?>

Sarılar’ın arazi yolu sorunu çözüldü

Şehitkamil’in kırsal mahallelerinden Sarılar’ın uzun yıllardır devam eden arazi yolu sorununu Başkan Umut Yılmaz ortadan kaldırdı.

Yerel - 1 yıl önce

Şehitkamil’in kırsal mahallelerinden Sarılar’ın uzun yıllardır devam eden arazi yolu sorununu Başkan Umut Yılmaz ortadan kaldırdı. Bölge sakinlerinin talebi sonrası Yılmaz’ın talimatıyla başlayan yol açma çalışmalarının tamamlanmasıyla, 100 hane hayvanlarını kolaylıkla meraya götürebilecek, arazi sahipleri de tarlalarına dikim yapabilecek.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kırsal Sarılar Mahallesi’nin uzun yıllara dayanan arazi yolu sorununu çözdü. Geçtiğimiz günlerde mahalleyi ziyaret eden Yılmaz, bölge sakinlerinden gelen arazi yolu talebini geri çevirmedi ve çalışmaların bir an önce başlayacağının sözünü verdi.

BAŞKAN YILMAZ, SÖZÜNÜ 1 HAFTADA YERİNDE GETİRDİ

Yılmaz, ziyarette verdiği sözü 1 hafta içerisinde yerine getirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 1,5 kilometrelik arazi yolu açılması için çalışmalar başladı. Yolların kepçeyle açıldığı bölgede mucurlama işlemi de devam ediyor. Çalışmalar mahalle sakinleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

YILLARDIR BEKLİYORDU, UMUT BAŞKANIN SAYESİNDE AÇILIYOR

Sarılar Mahallesi Muhtarı Osman Işık, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Işık, “Başkanımız Sayın Umut Yılmaz, geçen hafta köyümüze geldiğinde arazi yolu için söz vermişti. Sağolsun, köyden ayrılmasının ardından ekipleri çalışmalara başladı. Benden önceki muhtarlar da olmak üzere yaklaşık 20 yıldır bu yolun açılması için herkes mücadele etti. Ancak bir türlü yol açılamadı. Umut Başkan, sorunumuza anında cevap verdi, çalışmalar başladı. Yaklaşık 1,5 kilometrelik yol ama köyümüzdeki 100 haneyi de doğrudan etkileyecek stratejik bir önem sahip. Hemen her evimizi hayvancılıkla uğraşıyor. Bu yol sayesinde hayvanlarını meralara çıkarabileceğiz. Aynı zamanda 40’’tan fazla hanemizin de açılan yolun bulunduğu bölgede tarlaları var ve yıllardan beri ne ekebiliyor ne de biçebiliyorlar. Yolun açılmasıyla inşallah köyümüzün hem tarımsal üretimi artacak hem de gönül rahatlığıyla herkes hayvanlarını otlatabilecek. Başkanımız Umut Yılmaz’a desteklerinden dolayı köyümüz adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Bakan Güler'in 'Şehit' açıklamasına tepki yağdı!

2025-04-24 13:01 - Gündem

Doğu Perinçek: Öcalan Önder’e 'ABD-İsrail sizi öldürür' demiş!

2025-04-25 11:45 - Siyaset

İmamoğlu suç duyurusunda bulundu: Yeter artık!

2025-04-24 13:51 - Siyaset

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

'Sarı altın' olarak biliniyor, 50 TL'den satılıyor: Mersinde hasadı başladı!

2025-04-27 00:00 - Tarım

Aslıhan Yeltekin Ören kimdir? İhlas Medya Grubu başkanı Aslıhan Yeltekin Ören kaç yaşında, nereli?

2025-04-26 00:09 - Biyoğrafi

Hasadı sona eriyor: Kent genelinde 1 milyon 200 bin ton rekolte elde edildi....

2025-04-26 00:00 - Tarım

Cem Küçük'ten canlı yayında itiraf gibi sözler: Savcının gönderdiği yazılarda var bu...

2025-04-27 02:09 - Gündem

Bülent Uygun kimdir? Bülent Uygun kaç yaşında, eşi kim? Bülent Uygun'un futbol kariyeri...

2025-04-25 00:00 - Biyoğrafi

CHP'li Öztunç'tan 'jammer' tepkisi: İmamoğlu’na yasak ama Bilal Erdoğan’a...

2025-04-29 14:09 - Gündem

İlgili Haberler

Büyükşehir'in asfalt çalışmaları sürüyor

00:00 - Yerel

Şahinbey Belediyesi kazandırıyor...

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Erikli Mahallesi'ne ziyaret

00:00 - Yerel

MFF Orta Doğu Gıda Fuarı'na doğru...

00:00 - Yerel

Gaski'de stratejik yatırım

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Cem Küçük gözaltına alındı!

21:46 - Asayiş

AKP'ye geçeceği iddia edilen Cemil Tugay'dan dikkat çeken açıklama

14:52 - Siyaset

Sinem Dedetaş'tan açıklama: Aklım ve kalbim Üsküdar’ın sokaklarında...

14:20 - Gündem

Timur Soykan ve Fatih Altaylı da ifadeye çağrıldı!

14:09 - Gündem

70 yıldır CHP üyesi olan Önder Sav istifa etti!

11:09 - Siyaset