?>

Saygı Öztürk’ten, Soylu’ya yanıt!

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi için kullandığı ifadelere yanıt verdi.

Gündem - 6 yıl önce

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, AKP’li bir vekilin eşi hakkındaki kamudaki yükseliş haberi nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisi için kullandığı ifadelere yanıt verdi.

Gazeteci Saygı Öztürk, AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu’nun kamudaki dikkat çeken yükselişini yazmasının ardından kendisine 'namussuz’ diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. “Meslek hayatımda, hiç ‘Namussuzluk’ yapmadım, kimse de yaptıramaz” diyen Öztürk, “Haksız atamaları örtmek için, kimse namus gibi kutsal kavramın arkasına sığınmamalı” ifadelerini kullandı.

Saygı Öztürk’ün bugünkü yazısında yer alan ilgili bölüm şöyle:

Yazılarımda, haberlerimde, kitaplarımda kimseye iftira, hakaret, hele de “Namussuzluk” olmamıştır. Hata yapınca özür dilemeyi de bilirim. Gençlerimiz, kamuda çalışabilmek için kamu personeli sınavlarına, mülakatlarına girerken, arkasında siyasi güç olanlar, belediyede özel kalem müdürlüğüne sınavsız, mülakatsız alınıp, hiç çalışmadan memur yapılıyor ve devletin başka birimlerine kaydırılıyor. Ohh, ne güzel memleket…   Ali Ayvazoğlu, eşinden ayrıldı, o dönem AKP ilçe teşkilatında sekreter, daha sonra İl kadın Kolları'na atanan Bahar Hanım'la evlendi. 2017'de, “AKP Kadın Kolları Başkanının kocasın hülle ile Trabzon İl Kültür Müdürlüğü'ne atanması”na ilişkin haber için Ali Ayvazoğlu, kendisini arayan Ali Ekber Ertürk'e “Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun takdiriyle geçiş yaptım. Milletvekili olan eşim üzerinden yükseldiğim doğru değil” dedi. Aynı kişinin, Ankara Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atandığını yazdığımızda “Namussuz” diyen ise Soylu oldu.   Bir bakan, bu sözleri kendisine yakıştırıyorsa ne diyebilirim? Bakan twitleri araştırsa, Ekrem İmamoğlu'na hangi kadın milletvekili “Yunanlı”, Kemal Kılıçdaroğlu'na hangi müdür “keMAL” yani “Mal” diye yazdığını görür. Eğer, haberimle namusa dil uzatırsam o dili kendi elimle keser, yazan kalemimi kendi elimle kırarım.   Bu böyle biline. Bahar Hanım'ı da, Ali Ayvazoğlu'nu da tanımam. Haksız atamaları örtmek için, kimse namus gibi kutsal kavramın arkasına sığınmamalı. Trabzon'da iş bekleyen binlerce gencin sözcüsü oldum. Hepsi bu kadar…    !#**h22861**#! 
Haftanın Öne Çıkanları

Hakan Yıldırım Sanko Enerji ailesine katıldı

2020-06-17 11:03 - Gündem

Tayyar'dan Demirtaş'a destek tweeti...

2020-06-14 10:07 - Gündem

O ahlaksız gözaltına alındı!..

2020-06-14 21:36 - Gündem

Deniz Gezmiş'in kardeşi vefat etti!

2020-06-17 11:57 - Gündem

Tai Chi yapmak için 7 iyi neden...

2020-06-15 13:00 - Spor

Alçı: Atatürkçülüğün ruhuna El Fatiha

2020-06-15 19:04 - Gündem

Yılmaz Vural ve 3 futbolcuda corona!

2020-06-20 17:08 - Spor

Son anket: İmamoğlu Erdoğan'ı geçti

2020-06-17 15:42 - Gündem

Perinçek'i çıldırtan Öcalan sorusu...

2020-06-15 23:36 - Gündem

Gaziantep'te elyaf fabrikasında korkutan yangın!

2020-06-18 10:43 - Asayiş

İlgili Haberler

İBB davasında mahkeme başkanı salonu terk etti, 31. celse görülemedi!

13:52 - Gündem

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Erdoğan 'doğurganlık hızının' düşmesinden yakındı!

16:21 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Özkan Yalım oy birliğiyle CHP'den ihraç edildi!

13:34 - Siyaset

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkında inceleme başlatıldı

15:37 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği seçiminde İmamoğlu'nun mektubu okunurken ortalık karıştı!

12:22 - Gündem