?>

İş insanı, sevgili tuzağıyla darbedilip parası gasbedildi!

Adana'da D.A. (25) isimli kadın, cep telefonuyla aradığı iş insanı sevgilisi M.T.’yi (50) "Zor du D.A. ise aranıyor.

Asayiş - 5 ay önce

Olay, 13 Mayıs saat 02.00 sıralarında Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. İş insanı M.T.’yi, cep telefonuyla arayan sevgilisi D.A., “Zor durumdayım, yardım ihtiyacım var” diyerek, yanına çağırdı. M.T., otomobiliyle D.A.’nın verdiği adrese gitti.

Bu sırada apartmanın bahçesindeki çalıların arkasında saklanan D.A.’nın arkadaşları Mutlu U. (27) Muhammet K. (18) ve İ.Ç. (17) M.T.’yi darbedip daireye çıkardı. Burada M.T.’nin başına tabanca dayayan şüpheliler, cep telefonu, cüzdanı ve cebindeki 3 bin 500 lirayı gasbetti.

OTOMOBİL VE BANKA HESABINDAKİ PARAYI GASBETTİLER

Silahlı şüpheliler, tehdit ettikleri M.T.’nin cep telefonundan banka hesabına girip, 10 bin lirayı kendi hesaplarına aktardı. M.T.’yi ölümle tehdit eden şüpheliler, otomobilin torpido bölümündeki 600 bin lirayı da alarak, kaçtı. Bölgedeki bir pastaneye sığınan M.T., durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Sağlık ekibinin ambulansta tedavi ettiği M.T., evine döndü.

OPERASYONLA YAKALANDILAR

Polis ekipleri, şüphelilerin Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi’ndeki bir evde saklandıklarını belirledi. Adrese operasyon düzenleyen polis, Mutlu U., Muhammet K., İ.Ç. ile saklanmalarına yardım eden Mahmut E. (19) ve Yusuf B.’yi (28) gözaltına aldı. Evdeki aramada, olayda kullandıkları tabanca, M.T.’nin güneş gözlükleri, kimlik ve banka kartları ele geçirildi. M.T.’yi olay yerine çağıran D.A. ise bulunamadı.

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mutlu U., Muhammet K. ile İ.Ç. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı, Mahmut E. ile Yusuf B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ekiplerin, D.A.’yı yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Esila Ayık'tan ilk açıklama: Gençleri geleceğe küstürmeyin

2025-05-15 13:03 - Gündem

Özcan: Muğlalı köylünün Ata toprağına dokunmayın

2025-05-09 00:44 - Tarım

CHP 'Zirai don felaketi raporu' hazırladı: 'Çiftçi yalnız bırakıldı'

2025-05-11 11:38 - Tarım

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na şok protesto!

2025-05-14 23:53 - Spor

Arif Kocabıyık yeniden tutuklandı!

2025-05-15 10:09 - Gündem

TMO buğday ve arpa alım tarihi ne zaman? TMO buğday ve arpa alımı başvuruları

2025-05-11 00:00 - Tarım

Zirai donla üzen nisan yağışlarla sevindirdi

2025-05-15 00:00 - Tarım

Erdoğan AKP'ye katılan vekili tanımadı: Hangi partiden?

2025-05-14 18:41 - Siyaset

Pedofiliyi savunan Nurettin Yıldız'a protesto: "Üniversitemden defol"

2025-05-13 22:42 - Gündem

HKP Genel Başkanı Ankut: Asıl oyun şimdi başlıyor...

2025-05-13 03:46 - Siyaset

İlgili Haberler

Adalet Bakanı Tunç, AKP İlçe Başkanlığı'nda CHP'yi hedef aldı

16:03 - Asayiş

Daltonlar'ın sağ kolu Furkan Yavuz İspanya'da "infaz" edildi idiası

01:14 - Asayiş

Gözaltına alınan AKP'li belediye başkanı tutuklandı!

09:01 - Asayiş

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon: 13 gözaltı...

08:41 - Asayiş

Hakkari'deki gerginlik için DEM Parti'den 'provokasyon' açıklaması...

11:23 - Asayiş

Günün Manşetleri

Minguzzi davasında sanıklar Yasemin Minguzzi'nin üzerine yürüdü!

16:16 - Gündem

Dün tahliye olan Ayşe Barım bayıldı, hastaneye kaldırıldı!

16:13 - Gündem

Menajer Ayşe Barım'ın tahliyesine itiraz edildi

10:19 - Gündem

Askerlerin gemiye çıkış anı kamerada: İsrail, Sumud filosuna baskın düzenledi!

09:23 - Gündem

İsrail askeleri Sumud Filosu'na müdahale etti!

22:17 - Dünya