?>

Soylu'ya meydan okuyan Özdağ'dan yeni paylaşım

Özdağ, polislerin de orada olacağı iddiası üzerine, "Bu iş seninle benim aramda. Yarın karşıma çıkmaya cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum" dedi.

Siyaset - 4 yıl önce

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur." sözlerine karşılık Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, "saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Cesaretin varsa beni orada bekle" demişti. Yeni bir paylaşımda bulunan Özdağ, polislerin de orada olacağı iddiası üzerine, "Bu iş seninle benim aramda. Yarın karşıma çıkmaya cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir canlı yayında Suriyeli sığınmacılar konusunda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında gelen bir soruya çok sinirlenerek "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" açıklamalarında bulundu.

BAKAN SOYLU'YA MEYDAN OKUDU

Özdağ ise Bakan Soylu'nun sert sözlerine sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla yanıt vererek, "Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek." ifadelerini kullandı.

"CESARET EDEMEZSEN SENİ BAŞKA YERDE BULURUM"

Yeni bir paylaşımda bulunan Ümit Özdağ, tüm polislerin ve güvenlik görevlilerinin izni sonlandırılıp göreve çağrıldığı iddiasında bulunan bir mesajı alıntılayarak şunları söyledi:

"Süleyman, heyecanlanma. Ben tek başıma geliyorum. Bir çoğu benim akademide, istihbaratta öğrencim olmuş sevgili polis kardeşlerimin arkasına saklanma. Ben parti genel başkanı olarak gelmiyorum. Bu iş seninle benim aramda. Yarın karşıma çıkmaya cesaret edemezsen seni başka yerde bulurum."

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün TGRT Haber'in konuğu oldu. Bakan Soylu program kapsamında gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Suriyeli mülteciler hakkındaki sözlerine yanıt veren Ümit Özdağ'ın ismini duyunca bir anda küplere dönen Soylu, "Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk etmem. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" dedi.

SOROS SUÇLAMASINA FOTOĞRAFLI YANIT

Özdağ ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Soros' suçlamasına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın George Soros'la çekilen fotoğrafını paylaşan Özdağ, "Soylu, Özdağ Soros taktikleri uyguluyor demiş. Soros taktiklerini kimin uyguladığını biliyoruz. Zafer Partisi, öğrenmesi gerekenleri Soros'tan değil, Toros'tan (Denktaş) ve onun temsil ettiği gelenekten öğrendi" ifadelerini kullandı.

 !#**h38076**#! 

 !#**h38077**#! 

 !#**h38078**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

Deniz Gezmiş'in sesinden savunması...

2022-05-05 21:16 - Gündem

Ümit Özdağ'dan 'Soros' fotoğraflı yanıt...

2022-05-05 18:44 - Siyaset

Hande Karacasu serbest bırakıldı...

2022-05-04 12:40 - Gündem

Bilal Erdoğan: Bedelli askerlik benim de hakkımdı!

2022-04-29 00:45 - Gündem

Dr. Serdar Keçeoğlu Defa Life'ta...

2022-04-30 10:56 - Sağlık

Nagehan Alçı: İmamoğlucu mu olduk?

2022-05-05 11:31 - Gündem

Sinan Oğan: Aynı saatte ben de orada olacağım!

2022-05-05 22:08 - Siyaset

AKP'li Turan'dan muhalefete: Dangalaklar...

2022-05-03 09:15 - Siyaset

Hande Karacasu, gözaltına alındı...

2022-05-04 01:26 - Gündem

Trabzonspor taraftarı Soylu'yu böyle yuhladı!

2022-05-01 11:23 - Gündem

İlgili Haberler

Bahçeli: Gizli kapaklı herhangi bir pazarlık söz konusu değil

10:23 - Siyaset

Özgür Özel: Doğrudan talimatımdır, o anahtar Alevilere teslim edilsin!

21:41 - Siyaset

Dervişoğlu: Yedi kollu canavarın merkezi Saray'dır!

20:22 - Siyaset

Mehmet Pamuk: Siyaset transfer piyasasına döndü!

09:41 - Siyaset

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Günün Manşetleri

Butlan CHP, bir belediyeyi daha AKP'ye kazandırdı!

14:32 - Gündem

Emekli Amiral Türker Ertürk gözaltına alındı

10:20 - Gündem

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Ümit Dikbayır'dan AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:24 - Siyaset