?>

Sanko'da 1000’inci hasta mutluluğu...

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde COVID-19 tedavisi görerek sağlığına kavuşan 1000’inci hastanın mutluluğu yaşanıyor.

Sağlık - 5 yıl önce

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde COVID 19 tedavisi görerek sağlığına kavuşan 1000’inci hastanın mutluluğu yaşanıyor.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de olumsuz etkileyen COVID- 19 pandemisi sürecinde SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde, büyük bir özveriyle hastalara hizmet sunulmaya devam ediliyor.

İki ayrı binadan oluşan hastanede, COVID- 19 hastaları ve diğer hastalar için ayrıştırılmış iki farklı alanda, hasta bakım ve tedavileri büyük bir özveriyle gerçekleştiriliyor.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci, “İki ayrı binada hizmet vermek özellikle pandemi döneminde hem bizlere hem de hastalarımıza büyük bir avantaj sağladı. Ayrıştırılmış alanlarımızda COVID- 19 hastalarımızı, diğer hasta gruplarından ayırarak, gerekli izolasyonu sağladık” dedi.

“11 Mart 2020 tarihinden bu yana pandemi kapsamında hastanemizde yatarak tedavi gören ve şifaya kavuşturarak, taburcu ettiğimiz 1000’inci COVID- 19’lu hastamızın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Dr. Kileci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çabamız ve temennimiz bu zorlu süreçte, tüm hastalarımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşması. Bu kapsamda gece gündüz demeden hastalarımız için emek veren çalışma arkadaşlarımızla bir ekip olarak hareket edip, hastalarımıza şifa olmayı başardık. Özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Dr. Kileci, “Bizler sizlere hizmet için buradayız lütfen sizler de maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek, kendi sağlığınızı ve başkalarının sağlığını korumaya yardımcı olun” diyerek sözlerini tamamladı.

SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde COVID- 19 tedavisi görerek sağlığına kavuşan 57 yaşındaki P. S. ise hastalığın zorlu bir süreç olduğunu ama SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde gördüğü tedaviyle sağlığına kavuştuğunu ifade etti.

“Doktorundan hemşiresine, danışmanından temizlik personeline kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Ellerinden gelen en iyi şekilde benimle ve tüm hastalarla ilgilenen bir ekip var. İştahım olmamasına rağmen, yemek servisim düzenli oldu. Hiçbir ihtiyacım için sıkıntı yaşamadan, tedavimi oldum ve çok şükür sağlığıma kavuşarak, evime dönüyorum. Allah herkesten razı olsun. Hepimiz maskelerimizi takmalıyız, temizlik olmadan sağlık olmuyor” şeklinde konuştu.  

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Abdülhamid’in torunundan Atatürk’e hakaret

2020-11-16 09:49 - Gündem

Yıldız Tilbe'nin paylaşımına tepki yağdı!

2020-11-15 17:31 - Gündem

Cesedi merdiven altında gömülü bulundu!

2020-11-19 08:56 - Asayiş

1 milyon öğrenci arasında ilk 50'ye girdi...

2020-11-14 19:52 - Eğitim

Erdoğan, Kral Selman ile görüştü!

2020-11-21 10:46 - Dünya

Macron yine rahat durmadı!

2020-11-21 10:42 - Dünya

Görme Engelliler projesine gümüş madalya!

2020-11-18 11:43 - Eğitim

Doç. Dr. Gökmen Aktaş Medical Park'ta

2020-11-16 17:00 - Sağlık

HKÜ İle Kalyon PV iş birliğinde ilk eğitim

2020-11-17 14:25 - Eğitim

Bahçeli, Çakıcı'ya sahip çıktı!..

2020-11-19 08:41 - Gündem

İlgili Haberler

Çocuklarda ve ergenlerde laboratuvar testleri yetişkinlerden neden farklıdır?

00:00 - Sağlık

Obstrüktif Uyku Apnesi hayatı sessizce tehdit ediyor!

00:00 - Sağlık

H3N2 Virüsünde dikkat edilmesi gereken belirtiler

00:00 - Sağlık

Grip mevsimi erken başladı: Risk grupları dikkat!

00:00 - Sağlık

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nden çiftlere uyarı

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Sadettin Saran'ın ifadesi ortaya çıktı!

11:13 - Gündem

AKP'li vekil, bütçe görüşmelerine 9 milyon 200 bin liralık saatle geldi!

10:10 - Gündem

Saadettin Saran'ın villasının bekçisi gözaltına alındı!

00:09 - Asayiş

Ela Rümeysa Cebeci ifadesinin ardından yeniden cezaevine gönderildi

17:51 - Gündem

Balıkesir’de İHA boş bir araziye düştü!

15:28 - Gündem