?>

Son zannedilen yeni başlangıçlar…

2 ay boyunca mide ağrıları çeken, son bir haftalık zamanda da yemek yiyemeyen, su dahi içemeyen Ayşe Demir, Gaziantep Özel Hatem Hastanesine başvurdu.

Sağlık - 4 yıl önce

Gaziantep’te yaşayan, yemek borusu kanseri tanısı konulan 86 yaşındaki Ayşe Demir, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde Genel Cerrahi ve Kanser Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Arslan tarafından uygulanan total gastrektomi + distalözefajektomi ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

2 ay boyunca mide ağrıları çeken, son bir haftalık zamanda da yemek yiyemeyen, su dahi içemeyen Ayşe Demir, Gaziantep Özel Hatem Hastanesine başvurdu. Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Muzaffer Ertürk tarafından endoskopi yapıldı. Endoskopide yemek borusunun uç kısmında midenin ise giriş kısmında tümör olduğu tespit edilince Genel Cerrahi ve Kanser Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Arslan tarafından ameliyata karar verildi. Ameliyatı başarılı geçen Ayşe Demir, 6 gün hastane de yattıktan sonra şifa ile taburcu edildi.

Son Zannedilen Başlangıçlar…

86 yaşındaki Ayşe Demir’in ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Genel Cerrahi ve Kanser Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Arslan "Ayşe hanım teyzemizin dizlerinde 86 yaşın yorgunluğunu kaldırabilmek için protezleri vardı.  2 aydır artarak devam eden yemekleri yutamama ve sonunda su bile içememe şikâyetleri zaten az olan takatini hepten azaltmıştı. Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Muzaffer Ertürk tarafından yapılan endoskopide yemek borusu ve midede kanser tespit edildi. Ameliyatı 3.5 saat süren profesyonel bir ekip başarısından ibaretti. Sonrası yine yorgun dizlerine ve koca yüreğine kalmıştı. 5 oğlu ile 2 kızının yeni bebekleri, şimdiki yaşlarını borçlu oldukları anneleriydi artık. Motivasyonunu sağladılar, inancını kaybettirmediler, yürüttüler,  solunum egzersizlerini yaptırdılar. Servis hemşireleri, koca yürekleri ile desteklediler çok kıymetli hastalarını. Çok şükür  ameliyattan 6 gün sonra, koca çınar,  7 yavrusunu  yeniden kanatlarının altına almak üzere taburcu oldu ve döndü yuvasına. Nihayet ekibin her bir halkasının yüreğinde yine o tatlı huzur kaldı. Toplumda var olan kanser yolun sonudur, bıçak değerse hatalık yayılır gibi gerçek dışı ve çok tehlikeli batıl düşünceler yüzünden bazı hastalar tedavide geç kalıyor. Ayşe hanımın vefalı çocuklarına da bilime ve bize olan güvenlerinden dolayı ayrıca minnettarız.  Allah bizleri hastalarımıza ve yakınlarına mahcup etmeden, ekibin tüm elemanlarının  sadece şifaya vesile olmasını sağlasın inşallah  "şeklinde konuştu.

Su İçebildiğim İçin Yemek Yiyebildiğim İçin Çok Mutluyum 

Sağlığına kavuştuğu için çok mutlu ve minnettar olduğunu ifade eden Ayşe Demir; "2 aydır midemde göğüs kısmıma doğru ağrılarım vardı, şikâyetlerim git gide artıyordu, son bir haftada yemek yiyemez, suyu dahi yutamaz hale geldim. Çocuklarım beni Hatem Hastanesine getirdiler. Dr. Selçuk Bey ameliyatımı gerçekleşti. Ameliyatım başarılı geçti.  Ayağa kalkıp yürüyebiliyorum, en önemlisi su içebiliyorum, yemek yiyebiliyorum. Dr. Selçuk beye ve ekibine minnettarım. " dedi.

Annelerini sağlıklı bir şekilde eve götürecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Memik Demir, " Anneme kanser teşhisi konulduğunu duyunca yıkılmıştım. Dr. Selçuk Bey ameliyat olması gerektiğini bizlere söyledi. Bizde annemizi ilk önce Allah’a sonrada Dr. Selçuk Beye emanet ettik. Annemin sağlığı çok iyi. Dr. Selçuk Bey bizimle çok iyi ilgilendi, güven veren biri, zaten pek çok yerden onun ve Hatem hastanesinin ismini söylediler. Allah onun gibi doktorların sayısını artırsın. Ne kadar teşekkür etsek az kalır." dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Balkona ister çamaşır asarım, ister pankart...

2021-04-15 18:37 - Gündem

Zeynep Özal: Erdoğan diktatör olsa...

2021-04-19 12:55 - Gündem

"128 milyar nerede" diyenleri ölümle tehdit etti!

2021-04-17 23:05 - Gündem

Törenle patates dağıtımına büyük tepki!..

2021-04-14 12:08 - Gündem

Gaziantep'te suikast silahı ele geçirildi!

2021-04-18 12:32 - Asayiş

Sedat Peker'in villasından cephanelik çıktı!

2021-04-16 12:25 - Gündem

Açıkgöz ödülünü Erdoğan’ın elinden aldı...

2021-04-13 12:06 - Kültür & Sanat

Süper Film'den süper bir yatırım...

2021-04-18 11:15 - Ekonomi

''128 milyar dolar nerede?'' pankartı TBMM'de

2021-04-15 13:07 - Gündem

HKÜ'de 'Medya Okuryazarlığı' webinarı

2021-04-15 10:14 - Eğitim

İlgili Haberler

Kalp kapakçık hastalıklarında erken tanı hayat kurtarıyor

00:00 - Sağlık

Anksiyete bozuklukları giderek artıyor ancak tedavisi mümkün!

00:00 - Sağlık

Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Metin Seyran Hatem Hastanesi’nde

00:00 - Sağlık

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nden göz sağlığına yüksek teknoloji yatırımı

00:00 - Sağlık

Güneşten faydalanmanın altın kuralları

05:09 - Sağlık

Günün Manşetleri

AKP ilçe başkanı polislere rütbe taktı!

16:33 - Gündem

Erdoğan’ın konuştu, Emine Erdoğan gözyaşlarını tutamadı!

15:38 - Gündem

Murat Ongun'dan tutuklanan şoförüne: İstedikleri ifadeyi ver, hakkımı helal ediyorum!

15:32 - Gündem

Meriç: Bu şaşırtıcı durum derhal açıklanmalı

11:59 - Yerel

CHP, Manavgat’ta dengeyi sağladı, meclis çoğunluğu AKP’ye geçmedi!

10:51 - Gündem