?>

Seçkin Koleji'nde 23 Nisan coşkusu

Özel Seçkin Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinliklerle, coşku içerisinde kutladı.

Eğitim - 6 yıl önce

Özel Seçkin Koleji 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinliklerle, coşku içerisinde kutladı.

Seçkin Koleji AKM konferans salonunda düzenlenen kutlama törenine başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Programa Özel Seçkin Koleji kurucuları, idarecileri, öğretmenleri ve velileri katıldı. Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşan Okul Müdürü Eyüp Yılmaz, “Türkiye Cumhuriyetinin ve Yüce Millletimizin umudu, neşesi ve güvencesi sevgili çocuklar; Bir devlet bir halk yedi düvele karşı mücadele vererek, küllerinden yeniden ortaya çıkış destanını yazmış, bunu da 23 Nisan 1920’ de Türkiye Büyük Millet Meclisini Ankara’da kurarak tescil ederek, dünyaya ilan etmiştir.Cumhuriyetin kurulması ne kadar önemli ise onun geliştirilmesi, korunması ve sürekliliği de en az o kadar önem arz etmektedir. Bunu çok iyi bilen Atatürk çocuklarımıza ve gençlerimize “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek sizlersiniz” tarihi mesajı ile vurgu yapmıştır. Ayrıca geleceğimiz için çok önemsediği çocuklarımıza 23 Nisan’ı bir bayram olarak hediye ederek, sizlere olan güvenini ve sevgisini göstermiştir. Öğretmenlerimizin  şefkatli elleri, merhametli gönlüyle, Vatan, Millet, İstiklal ve İstikbal aşkıyla, bize emanet edilen çocuklarımızı bu bilinç/vizyonla geleceğe taşımanın çabası ve gayesi içerisindeyiz. Bu duygularla, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutluyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum." dedi. 

Özel Seçkin Koleji öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladıkları Ritm Grubu Meclis Draması, Z Kuşağı ve Değişen Dünya ile Birlikte Gelişen çocuklar gösterisi, Halk oyunları gösterileriyle AKM salonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşattılar. Tüm katılımcılar tarafından  10.Yıl Marşı coşkuyla söylenerek program sona erdi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Bozgeyikli Buluşması'na yoğun ilgi

2019-04-21 17:46 - Yerel

Yusuf Nurani Bozgeyikli törenle anılacak

2019-04-18 17:59 - Yerel

Genç avukat cübbe giydi

2019-04-17 11:23 - Yerel

Kılıçdaroğlu'na yumruk atan yakalandı!

2019-04-22 10:07 - Gündem

Nehir gibi bir yürek!

2019-04-22 09:09 - Yerel

Kadooğlu Ortaokulu’nda 23 Nisan coşkusu

2019-04-23 08:54 - Eğitim

Ahmet Muhtar Büyükçınar Cami törenle açıldı

2019-04-21 18:39 - Yerel

23 Nisan kutlu olsun!

2019-04-23 07:52 - Gündem

İşte Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası...

2019-04-17 16:25 - Siyaset

Ressam Nadir Özbek, eserlerini sergileyecek

2019-04-18 20:52 - Kültür & Sanat

İlgili Haberler

YÖK duyurdu: Türkiye-Suriye Üniversitesi kurulacak

01:08 - Eğitim

Tarihi anlaşmaya GİBTÜ’den destek

00:00 - Eğitim

MEB duyurdu: 2025-2026 eğitim öğretim yılı takvimi belirlendi!

00:00 - Eğitim

GİBTÜ öğrencisi Türkiye Finali’nde ikinci oldu

00:05 - Eğitim

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili bu sene kaç gün?

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Küresel piyasalar makroekonomik verileri bekliyor

13:09 - Ekonomi

Kentsel dönüşümde bina tamamlama sigortası

12:39 - Ekonomi

YÖK duyurdu: Türkiye-Suriye Üniversitesi kurulacak

01:08 - Eğitim

Suriye'nin 15,5 milyon dolarlık borcu ödendi

21:39 - Dünya

Tuncer Bakırhan: Özerklik isteseydik açıkça isterdik

18:09 - Siyaset