konuşmada Kurum'a açıkça destek vererek "Biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" diye seslendi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Murat Kurum, Üsküdar'da Taksiciler Buluşması programına katıldı, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldi.

Burada konuşan Kurum, İBB yönetiminin taksi meselesini çözümsüz bıraktığını öne sürüp şöyle devam etti:

"İBB, taksi sayısını artırarak sorunu çözmeyi değil, kendi bünyesinde bir şirket kurarak taksi işletmeciliği yapmak istemiştir. İBB taksicilik yapamaz, kanun bunu açıkça reddediyor. Kanun, 'Ticari plakalar sadece şoförlük mesleğini geçim kaynağı olarak seçmiş gerçek kişilere tahsis edilebilir.' diyor. Şimdi size soruyorum, İBB gerçek kişi midir? Elbette değildir, İBB bir tüzel kişiliktir, bir kamu kurumudur. Meselenin aslı budur. Bu yönetimin ihmalkarlığı yüzünden de vatandaşımızla taksici esnafımız karşı karşıya kalmıştır."

"SİZE SONSUZ GÜVENİYORUZ"

Daha sonra konuşan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu da, kendilerine sahip çıkanın her zaman yanında olduklarını belirtirken Murat Kurum'a desteğini de açıkça yapmaktan geri durmadı. Aksu, konuşmasında şu sözleri kullandı:  

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu tarafını seçti: Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum...https://t.co/3IRWh6zlyn#taksici #taksimetre #muratkurum@emrkongar pic.twitter.com/P32i1NTJne

— Gazikent27 (@Herdaim_Haber) February 18, 2024

"Biz iyiliği de kötülüğü de ekmeğimizle oynayanı da bize söz verip tutmayanı da bizi tehdit edip parmak sallayanı da taksi duraklarına sürekli uğrayıp çay içerek hal hatır soranı da bize her UKOME toplantısında sahip çıkanı da bize her platformda sahip çıkanı da bize her zaman köstek olanı da Sayın Bakan'ım unutmayız. Taksici esnafı olarak herkes şunu biliyor ki Sayın Bakan'ımız bakanlığında nasıl tarih yazdıysa İstanbul'da da tarih yazacak. Biz size güveniyoruz, sizden eminiz. Beraber istişare ederek ortak akılla İstanbul'u yöneteceğinizden eminiz. Taksiye yanlış yapanlar hiçbir zaman siyasette iflah olamadılar ama biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum."

Haftanın Öne Çıkanları

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan oldu!

2024-02-12 11:45 - Siyaset

Menzil şeyhlerinin tamamına deprem konutu çıktı!

2024-02-14 10:32 - Gündem

Gaziantep'te 'Milyonlarca liralık vurgun' iddiası

2024-02-16 19:26 - Gündem

Murat Kurum, İliç'teki madenin kapasite artışına onay vermiş!

2024-02-13 19:12 - Gündem

Yeşilçam yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti!

2024-02-17 19:35 - Magazin

Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu!

2024-02-17 21:19 - Asayiş

Motorine bu gece büyük zam geliyor!

2024-02-12 11:09 - Ekonomi

Veyis Ateş'e 'nüfuz ticareti' suçlamasıyla dava açıldı!

2024-02-12 12:48 - Gündem

CHP'nin Malatya adayı olan Veli Ağbaba'dan açıklama

2024-02-13 13:10 - Siyaset

Bahadır Erdem, İmamoğlu'na desteğini açıkladı

2024-02-14 22:50 - Siyaset

İlgili Haberler

Soma'da maden ocağında göçük: 5 işçi hayatını kaybetti!

11:15 - Gündem

İsmail Saymaz: AKP'li Fatma Betül Sayan Kaya fon parasını ödemedi

08:10 - Gündem

MHP'li Feti Yıldız: Fon konusunda komisyona gerek yok!

11:48 - Gündem

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer gözaltına alındı

08:02 - Gündem

T24 hakkında kapatma kararı

16:25 - Gündem

Günün Manşetleri

Soma'da maden ocağında göçük: 5 işçi hayatını kaybetti!

11:15 - Gündem

Eyüpsultan Belediyesi’ne operasyon: Başkan Özmen dahil 28 kişi gözaltında

08:46 - Asayiş

Hakem Yasin Kol gözaltına alındı!

06:11 - Spor

YENİ Partili Meriç, Gaziantep'in baz istasyonu sorununu Meclis'e taşıdı

00:08 - Siyaset

Erdoğan kürsüye çıkınca YENİ Partililer salonu terk etti

15:04 - Siyaset