?>

Şekerden kurtulmak için Fransa’dan geldi

Fransa’da yaşayan 10 yıllık şeker hastası 53 yaşındaki Mehmet Duman, şeker hastalığından kurtulmak üzere geldiği Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde, gerçekleştirilen başarılı diyabet cerrahi ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu.

Sağlık - 7 yıl önce

Fransa’da yaşayan 10 yıllık şeker hastası 53 yaşındaki Mehmet Duman, şeker hastalığından kurtulmak üzere geldiği Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde, gerçekleştirilen başarılı diyabet cerrahi ameliyatı sonrası sağlığına kavuşarak yaşadığı ülkeye döndü.

Özel Gaziantep Anka Hastanesi sadece yurt içi değil, yurt dışından gelen şeker hastalarının derdine deva olmayı sürdürüyor. Uygulanan diyabet cerrahisi ile şeker ve onun neden olduğu sağlık sorunlarından kurtulanların sayısı her geçen gün artıyor.

Fransa’da yaşayan ve 10 yıldır şeker hastalığı ile mücadele eden 53 yaşındaki Mehmet Duman tedavi için Gaziantep’i tercih etti. Kendisi gibi şeker hastası olan komşusunun Özel Gaziantep’te gerçekleştirilen operasyonun ardından hastalıktan kurtulduğunu öğrenen Duman, hemen hastane ile iletişime geçerek Gaziantep'e geldi.

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nin metabolik cerrahi ekibinin kontrolü ve yapılan tetkiklerin ardından operasyon için bir engelinin olmadığı belirlenen Duman, vakit kaybedilmeden ameliyata alındı. Duman,Metabolik Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı, tarafından gerçekleştirilen kapalı yöntem diyabet cerrahisi sonucu sağlığına kavuştu.

Ameliyatın ardından sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Duman, “Şeker değerim zaman zaman 400 mg’lere kadar çıkıyordu. Şeker hastalığı nedeniyle vücudumda ve gözlerimde sıkıntı yaşıyordum. Şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Ameliyatın ardından şekerim normal değerlere ulaştı. Doktoruma ve benimle çok iyi ilgilenen Özel Gaziantep Anka Hastanesi sağlık personeline teşekkür ederim.”dedi

Operasyonu gerçekleştiren Metabolik Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Ali Yağcı,” Hastamız 10 yıldır şeker hastalığı ile mücadele ediyormuş. İnsülin kullanması gerektiği halde düzenli olarak da kullanmamış. Üstelik zaman içinde diyabete bağlı olarak karaciğerinde yağlanma, tansiyon ve görmesinde sıkıntılar baş göstermiş. Hastamızın diyabeti ve ona yandaş birçok sağlık problemi bu operasyonla ortadan kalktı. Artık diyabet ilaçları kullanmadan sağlıklı bir yaşam sürecek” dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Ömür Gedik’in kızı Gaziantep'te dünya evine girdi

2019-03-25 15:22 - Magazin

Uzm. Dr. Ali Sönmez hasta kabulüne başladı

2019-03-25 14:41 - Sağlık

Oğuzeli için dikkat çeken anket sonucu

2019-03-20 12:21 - Siyaset

SANKO Okulları öğrencisi mansiyon ödülü kazandı

2019-03-21 12:08 - Kültür & Sanat

Gaziantep'te traktörün altında mucize kurtuluş!

2019-03-22 20:21 - Asayiş

Doğan'dan Ahmet Uzer'e sert tepki...

2019-03-24 13:08 - Siyaset

Başak Traktör Konya Tarım Fuarı’nda

2019-03-22 08:58 - Teknoloji

“Şeyin trene baktığı gibi bakıyorlar”

2019-03-23 17:56 - Gündem

8 mahalleye Millet Kıraathanesi

2019-03-25 15:17 - Yerel

İmamoğlu yandaş sunucuya böyle ders verdi

2019-03-20 08:05 - Siyaset

İlgili Haberler

Skolyoz erken tanıyla kontrol altına alınabilir

00:00 - Sağlık

Sürekli yorgunluğu hafife almayın, altında önemli hastalıklar olabilir!

00:00 - Sağlık

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Gaziantep’te hizmete girdi

00:00 - Sağlık

Katarakt yaşlanmanın kaçınılmaz sonucu değil, tedavisi mümkün

00:00 - Sağlık

Sıcak havalarda romatizma hastaları nelere dikkat etmeli?

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban istifa etti!

19:52 - Siyaset

Madenciler Bakanlık önünde üçüncü kez gözaltına alındı!

19:28 - Gündem

CHP Milletvekili Ahmet Baran Yazgan hakkında 'cinsel taciz' iddiası

17:22 - Asayiş

Süleymancılara operasyon: 49 gözaltı, tüm şirketlerine kayyum!

08:53 - Asayiş

Ümit Özdağ: Bu yasa çıkınca şehitleri ailelerine geri verecek misiniz?

00:44 - Siyaset