?>

Sermet Kileci'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, “Bağımsızlığımızın en büyük teminatı olan Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

Yerel - 2 yıl önce

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, “Bağımsızlığımızın en büyük teminatı olan Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlamanın gurur ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Dr. Kileci, “Bütün yaşamını milletine ve milletinin bağımsızlığına adayan, milletiyle bir bütün olup, fikirleriyle ve eserleriyle bir meşale gibi yolumuzu aydınlatmaya devam eden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak en büyük vazifemizdir” ifadelerini kullandı.

Türk milletinin, geçmişte olduğu gibi günümüzde de birlik, beraberlik, inanç ve azimle, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla Cumhuriyetimizi koruyarak, özgürlüğünden asla ödün vermeyeceğini vurgulayan Dr. Kileci, mesajını şöyle sürdürdü:

“Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her türlü yokluk ve zorluğa karşı koyarak, büyük mücadelelerle ilan ettiği Cumhuriyetimizle bize insanca yaşama hakkı sağlamış, kurtardığı bu güzel ülkede bağımsız, eşit, adil ve çağdaş bir düzen kurmuştur. Bu da en büyük eserim diye işaret ettiği Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmanın önceliğimiz olduğu anlamına gelmektedir. 

Atamızın kararlılıkla inşa ettiği aydınlık geleceğe yürümeye devam ederken, kenetlenmiş bir millet olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılını kutlamanın coşkusunu paylaşıyoruz.

Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını ve bağımsızlık uğruna canlarını vermekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Büyük Önderimizin de ifade ettiği gibi; ‘Ne mutlu Türküm diyene’.” 

Haftanın Öne Çıkanları

Şehitkamil asfaltlama çalışması yaptı

2023-10-23 15:55 - Yerel

Kaplan Ailesi'nin acı günü...

2023-10-26 09:48 - Yerel

Gaziantep Kalesi’ne Filistin bayrağı asılmasına tepki yağdı!

2023-10-22 12:40 - Gündem

Fenerbahçe stadında 'Engin Polat' reklamı

2023-10-22 22:01 - Gündem

Şaibeli işlem 657 milyon liraya ulaştı!

2023-10-20 14:21 - Gündem

Milli eğitim müdüründen Menzil'e bağlılık yemini!

2023-10-21 21:44 - Gündem

Adnan Oktar, 10 yıl önce İsrail’e akıl vermiş!

2023-10-22 08:56 - Gündem

Sinan Ateş suikastında bir komiser gözaltına alındı!

2023-10-19 19:51 - Gündem

Tarkan'dan Cumhuriyet'in 100. yılı marşı...

2023-10-26 10:37 - Magazin

Soylu, Dilan Polat'ın sıkıntısını 3 saatte çözmüş!

2023-10-25 08:43 - Gündem

İlgili Haberler

Fırat-OSB İsale Hattı Projesi törenle hizmete açıldı

00:00 - Yerel

Güçyetmez: Toplumsal ilerlemenin lokomotifiyiz

00:00 - Yerel

Güneydoğu’da hububat ihracatı 3,2 milyar dolar oldu

00:00 - Yerel

Kamil Ocak Spor Salonu, 25 Aralık’ta hizmete giriyor

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de 25 Aralık coşkusu yaşanacak

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ela Rümeysa Cebeci ifadesinin ardından yeniden cezaevine gönderildi

17:51 - Gündem

Balıkesir’de İHA boş bir araziye düştü!

15:28 - Gündem

Sadettin Saran 'Adli kontrol' kararıyla serbest bırakıldı

20:56 - Asayiş

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

19:34 - Siyaset

Tutuklu Başkan Murat Çalık'a biyopsi yapıldı, boynundan kitle alındı!

19:30 - Gündem