?>

Şehitkamil'den dar gelirli ailelere fatura desteği

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil halkına verdiği bir sözü daha yerine getirdi. Yılmaz, seçim öncesi duyurduğu dar gelirli ailelere yönelik fatura desteği kapsamında ailelerin hesaplarına ödemelerin yapıldığını bildirdi.

Yerel - 8 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil halkına verdiği bir sözü daha yerine getirdi. Yılmaz, seçim öncesi duyurduğu dar gelirli ailelere yönelik fatura desteği kapsamında ailelerin hesaplarına ödemelerin yapıldığını bildirdi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, seçim öncesi verdiği bir sözü daha tuttu. 1 yılı aşkın görev süresi boyunca toplumun tüm kesimine dokunan projeler hayata geçiren Yılmaz, dar gelirli ailelere yönelik desteklerini artırdı. Bayram öncesi 10 bin 200 haneye 3 bin 200 TL destekte bulunan Yılmaz, yeni destek paketi ile bir kez daha yüzleri güldürdü.

10 BİN 200 AİLENİN HESAPLARINA ÖDEMELER YAPILDI

Yılmaz, 10 bin 200 haneye fatura desteği ile yanlarında olmaya devam edeceklerini bildirdi. Yılmaz, ödemelerin ailelerin hesaplarına yapıldığını belirterek, “Kıymetli Gaziantep halkı, adaylık sürecimde söz vermiştim. Elektrik ve su faturalarının yarısını ödeyeceğimizi duyurmuştuk. Allah’a çok şükür seçimden önce verdiğim bir sözü daha tutmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyim. Toplamda 10 bin 200 ailenin 400 TL elektrik, 400 TL su faturasını ödemesini ailelerimizin hesaplarına yatırdık” dedi.

AİLELERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bayram öncesi 10 bin 200 haneye 3 bin 200 TL kurban desteğinde bulunduklarını anımsatan Yılmaz, hesap numaraları hatalı olduğu için ödemeleri geri dönen bin 200 aileye PTT aracılığıyla ödemelerin yapıldığını ifade ederek, “Ailelerimiz PTT’ye giderek, ödemelerini alabilirler. Şehitkamil Belediyesi olarak her zaman ailelerimizin yanında olacağız. İhtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Bugün bile durmadı... CHP'nin acı gününde AKP'li Mustafa Varank'tan, Ekrem İmamoğlu'na hakaret

2025-06-11 10:05 - Siyaset

Son seçim anketinde dikkat çeken sonuç: O il artık 'CHP' diyor

2025-06-11 20:38 - Siyaset

Tiryaki Agro, fıstık tesisinin kapasitesini iki katından fazla artırıyor

2025-06-15 00:00 - Tarım

GTB Başkanı Akıncı'dan anız uyarısı

2025-06-12 00:00 - Tarım

İmamoğlu, duruşma salonundan çıkarılmak istendi: Zorla götürün beni...

2025-06-16 18:00 - Gündem

Matteo Bocelli İstanbul'da konser verecek

2025-06-10 00:00 - Magazin

Rus oligark Abramoviç, futboldan çekildi: Bu hayatta kulüp sahipliğim bitti

2025-06-11 00:00 - Spor

Nur Sürer’e Rusya’dan En İyi Kadın Oyuncu ödülü!

2025-06-15 00:08 - Magazin

Fatih Keleş’ten 'etkin pişmanlık' açıklaması

2025-06-14 00:00 - Spor

Eski Kızılay Başkanı Kınık'ın kızından utanmaz teklif! 'Parası neyse vereyim'

2025-06-15 10:38 - Gündem

İlgili Haberler

Dubai Gulfood 2026 kuru meyve ihracatçılarına yoğun ilgi

12:18 - Yerel

Tahmazoğlu, Umre'den dönen öğrenci ve aileleri ağırladı

12:15 - Yerel

Şahin, tüp bebek desteğinden yararlanan çifti ziyaret etti

00:00 - Yerel

Gölbucks Konak hizmete açıldı...

00:00 - Yerel

Büyükşehir ve GASKİ'den sağanak yağış için yoğun mesai

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Gözaltına alınan Mika Raun'un ifadesi ortaya çıktı

21:26 - Asayiş

Hasan Can Kaya ve Reynmen gözaltına alındı!

08:15 - Asayiş

Son Dakika: Fatih Ürek hayatını kaybetti...

21:28 - Gündem

Aziz İhsan Aktaş davasında dördüncü gün sona erdi!

11:11 - Gündem

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 11 yaralı var!

11:02 - Asayiş