?>

Tahmazoğlu, tünel projesini yerinde inceledi

Şahinbey Belediyesi şehrin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan tünel projesi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yerel - 3 yıl önce

Şahinbey Belediyesi şehrin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan tünel projesi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi bir taraftan depremzedelere destek olurken, bir taraftan da şehir için birbirinden değerli proje çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Şahinbey İlçesi’ne birçok yol ve bulvar kazandıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tünel çalışmasını yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Şehrin trafiğini rahatlatmak adına birçok önemli projeye imza atan Başkan Mehmet Tahmazoğlu "Şahinbey Belediyesi olarak kentsel dönüşüm ve yol açma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Şanlıdere Caddesi ile Cengiz Topel Mahallesi’nin arasındaki evleri kamulaştırarak yıkıp Güzelvadi’ye oradan da YeşilVadi Bulvarına bağlıyoruz. Projemiz özellikle trafik yoğunluğunun yaşandığı Şanlıdere ve Sadıklar Caddesine nefes aldıracak. Burada son birkaç evin yıkımını gerçekleştiriyoruz. Yıkım çalışmaları tamamlandıktan sonra yapacağımız tünel projesiyle de Şanlıdere Caddesini üsten YeşilVadi Bulvarına bağlayacağız. YeşilVadi Bulvarını, Düztepe ve Karayılan Mahallesinin altından geçerek Kılınçoğlu Mahallesine oradan da Şehreküstü Kavşağına bağlayarak üçlü kombinasyonla trafiği ciddi anlamda rahatlatmış olacağız. Tünel çalışmalarımızda başladı. O da aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu yıl içerisinde bu projemizi tamamlayıp Gaziantep halkının hizmetine sunmuş olacağız” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Fatih Altaylı'nın yazısına HÜDA PAR'ın talebiyle engel!

2023-03-31 16:58 - Gündem

Mustafa Edip İzol, temayül yoklamasında gönüllere taht kurdu

2023-03-28 20:36 - Siyaset

Öykü Serter'den Muharrem İnce'ye çok sert tepki

2023-03-28 09:31 - Magazin

Muharrem İnce'ye kötü haber!

2023-03-31 11:53 - Siyaset

Müjdat Gezen'den Muharrem İnce'ye açık mektup

2023-03-29 11:19 - Magazin

Memleket Partisi'nde istifa depremi

2023-03-30 20:45 - Siyaset

Kenan Doğulu'dan AKP'nin "Yaparım Bilirsin" paylaşımına tepki

2023-03-28 14:40 - Magazin

İrfan Değirmenci, TİP'den milletvekili adayı oldu

2023-03-30 22:17 - Siyaset

Sinop’ta Ekrem İmamoğlu izdihamı

2023-04-01 22:45 - Siyaset

EYT Federasyonu Başkanı Özüpak CHP'den adayı oldu

2023-04-02 15:15 - Siyaset

İlgili Haberler

Yılmaz'dan milli maça davet

00:00 - Yerel

GSO'da Yükseköğretimde Mesleki Eğitimin Yaygınlaştırılması Toplantısı

00:00 - Yerel

LGS günü öğrencilere toplu taşıma araçları ücretsiz

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan milli maça davet

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan sessizlik çağrısı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Suavi'den 'butlan'cı Barış Yarkadaş'a yanıt: 'Öğrenmenin yaşı yok'

14:15 - Gündem

Direnişteki Özşen Madencilik işçileri yer altında açlık grevine başladı

14:07 - Gündem

Butlan yönetiminin ihracını istediği Tanju Özcan CHP’den istifa etti!

20:26 - Siyaset

Kılıçdaroğlu MYK'sından iki belediye başkanı için ihraç talebi

17:54 - Siyaset

CHP'nin ''128 milyar dolar nerede?'' sorusu kişilik haklarına saldırı sayıldı

12:18 - Gündem