?>

SANKO Koleji'nde mezuniyet töreni

SANKO Koleji ile SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezunları, diplomalarını aldı.

Eğitim - 8 yıl önce

SANKO Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, öğrencileri sadece Türkiye’de değil, dünya ölçeğinde rekabet edebilecek donanımda, çağın getirdiği ve getireceği yeniliklere uyum sağlayacak yetenekleri kazanmış, sorumlu, sorgulayıcı, sağduyulu bireyler olarak mezun ettiklerini söyledi.

SANKO Koleji ile SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezunları, diplomalarını aldı. Okulda düzenlenen törene, Gaziantep Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Emsal Sergen, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, SANKO Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, SANKO Okulları Danışma Kurulu Üyesi Murat Güneri, veliler, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Genel Müdür Toklucu, yaptığı konuşmada, eğitimin beşeri sermaye oluşturamadığı durumda toplumun geriye gideceğini kaydetti.

Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra, özel beceri, ilgi ve yeteneklerini geliştirecek ortamlar sunarak, sanat ve spor alanlarında da başarılı olmalarını sağladıklarını belirten Toklucu, “Ulusal ve uluslararası platformlarda, bilimsel, sportif ve sanatsal alanlarda katıldıkları tüm yarışmalarda üstün başarılar elde eden öğrencilerimiz, Gaziantep’i ve Türkiye’yi gururlandırdılar” dedi.

Öğrencilere kendilerine doğru hedefler belirlemelerini, bu hedefe ulaşmada aldıkları eğitimin, irade, azim ve kararlılıklarının yol gösterici olacağını anlatan Toklucu, şöyle devam etti:

“Sevgili öğrencilerim; sizleri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençler olarak, çağdaş eğitim ve öğretim içinde yetiştirdik, müspet ilmin ışığı ile donattık. Sizlerin de bu ışığı takip edeceğinize inancının tam. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.”

SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi Birincisi Ahmet Berkan Çiftçi ile SANKO Koleji Birincisi Süleyman Seyban Solmaz’ın okul kütüğe isimlerini çakmalarının ardından mezun olan öğrencilere diplomaları aileleri tarafından verildi, dereceye girenlere ayrıca ödül ve plaket takdim edildi. 

Tören, okul bahçesinde düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

GGC Başkanı Ay'ın kız kardeşi vefat etti

2018-06-20 10:12 - Yerel

Yazıcık Sosyal Tesisi açılıldı

2018-06-18 21:10 - Yerel

CHP'li Kalkan'dan o müdürle ilgili şok iddia

2018-06-20 21:24 - Siyaset

Op. Dr. Seydi Demir, Hatem'de

2018-06-21 21:19 - Sağlık

Gaziantep'te cinayet zanlısı Suriyeli sınırda yakalandı

2018-06-19 19:13 - Asayiş

Gaziantep'te cesedi parçalanmış bulunmuştu, katili yakalandı

2018-06-21 12:32 - Asayiş

Gaziantep'te Suriyeli kavgası: 3 ölü 5 yaralı

2018-06-17 07:01 - Asayiş

NCR Hastanesi'nde yangın: 2 hasta öldü...

2018-06-17 11:19 - Asayiş

Hem profesör, hem dekan, hem şerefsiz...

2018-06-21 07:44 - Gündem

Prof. Dr. Haluk Ceylan Hatem'de

2018-06-18 10:11 - Sağlık

İlgili Haberler

GİBTÜ mutfağında uygulamalı eğitim

00:00 - Eğitim

15. Ulusal Özel Eğitim Öğrenci Kongresi HKÜ’de gerçekleştirildi

00:00 - Eğitim

GİBTÜ mutfağında minik şeflerin gastronomi yolculuğu

00:19 - Eğitim

Şehitkamil'den eğitim alanında önemli protokol

00:00 - Eğitim

GİBTÜ'den erişilebilir eğitim modeli

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Adalar Belediyesi'nde 24 imar dosyasına inceleme

20:12 - Asayiş

Gazeteci İsmail Arı için tahliye kararı

17:33 - Gündem

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, CHP'den istifa etti

13:28 - Gündem

AKP'li belediye meclisi üyesinden 'Atatürk'e ve 'Kemalistlere' skandal sözler!

10:10 - Gündem

Ümit Özdağ: Hukuk devleti askıya alınmış durumda!

08:36 - Siyaset