?>

Sanko Park'ta "Yerinde aşı" uygulaması...

Gaziantep’in alışveriş merkezi Sanko Park, yine bir ilke imza attı ve Türkiye’de yerinde aşı uygulaması gerçekleştirilen ilk AVM oldu.

Yerel - 5 yıl önce

Gaziantep’in alışveriş merkezi Sanko Park, yine bir ilke imza attı ve Türkiye’de yerinde aşı uygulaması gerçekleştirilen ilk AVM oldu.

Esas Gayrimenkul’ün yönetimini üstlendiği Sanko Park AVM, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan  görüşmeler sonucunda, "yerinde aşı" istasyonu kabul edildi ve uygulamaya ev sahipliği yaparak sektörde bir  ilki gerçekleştirdi.

Perakende sektörü ve AVM’lerin üstlendikleri rol açısından çok önemli olan bu karar sonrası Sanko Park içerisinde belirlenen alanda bakanlık protokolüne uygun olarak aşılama çalışmaları başlatıldı. İlk aşı Sanko Park Genel Müdürü Niyazi Büyükaksu’ya yapıldı.

PROF. DR. HÜSEYİN ALTAŞ

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, konuya ilişkin açıklamasında “AYD çatısı altındaki AVM’ler, Sağlık Müdürlükleri ile görüşerek, Sağlık Bakanlığı ve Sayın Bakan Fahrettin Koca önderliğinde başlatılan Covid-19 aşılama kampanyasına lokasyon göstererek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etmişlerdir” dedi.

Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğünün izni ile Gaziantep Sanko Park AVM’nin, aşı istasyonlarından biri haline geldiğini belirten Prof. Dr. Altaş, “Sırada Van ve ardından diğer kentlerde yine Sağlık Müdürlüklerinin izniyle AVM’lerin aşılama merkezleri olarak da halkımıza hizmet vermelerini arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

NEVZAT YAVAN

Esas Gayrimenkul Varlık Yönetim Lideri  Nevzat Yavan ise pandemiye karşı verilen her türlü mücadelede yer aldıklarını anlatarak, “Burda Sağlığınız Esas uygulamamız doğrultusunda, aşılama sürecine katkı sunma amacıyla, AVM’leri sürece dahil ediyoruz” diye konuştu.

Yönetimini gerçekleştirdikleri Sanko Park’ın, Gaziantep’teki aşılama istasyonları arasına katıldığına vurgu yapan Yavan, “Sektörümüz için ilk olma özelliğini taşıyan bu uygulama sayesinde Sanko Park’a gelen Gaziantepliler, AVM içerisindeki aşı istasyonunda aşılarını olabilecek. Sahip olduğumuz emek ve birikimi toplumsal yarar doğrultusunda kullanmaktan mutluluk duyuyoruz. AVM ekiplerimiz ile birlikte, faaliyet gösterdiğimiz şehirlere değer katma konusundaki çabalarımızı sürdürüyoruz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Özgür Özel'den 'İş Bankası' açıklaması...

2021-06-15 20:10 - Gündem

Nagehan Alçı'nın ipi çekildi mi? Ortadan kayboldu...

2021-06-11 13:34 - Gündem

Sedat Peker, bu kez Cem Küçük'ü ifşa etti!..

2021-06-16 13:51 - Gündem

Selim Acar’ın acı günü...

2021-06-15 18:06 - Yerel

Kabataş yalancısı Elif Çakır, Erdoğan'ı eleştirdi...

2021-06-12 11:21 - Gündem

Nurdağı yolunda korkunç kaza: 3 ölü 3 yaralı

2021-06-14 21:48 - Asayiş

Koruma ordusuna milyonlarca lira aktı!..

2021-06-12 11:42 - Gündem

Sevilay Yılman, Veyis Ateş'in ses kaydını ifşa etti!

2021-06-15 10:48 - Gündem

Sedat Peker'den tweet yağmuru...

2021-06-14 19:39 - Gündem

Başhekimden skandal paylaşım: Bir Alevi kızı olsa da...

2021-06-14 13:34 - Gündem

İlgili Haberler

Gazi Konut'un Yeni Bahçelievler Projesi ilgi gördü

00:00 - Yerel

Şahinbeyli güreşçiler Türkiye Şampiyonu oldu

00:00 - Yerel

Gaziantep Motofest motosiklet tutkunlarını ağırlayacak

00:00 - Yerel

Alzheimer hastası yolunu kaybetti, hayatı değişti!

00:00 - Yerel

Fatma Şahin, Yeşil Şehirler Konferansı’na katıldı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

3 belediye başkanı daha AKP'ye katıldı, Özarslan Erdoğan'ın elini öptü

16:06 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: Adalet için artık kaybedilecek bir saatimiz bile yok!

15:38 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nu 'istenmeyen adam' ilan ettiler

13:33 - Gündem

Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu cenazede tokalaştı!

11:34 - Gündem

İstanbul programı iptal edilen Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

10:33 - Siyaset