?>

Şehitkamil'de asfaltlama çalışmaları sürüyor

Şehitkamil Belediyesi, Gazikent Bölgesinde bulunan 3 mahallede tahrip olan yollarda yol düzenleme ve asfaltlama çalışması başlattı.

Yerel - 8 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi, Gazikent Bölgesinde bulunan 3 mahallede tahrip olan yollarda yol düzenleme ve asfaltlama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar, Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Yaz aylarıyla birlikte ilçe genelinde hummalı bir asfalt çalışması yürüten Şehitkamil Belediyesi, bir yandan altyapısı tamamlanmış yolları asfaltlarken bir yandan da tahrip olan yolların onarımını gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Gazikent Mahallesi, Atakent Mahallesi ve Belkıs Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Hummalı bir çalışma yapan Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birçok cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması yaptı. Gazikent, Atakent ve Belkıs Mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CADDE VE SOKAKLARIMIZDA EKSİK HİÇBİR YER KALMAYACAK

Yapılan çalışmalarla mahallelerindeki asfalt sorununun çözüldüğüne dikkat çeken Atakent Mahalle Muhtarı İsa Polat, “Şehitkamil ilçemiz gerçekten metropol ve büyük bir ilçe konumunda. Mahallemiz de ilçemizin büyük mahallelerinden biridir. Mahallemizdeki 40 nolu cadde ve sokaklarımız yoğun araç trafiğine maruz kaldığından dolayı bayağı bir tahrip olmuştu ve araç sahipleri için sıkıntı veriyordu. Bu konuyla ilgili de Şehitkamil Belediyemiz tarafından çalışmalara başlandı. Şu anda hummalı bir çalışma yapan belediye ekipleri, asfaltlama işlemlerini sürdürüyor. Mahalle aralarındaki sokaklarımız da yeniden asfaltlanıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte cadde ve sokaklarımızda eksik hiçbir yer kalmayacak. Yapılan bu hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

GAÜN ile Eruslu arasında işbirliği protokolü

2018-08-04 07:18 - Eğitim

TRT Çocuk televizyonunda rezalet!..

2018-08-05 22:27 - Gündem

Bakanlık şehit eşinden parasını geri istedi

2018-08-04 22:19 - Gündem

Ampute, 3 imza daha attırdı

2018-08-02 08:20 - Spor

Gaziantep'te maganda kurşunu bir çocuğun canını aldı

2018-08-04 20:38 - Asayiş

Zirve Üniversitesi davasında karar

2018-08-03 18:05 - Asayiş

Kalkan'dan Milli Eğitime 'Ensar Vakfı' sorusu

2018-08-07 08:32 - Gündem

Kalkan'ın o iddiasıyla ilgili yeni gelişme

2018-08-05 21:08 - Gündem

Gaziantep'te inşaat işçisinin feci ölümü...

2018-08-02 17:40 - Asayiş

YKS'de puan türleri nasıl hesaplanacak?

2018-07-31 22:12 - Eğitim

İlgili Haberler

GTB TOBB delegeleri Genel Kurulu’a katıldı

00:00 - Yerel

GSO, TOBB’un 82. Genel Kurulu’na katıldı

00:00 - Yerel

Gaziantep’te bayram boyunca açık olacak işletmeler...

00:00 - Yerel

Dünya Çocuk Atletizm Günü'nde çocuklar sporla buluştu

00:00 - Yerel

Şehitkamil “Spor Şenliği” yoğun ilgi gördü

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

'Mutlak butlan' sonrası CHP'ye 'kurultay' operasyonu: 9 kişi tutuklandı

20:33 - Asayiş

Erinç Sağkan'dan Özgür Özel'e destek: Çok partili hayatın sonu demek

20:11 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nun 'CHP Genel Başkanı' olduğuna dair yazı TBMM'de...

18:18 - Gündem

Hakkari'de Yeniden Refah Partisi'li Derecik Belediyesi AKP'ye geçti!

00:39 - Siyaset

Kartalkaya otel yangını davasında verilen cezaları İstinaf onadı

00:22 - Gündem