?>

Şimşek’ten Gazi’lik Günü kutlaması

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep’e “Gazi”lik unvanının verilmesinin 101. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 4 yıl önce

 

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep’e “Gazi”lik unvanının verilmesinin 101. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GURUR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Antep’e “Gazi”lik unvanının verilmesinin yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Dünyada ‘Gazi’ unvanına sahip tek il olan Gaziantep’imizin, Kurtuluş Savaşında verdiği destansı mücadele dolayısıyla TBMM tarafından Gazilik unvanıyla şereflendirilmesinin 101. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” dedi.

BÜYÜK KAHRAMANLIK ÖRNEĞİ

Şimşek, mesajında şöyle dedi: “101 yıl önce gerek silah gerekse de sayıca kat kat üstün olan düşman kuvvetlerine 11 ay boyunca geçit vermeyen atalarımız Kurtuluş Savaşının başlatılmasında ve zafere ulaşmasında büyük bir kahramanlık örneği sergilemiştir. Bu açıdan Gaziantep Savunması tıpkı bir Çanakkale Savaşı gibi milletimizin kaderini değiştirmiştir. 11 ay boyunca 6317 şehit veren Gaziantepliler, milletimizin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi halinde imkansız görülen konularda bile büyük başarılar elde edileceğini ispatlamışlardır.

ATALARIMIZDAN BİZE EN BÜYÜK MİRAS

Düşmanın bile saygısını kazanan Gaziantep Savunması, atalarımızdan bize en büyük mirastır. Atalarımızın 101 yıl önce gösterdiği mücadele ruhunu bizler de ekonomi alanında devam ettirerek ülke kalkınması için çaba göstermekteyiz. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz” sözünü rehber edinerek daha fazla yatırım, üretim, istihdam ve ihracat için çalışıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle 101. yıl dönümünü büyük bir onur ve coşkuyla kutladığımız Gazilik günümüzde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Gazilik günümüz kutlu olsun.”

Haftanın Öne Çıkanları

CHP'li işçi Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı!

2022-02-03 21:00 - Yerel

Halk, elektrik zammına karşı sokağa döküldü!

2022-02-04 19:06 - Gündem

Diri Aşireti'nden CHP’ye katılım...

2022-02-03 16:10 - Siyaset

Samsun'da Atatürk nöbeti...

2022-02-04 00:42 - Gündem

Biden, IŞİD liderinin öldürüldüğünü açıkladı!

2022-02-03 16:26 - Dünya

Atatürk anıtını halatla çekip yıkmak istediler!

2022-02-03 18:43 - Gündem

Cem Yılmaz da hayat pahalılığına isyan etti!

2022-02-06 20:04 - Gündem

Erdoğan: Sizin zamanınızda sadece mum vardı!

2022-02-02 18:33 - Siyaset

Gaziantep'te elektrik faturası eylemi yapılacak...

2022-02-04 20:09 - Yerel

İhtiyat akçesi harcanmaya başlandı!..

2022-02-03 17:30 - Ekonomi

İlgili Haberler

Bozgeyik: Nevruz, birliğimizin, dirliğimizin ve kardeşliğimizin pekiştiği gündür

00:26 - Yerel

Gaziantep'te Nevruz Yenigün Kutlama Programı gerçekleşti

00:01 - Yerel

Tahmazoğlu vatandaşlarla bayramlaştı...

00:00 - Yerel

Bozgeyik Ailesi’nden coşkulu bayramlaşma töreni

00:19 - Yerel

Gaziantep Havalimanı’nda kavga çıktı!

10:31 - Yerel

Günün Manşetleri

Katar'da düşen helikopterde 1 Türk askeri ve 2 ASELSAN personeli hayatını kaybetti

13:55 - Asayiş

Soylu'dan 'İsrail' çıkışı: 300-400 bin şehit veririz belki ama…

09:46 - Gündem

Basın meslek örgütleri: İsmail Arı derhal serbest bırakılmalı

09:30 - Gündem

Muhittin Böcek: Düz yaşayacağız, düz yürüyeceğiz, dik duracağız!

17:52 - Gündem

Bahçeli'nin açıklaması 'farklı' servis edildi, işine son verildi!

17:49 - Gündem