?>

Sedat Peker paylaştı, 6 dakika sonra sildi!

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, dün akşam saatlerinde sosyal medyada dikkat çeken bir hareket yaptı.

Gündem - 2 yıl önce

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, dün akşam saatlerinde sosyal medyada dikkat çeken bir hareket yaptı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde "dijital tecrit" altında olduğu belirtilen Sedat Peker, açıklama yapamamasıyla ilgili olarak atılan bir tweeti retweetledi. Tweeti 6 dakika boyunca kendi sayfasında tutan Peker, daha sonrasında retweetini kaldırdı.

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, müvekkilinin seçime iki ay kala yapmaya söz verdiği açıklamaları yapıp yapmayacağına dair soruya, “Bugünkü koşullarda Sedat Peker’in bir açıklama yapmasının mümkün olmadığını hukuken görüyorum, biliyorum” yanıtını vermişti.

RT ETTİ SİLDİ

Sosyal medyada, "Sedat Peker, pislikleri ifşa etmek istiyor, ülke yöneticileri ettirmiyor, muhalif partiler de etmesi için çaba sarf etmiyor..." ifadelerini dile getiren bir kullanıcının paylaşımını retweetleyen Peker, 6 dakika sonra retweetini sildi.

Peker, daha sonra gazeteci Seyhan Avşar'ın paylaşım silme konusu üzerine yazdığı, "Seçim tarihi bugün belli oldu ve Sedat Peker az önce kendisiyle ilgili bir paylaşımı retweetledi. 6 dakika boyunca bekledi. Sonra sildi..." mesajını retweetledi ancak bu retweetini de çok geçmeden kaldırdı.

Avşar bu durumu ise, "Sedat Peker seçime 2 ay kala bazı paylaşımlar yapacağını söylemişti. Ağır tecrit altında olmasına rağmen risk alarak bu akşam bazı paylaşımları retweetledi. Bu adımı 'Seçime giden süreçte susmayacağım. Ancak tecritim konusunda muhalefet bir adım atmalı' olarak okunabilir" şeklinde yorumladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Emin Şen'in FETÖ elebaşına övgü dolu paylaşımları ortaya çıktı!

2023-01-12 21:41 - Gündem

Gazeteci Barış Pehlivan ve Canan Coşkun hakim karşısında çıktı

2023-01-17 16:57 - Gündem

Soylu’nun trolleri bütçe görüşmelerine de girmiş!

2023-01-12 18:07 - Siyaset

Akit’ten kovuldu, ifşalara başladı, Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi!

2023-01-13 09:25 - Gündem

Gülen, Soylu'nun troll danışmanının eski ortağını başından öpmüş!

2023-01-13 11:24 - Gündem

Lavrov: Erdoğan, Esad'la görüşmek için bizden yardım istedi

2023-01-18 17:24 - Dünya

AKP'li Bülent Turan 'Soylu'yu istifa ettirecek dosya beklemiş!

2023-01-14 11:31 - Siyaset

Gaziantep'te silahlı çatışma: 3 ölü 2 yaralı

2023-01-17 08:47 - Asayiş

Emin Şen o tweetleri FETÖ ile dalga geçmek için atmış!

2023-01-14 10:55 - Gündem

İmamoğlu Umre yolcusu!

2023-01-12 11:52 - Gündem

İlgili Haberler

Uçum: Türkiye Yüzyılı; Türk ve Kürt yüzyılıdır

10:29 - Gündem

Selvi'den 'Yeni Dönem' Paradigması!

10:23 - Gündem

PKK bildirisinde Türkiye'yi rahatsız ifadeler var!

10:08 - Gündem

Terör örgütü PKK kendini feshettiğini duyurdu!

09:30 - Gündem

Michy Batshuayi'nin golü Eintracht Frankfurt'a yetmedi!

00:00 - Gündem

Günün Manşetleri

Selvi'den 'Yeni Dönem' Paradigması!

10:23 - Gündem

PKK bildirisinde Türkiye'yi rahatsız ifadeler var!

10:08 - Gündem

İstanbul Barosu'ndan avukat Burak Saldıroğlu için çağrı: 'Hep birlikte itiraz ediyoruz

19:08 - Gündem

CHP PM üyesi Berkay Gezgin’in X hesabı kapatıldı!

17:09 - Siyaset

CHP’nin İstanbul’daki yeni miting adresi belli oldu!

14:38 - Siyaset