?>

Şehir Hastanesi imar yolları açılıyor

Fatma Şahin, Gaziantep Şehir Hastanesi’nin açılması planlanan imar yolları çalışmasını yerinde inceledi.

Yerel - 6 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Şehir Hastanesi’nin meydana getireceği olası trafik yoğunluğunun engellenmesi için açılması planlanan imar yolları çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Şahin, vatandaşların şehir merkezine girmeden çevre yolunu kullanarak hastaneye ulaşımını sağlayacaklarını söyledi.

Gaziantep Çevre Yolu’nun kuzeyinde bulunan ve inşaatı tamamlanmasına kısa bir süre kalan 5 bin 560 kişinin çalışacağı, bin 875 yatak kapasiteli, günlük ortalama 53 bin kişinin kullanacağı Gaziantep Şehir Hastanesi bölgesinde planlanan imar yolları çalışmasını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin teknik ekibiyle ziyaret etti,  son durum hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN ŞAHİN: EN KISA SÜREDE ARAÇ KULLANIMINA AÇILACAK

Konu hakkında açıklamada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Teknik ekibimizle birlikte sahadayız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘yol medeniyettir’ anlayışından hareketle Şahinbey bölgesinde bulunuyoruz. Bu ilçemizde 1 milyon kişi yaşıyor. Şahinbey’de yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Özellikle Şehir Hastanesi’nin inşaat alanındayız. Pandemi sürecinde sağlık alanının ne kadar önemli bir süreci beraberinde getirdiğini gördük. Sağlık alanında güçlü olmanın şehirlerin ne kadar sağlıklı bir yapıya kavuştuğunu gördük. Burada şehir hastanesinin çevre yolu bağlantısıyla hiç şehir merkezine girilmeden insanların çevre yolunu kullanarak hastaneye ulaşmasını sağlamamız lazım. Bu konuda Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü’müzle çok hızlı çalıştık. Teknik ekipte yer alan arkadaşlarımız hazırladıkları projelerini onaylattı. Şu anda çevre yolu projemiz için yoğun bir mesaiye başladık. En kısa zamanda kavşağımız tamamlanmış olacak. Böylelikle çevre yolu bağlantılarımız da araç kullanımına hazır hale gelmiş olacak. Ayrıca şehir hastanesinin Yeşilvadi ile olan bağlantısını tamamlamamız gerekiyor. Parselizasyon çalışmaları Şahinbey Belediyesi ile ortaklaşa hareket edilerek tamamlandı. En kısa sürede Yeşilvadi hattına geçmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Camiye sütyensiz girdi, linç kurbanı oldu

2020-08-18 12:31 - Gündem

Uzman çavuşun tecavüz ettiği kız öldü!..

2020-08-18 22:17 - Gündem

Nevşin Mengü tecavüz tehditli mesajları yayımladı

2020-08-20 15:56 - Gündem

Ünlü iş insanının evinde şüpheli ölüm!

2020-08-22 09:25 - Asayiş

Gaziantepli eski milletvekili vefat etti!

2020-08-18 13:12 - Gündem

Metin Külünk'ün adamları dernek bastı!

2020-08-23 10:51 - Gündem

Giresun şehitlerinin kimliği belli oldu

2020-08-23 14:10 - Gündem

"Atatürk'ü sevmiyorum" diye bağıran kadın...

2020-08-17 21:45 - Gündem

Kılıçdaroğlu'na 2 milyon liralık tazminat davası

2020-08-17 18:33 - Gündem

Medical Park Gaziantep’ten bir ilk daha…

2020-08-22 10:22 - Sağlık

İlgili Haberler

Ali Topçuoğlu, dualarla son yolculuğuna uğurlandı...

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Kent Ekonomileri Zirvesi başladı

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Üretici Kadın Kermesi kapılarını açtı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de miniklerin yıl sonu sergisi

00:00 - Yerel

Gaziantep’in duayen gazetecilerinden Erhan Durukan vefat etti!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu'na bir tepki de Sabahat Akkiraz'dan: Geldiğiniz gibi gideceksiniz

15:51 - Gündem

Kılıçdaroğlu’na bir şarkı yasağı da Suavi'den: Eserlerimi kullanmayın!

14:50 - Gündem

Kılıçdaroğlu'na bir şok da Edip Akbayram ailesinden...

14:42 - Gündem

İYİ Parti'den istifa eden milletvekili, AKP'ye katıldı

14:12 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu’na yönelik sözleri gündem oldu

13:06 - Gündem