?>

Şehitkamil'de miniklerden kurtuluş günü kutlaması

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Gazikent Aile Merkezinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı.

Yerel - 8 yıl önce

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Gazikent Aile Merkezinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı. Minikler, vatan için canlarını hiçe sayan şehitleri ve gazileri de unutmadı.

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü Şehitkamil ilçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gazikent Aile Merkezi’nde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü düzenledikleri etkinlikle kutladı. Anasınıfı öğrencileri, gerçekleştirdikleri etkinlikte; şiir okudu, şarkı söyledi, dans etti ve bayrak gösterisi yaptı. Minikler, vatan ve millet uğrunda canlarını hiçe sayan 6 bin 317 şehidi ve on binlerce gaziyi de dua ile andı. Öğrencilerin gerçekleştirdiği program büyük beğeni topladı.

ŞEHİTLERİMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZLE ANMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

Gazikent Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Gülizar Özbey, düzenlenen kutlama programına ilişkin bilgi verdi. Minik öğrencilere kurtuluş bilincini aşılamak amacıyla etkinlik düzenlediklerini kaydeden Özbey, “Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü öğrencilerimizle birlikte kutladık. Şehitlerimizi rahmetle ve duayla andık. Çocuklara kurtuluş bilincini aşılamak için bu programı hazırladık. Öğrencilerimiz, şehitler anısına saygı duruşunda bulundu. Öğrencilerimiz; dualar ve şiirler okudu, dans ve bayrak gösterisi yaptı. Bu şekilde hem şehitlerimizi anmış olduk hem de Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladık. Gaziantep’in kurtuluşu için mücadele eden şehitlerimizi, öğrencilerimizle birlikte saygıyla anmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

GÖSTERİ ÇOK GÜZELDİ

Çocuklarının gösterilerini ilgiyle takip eden öğrenci velileri, sağlanan imkanların memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Öğrenci velisi Ayşegül Doğan, “Çocuklarım 3 yıldır Şehitkamil Belediyemizin Gazikent Aile Merkezinden faydalanıyor. İki yıl kızım için, bu yıl da oğlum için buraya geliyorum. Bugünkü gösteri çok güzeldi. Gaziantep’imizin kurtuluşunu çocuklarımız gösterileriyle anlattı. Çocuklarımız öğretmenleri işliğinde çok güzel bir biçimde hazırlanmış” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Beren Saat diyestisyene başladı!

2017-12-17 08:31 - Magazin

ICONOVA ne demek istiyor?

2017-12-18 14:36 - Gündem

Gaziantepli ressam çalışmalarıyla dikkat çekiyor

2017-12-20 20:13 - Kültür & Sanat

Gaziantep'te 44 acil sağlık istasyonu, 81 ambulans var

2017-12-21 09:36 - Yerel

Yasemin Allen nefes kesti!

2017-12-17 08:21 - Magazin

Gaziantep'te okul koridorunda bıçaklı kavga!

2017-12-19 18:07 - Asayiş

Mesut Yılmaz’ın oğlu intihar etti!

2017-12-16 20:34 - Gündem

Hadise saç boyası için Belçika'ya gidiyor

2017-12-17 08:34 - Magazin

Ivana Sert yılbaşına damga vuracak

2017-12-21 08:22 - Magazin

MMO'da onur gecesi

2017-12-18 20:43 - Yerel

İlgili Haberler

Fatma Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

00:00 - Yerel

CHP’den, şehit aileleri ve gazilerle şükran buluşması

00:01 - Yerel

Bünyamin Bozgeyik'ten, Dünya Kadınlar Günü mesajı

00:02 - Yerel

Ünverdi'den, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

00:00 - Yerel

GTB Başkanları Kadınlar Günü'nü kutladı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Okullara 24 saat "polis devriyesi" geliyor...

18:25 - Eğitim

Ümit Özdağ: PKK’nın onurunu kurtaracağız diye Büyük Türk milletinin gururunu kırıyorsunuz!

14:48 - Siyaset

CHP'li Meriç, Narlı-Gaziantep yolunu Meclis gündemine taşıdı

14:42 - Siyaset

Gaziantep’ten, Saraçhane’ye adalet isyanı...

14:39 - Siyaset

Ümit Özdağ Gaziantep'te iftar programına katıldı

07:02 - Gündem