?>

Şehitkamil, 250 bin kurban poşeti dağıttı

Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde muhtarlıklara, vatandaşlara ve esnaflara 250 bin adet kurban poşeti dağıttı. Dağıtılan poşet desteğinden dolayı vatandaşlar memnun kaldı.

Yerel - 8 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde muhtarlıklara, vatandaşlara ve esnaflara 250 bin adet kurban poşeti dağıttı. Dağıtılan poşet desteğinden dolayı vatandaşlar memnun kaldı.

Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı’nda oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için kurban poşeti dağıttı. Şehitkamil Belediyesi ekiplerinin tek tek dağıttığı kurban poşetleri, vatandaşların yüzünü güldürdü. Bunun yanı sıra, ilçe genelindeki tüm muhtarlıklara da dağıtılan kurban poşetleri mahalle muhtarları tarafından vatandaşlara dağıtıldı. Toplamda dağıtılan 250 bin adet kurban poşeti, çevre kirliliğinin önlenmesinde büyük katkı sağlayacak.

BELEDİYEMİZ HER BAYRAM OLDUĞU GİBİ BU BAYRAMDA POŞET DAĞITIMINA BAŞLADI

Dağıtılan kurban poşetlerinin güzel bir hizmet olduğunu kaydeden Burak Mahalle Muhtarı Hanifi Özkesen, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların huzuru için en ufak detayına kadar her türlü hizmeti düşünüyor. Şehitkamil Belediyemiz her bayram olduğu gibi bu kurban bayramı öncesi de vatandaşlarımızın poşet sorunu yaşamaması için şimdiden poşet dağıtımına başladı. Mahalle muhtarı olarak bizler de mahallemizde ikamet eden sakinlerimize kurban bayramına kadar poşetleri dağıtacağız. Vatandaşlarımız bayram süresince hiçbir sıkıntı yaşamayacaklar. Bunun yanı sıra vatandaşlarımız belediyemizin tahsis ettiği kurban kesim yerlerinde temiz ve hijyen içerisinde kurbanlarını kesecekler. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı mahallem adına teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın şimdiden kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

DAĞITILAN KURBAN POŞETLERİ, GERÇEKTEN ÇOK İŞİMİZE YARIYOR

Şehitkamil Belediyesi tarafından her yıl kurban poşeti dağıtıldığını dile getiren esnaflar ise şunları söyledi:

“Şehitkamil Belediyemiz, Kurban Bayramı’nda sıkıntı yaşamamamız için poşet dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtılan bu poşetler, gerçekten çok işimize yarıyor. Çünkü kurban kesimi sonrası oluşan atıkları bu poşetlerde muhafaza ediyoruz. Hem çevre temizliği adına hem de hijyen adına bu poşetler işimize çok yarıyor. Bayramda poşet sıkıntısı yaşamayacağız. Geçtiğimiz yıl da yine belediyemiz tarafından poşet dağıtılmıştı ve bu poşetler çok işimize yaramıştı. Bu yıl da yine dağıtılan poşetlerden dolayı Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 16 yaşındaki kız kafasına sıktı!..

2018-08-17 16:50 - Asayiş

Gaziantepli gazeteci Fahri Anlaroğlu vefat etti

2018-08-14 11:02 - Yerel

Diyetisyen Seda Nur Güler uyardı

2018-08-16 11:47 - Sağlık

Gaziantep pilot şehir olacak

2018-08-17 07:46 - Eğitim

Gaziantep'te eşinden ayrıldı intihar etti!

2018-08-13 13:02 - Asayiş

Gaziantep'te kız tartışması can aldı!,,

2018-08-19 16:46 - Asayiş

AKP’de MKYK’da gidenler ve kalanlar

2018-08-18 18:56 - Siyaset

Gaziantep'te bıçaklı kavga: 1 ölü

2018-08-16 19:10 - Asayiş

Opr. Dr. Koray Tümüklü hasta kabulüne başladı

2018-08-14 10:32 - Sağlık

Gaziantep'e şehit ateşi düştü

2018-08-16 23:12 - Asayiş

İlgili Haberler

GTB TOBB delegeleri Genel Kurulu’a katıldı

00:00 - Yerel

GSO, TOBB’un 82. Genel Kurulu’na katıldı

00:00 - Yerel

Gaziantep’te bayram boyunca açık olacak işletmeler...

00:00 - Yerel

Dünya Çocuk Atletizm Günü'nde çocuklar sporla buluştu

00:00 - Yerel

Şehitkamil “Spor Şenliği” yoğun ilgi gördü

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

'Mutlak butlan' sonrası CHP'ye 'kurultay' operasyonu: 9 kişi tutuklandı

20:33 - Asayiş

Erinç Sağkan'dan Özgür Özel'e destek: Çok partili hayatın sonu demek

20:11 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nun 'CHP Genel Başkanı' olduğuna dair yazı TBMM'de...

18:18 - Gündem

Hakkari'de Yeniden Refah Partisi'li Derecik Belediyesi AKP'ye geçti!

00:39 - Siyaset

Kartalkaya otel yangını davasında verilen cezaları İstinaf onadı

00:22 - Gündem