?>

Sedat Peker numarasını yayınlamıştı...

Mersin Limanı'nda muz yüklü bir gemide 6 kilo 750 gram kokain ele geçirildi.

Gündem - 5 yıl önce

 

Mersin Limanı'nda muz yüklü bir gemide 6 kilo 750 gram kokain ele geçirildi.

Bir süre önce 1,3 tonluk kokain operasyonuyla gündeme gelen Mersin Limanı’nda yine muz yüklü bir konteynerde bu kez 6 kilo 750 gram kokain ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Güney Amerika ülkelerinden Mersin Limanı’na uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlatıldı. Uzun süren teknik-takip çalışmaları sırasında, Ekvator'dan gemiyle Mersin Limanı’na getirilen muz yüklü konteynerler ‘riskli’ olarak değerlendirildi.

Riskli konteynerler gemiden indirilerek 'X-Ray' taramasından geçirildi. Tarama sonrasında muz yüklü konteynerlerden birinde şüpheli yoğunluğa rastlanmasının ardından konteyner arama hangarına alındı. Narkotik detektör köpeği 'Mila'nın da dahil edildiği aramada konteynerin soğutucu bölümüne gizlenmiş 6 paket içinde 6 kilo 750 gram kokain ele geçirildi.

Kokain operasyonuyla ilgili zanlıların yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

PEKER NE DEMİŞTİ?

Sedat Peker, söz konusu kokain yüklü konteynerin numarasını açıklayarak, kokainin hangi şirkete gideceğinin bu numaralar ile tespit edilebileceğini ve bu kişilerin yakalanması çağrısında bulunmuştu.

Peker, paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

“4 ton 900 kilo kokainin yüklü olduğu iki konteynerin numaralarını öğrendim. Onları buradan yayınlayacağım. Nasıl her uçağın, her geminin bir numarası varsa konteynerlerin de numaraları vardır. Bu numaralardan o konteynerin dünyanın neresinde olduğu, nereye gideceği hangi şirkete teslim edileceği takip edilebilir. Kolombiya Devleti’nden bilgi istemenize de gerek kalmadı. Sizin için onu da ben buldum. Sayın Savcılar, Sayın Hakimler, Sayın Polisler; bana İnterpol kararı çıkarabilmek için böyle komik dosyalar açmayla bu işler olmaz.

TWEETLERE VE ZEKAYA YENİLECEKSİNİZ. Çünkü sizin yaptıklarınız GAYRETULLAH’a dokundu. Yüce ALLAH’ı kimse yenemez. Siz de yenemeyeceksiniz. AHİRETLİK, iyi oku. Tüm dünyaya rezil olup gideceksiniz.

1. Konteyner numarası: Mrku456667402. Konteyner numarası: Mtku46253247"

GEÇEN YIL HAZİRAN AYINDA YAKALANMIŞTI

Peker’in açıkladığı konteyner numaralarından birinin 2020 Haziran ayında 5 ton kokain ile yakalanan ve Türkiye’ye gönderileceği belirtilen konteynerin numaraları ile eşleşiyor.

Sedat Peker’in paylaşımlarına cevap veren ve o dönem Kolombiya televizyonlarında yayınlanan görüntüleri paylaşan Muhammed Acar, “Konteyner numaralarının başından 4'leri silince sanırım teyide ulaşıyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

Haftanın Öne Çıkanları

Sedat Peker'in işaret ettiği otelle ilgili şok iddialar!

2021-11-17 22:55 - Gündem

Sedat Peker'in tesbihi delil sayılmış!

2021-11-16 20:12 - Gündem

CHP'li Pekşen'den, muhalefete Sedet Peker önerisi...

2021-11-18 22:10 - Gündem

O Başkanlar, Erdoğan’ın elinden ödül aldı!

2021-11-16 20:43 - Gündem

Sedat Peker'den Atatürk ve Haydar Baş paylaşımı...

2021-11-20 00:27 - Gündem

Zafer Partisi 10 milyon imza topladı...

2021-11-20 17:53 - Siyaset

AKP'de kavga büyüyor: Küfürler havada uçuştu!

2021-11-20 10:19 - Siyaset

Gezi müezzini organ nakli bekliyor!

2021-11-18 20:43 - Gündem

Mücahit Birinci: Hay atkı kadar kafanıza taş düşsün!

2021-11-21 19:46 - Gündem

Sedat Peker, muhalefet partilerine seslendi!

2021-11-17 18:20 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den açlık grevindeki öğretmenlere destek ziyareti

19:18 - Gündem

Gazeteci Timur Soykan hakkında 9 yıl 6 aya kadar hapis istemi

17:42 - Gündem

İmamoğlu İnşaat'a operasyon

08:26 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nun butlan yönetimi 20 kişiyi daha işinden etti!

07:05 - Gündem

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun da aralarında olduğu 10 kişi tutuklandı

07:03 - Gündem

Günün Manşetleri

Gazeteci Timur Soykan hakkında 9 yıl 6 aya kadar hapis istemi

17:42 - Gündem

İmamoğlu İnşaat'a operasyon

08:26 - Gündem

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'ne operasyon: 27 gözaltı

08:14 - Asayiş

Kılıçdaroğlu'nun butlan yönetimi 20 kişiyi daha işinden etti!

07:05 - Gündem

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun da aralarında olduğu 10 kişi tutuklandı

07:03 - Gündem